Lanti Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Hjaja nagy a szerelem. :lol: :) Lanti megvan a törött caravan rugó is amihez ez a gátló volt,berakhatjuk ezt is. ;) már ez ügyben akartam beszélni vele, nem véletlen hoztam el a szémétkupacból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Talán a fával tüzelés sem lenne gond, biztos megvan már az a fajta kémény ami megszűri a dolgokat vagy mit tudom én, de valóban más mint az autó. Viszont az autósok nagy része nem kenyeret, orvosi cuccot meg egyéb fontos dolgot szállít. Nem fejtegetem ezt a dolgot, szerintem nagyon sok mindent kéne változtatni itt, hogy elérjük azt amit tőlünk balra már természetesnek vesznek. Az emberek szemlélete sem változik sajnos pedig ezt sulykolni kéne beléjük a reklámok helyett. Sok mindent csinálhatnék én is másként, de kicsiben talán figyelk, pl hogy a szemetet nem a földre dobom, hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 már ez ügyben akartam beszélni vele, nem véletlen hoztam el a szémétkupacból Zöld weitec???? Azzal még lehet lejebb "csúszni" :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Zöld weitec???? Azzal még lehet lejebb "csúszni" :lol: ;) :) az a baj h nagyon ki van nyúlva, különben betenném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Azért nem hiába van hogy nem lehet látni esténként a kertvárosi részeken. Volt hogy mentem Pestimrén és azt hittem köd van pedig az csak füst volt. Ezért nem hibáztatnám az embereket. Mit tegyen ? Fagyoskodjon letekert fűtéssel mert nem tudja fizetni ? Jövőre átrakatom a meglévő cserépkályhát és én is fával fogok fűteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Hogy írjak valami anyázást is : milyen dolog már hogy egy használt frontera tankért 60-at kérnek ? az új meg 200 :lol: A 60 drága helyen annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 A fával fűtéssel meg nem értem miért van bajod, az teljesen más eset (amúgy már egyszer írtad hogy az nem baj amikor szó volt a szeméttel tüzelésről). És lehet hogy Te életmentő gyógyszert szállítasz de Csabi meg épp felújít és mindkettőtöknek KELL mennie adott esetben. Csak ugye akinek megtiltják, az nem mehet és ezért nem mindegy hogy mi alapján döntik el... Az hogy büdös mint az állat....a másik bajom,hogy pl itt körülöttem elég sokan fával fűtenek...de azt még 1x sem láttam,hogy teherautóval pénzért fát hoztak volna neki...Tavaly többször keltem hajnalban arra,hogy a kutya őrjöng.Kimentem és hallottam hogy a köcsög motorosfűrésszel ritkítja az erdőt hajnali 5kor...Hozzáteszem nem ő az egyetlen :lol: Sehogy nem fogják,mert a vállalkozás adót fizet,és ha nem tud működni akkor nem fog fizetni.....Márpedig ha a pék nem tudja a dízel teherautójával bevinni a városba a kenyeret,másnap már nem lesz értelme reggel felkelnie,hogy bevigye a kenyeret...Szerintem ez ennyire egyszerű,de lehet rosszul látom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Azért nem hiába van hogy nem lehet látni esténként a kertvárosi részeken. Volt hogy mentem Pestimrén és azt hittem köd van pedig az csak füst volt. Itt a lényeg.....A kéményben meg nincs katalizátor,ami bármit is megszűrne :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Itt a lényeg.....A kéményben meg nincs katalizátor,ami bármit is megszűrne ;) :) :) :P Még a gyárkéményekben sincs sztem pedig ott előírás. Csillebércen is kiengedték az izotópot akkor Pista bácsi is enged mindent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Csillebércen is kiengedték az izotópot akkor Pista bácsi is enged mindent :lol: ;) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 az a baj h nagyon ki van nyúlva, különben betenném... ohh ugyanmár :lol: kb. annyira "kézzel összenyomogatom"(kb kétszer annyira mint a gyárit vagy bármeliket) amúgy nem rossz :) :P :lol: Állítólag összes weitec elgyengül :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Az hogy büdös mint az állat....a másik bajom,hogy pl itt körülöttem elég sokan fával fűtenek...de azt még 1x sem láttam,hogy teherautóval pénzért fát hoztak volna neki...Tavaly többször keltem hajnalban arra,hogy a kutya őrjöng.Kimentem és hallottam hogy a köcsög motorosfűrésszel ritkítja az erdőt hajnali 5kor...Hozzáteszem nem ő az egyetlen :) Sehogy nem fogják,mert a vállalkozás adót fizet,és ha nem tud működni akkor nem fog fizetni.....Márpedig ha a pék nem tudja a dízel teherautójával bevinni a városba a kenyeret,másnap már nem lesz értelme reggel felkelnie,hogy bevigye a kenyeret...Szerintem ez ennyire egyszerű,de lehet rosszul látom.... Mit aggódsz? Nem értem! Sokáig már nem kell... ;) ...mondjuk ez annyira nem is vicces... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Mit aggódsz? Nem értem! Sokáig már nem kell... ;) ...mondjuk ez annyira nem is vicces... :lol: Szerinted aggódok :) :) ?Nem járok Pestre,csak dolgozok pesten,azt meg a cégessel csinálom :P ha kell benzines,ha kell dízel :lol: :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Szerinted aggódok ;) :) ?Nem járok Pestre,csak dolgozok pesten,azt meg a cégessel csinálom :) ha kell benzines,ha kell dízel :P :lol: :lol: :lol: :D Őőőőő, nem erre gondoltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Tavaly többször keltem hajnalban arra,hogy a kutya őrjöng.Kimentem és hallottam hogy a köcsög motorosfűrésszel ritkítja az erdőt hajnali 5kor...Hozzáteszem nem ő az egyetlen ;) Na ilyen nekem is volt egyszer Keszthely, üdülőövezetben ébredtem arra vasárnap reggel 6:59-kor, hogy a szembeszomszéd motoros fűrésszel aprít fát. Le is mentem, de addigra abbahagyta és eltűnt (vagy valaki fogta és átvágta vele a torkát :lol: ) ami a levegőt illeti, örüljünk hogy most tiszta... http://www.idokep.hu/szmog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Hogy írjak valami anyázást is : milyen dolog már hogy egy használt frontera tankért 60-at kérnek ? az új meg 200 :lol: A 60 drága helyen annyi. Ennyiért legalább tele is van??? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Ennyiért legalább tele is van??? :lol: ;) a tököm biztosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 ami a levegőt illeti, örüljünk hogy most tiszta... http://www.idokep.hu/szmog Be is jöttem bringával. ;) De elég tré az Árpád hídon tekerni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Kösz Johnny... :lol: ;) Na de hogy feldobjam ma is a hangulatot valamivel: Jöhet az 550 HUf-os gázolaj ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Kösz Johnny... ;) :) Na de hogy feldobjam ma is a hangulatot valamivel: Jöhet az 550 HUf-os gázolaj ár... Kadhafi bosszúja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de a gázolajat elvileg "egyszerűbb" előállítani, mint a benzint nem? Egyébként utálom a dízeleket, csak nehogymár a kőolaj árára fogják, amikor itt szimplán árfelhajtásos manipulációról van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 ... amikor itt szimplán árfelhajtásos manipulációról van szó! Erről szól pedig minden... pénz...pénz...pénz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Azért ennek fényében ez így még keményebb...: A 10 legolcsóbb (95-ös) benzinár: 10....Algéria 60 HUF/L 9...Omán 59 HUF/L 8... Egyiptom 57 HUF/L 7...Katar 45 HUF/L 6...Kuvait 42 HUF/L 5...Bahreinben 39 HUF/L 4...Türkmenisztán 36 HUF/L 3...Líbiába 27 HUF/L 2...Szaúd-Arábia 24 HUF/L 1...Venezuela 9 HUF/L Nálunk ennyiért 1 liter vizet sem kapni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Azért ennek fényében ez így még keményebb...: A 10 legolcsóbb (95-ös) benzinár: 10....Algéria 60 HUF/L 9...Omán 59 HUF/L 8... Egyiptom 57 HUF/L 7...Katar 45 HUF/L 6...Kuvait 42 HUF/L 5...Bahreinben 39 HUF/L 4...Türkmenisztán 36 HUF/L 3...Líbiába 27 HUF/L 2...Szaúd-Arábia 24 HUF/L 1...Venezuela 9 HUF/L Nálunk ennyiért 1 liter vizet sem kapni!!!! Forgasd már meg ezeket az árakat ívóvíz terén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts