redline Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 remélem nem sértő a kérdésem, de minek :?: :lol: azért mert tele van vaksi gyökerekkel az út akik mobilozás közben balfaxkodnak és meg kell védened a tulajdonod...ha ezzel akkor ezzel ezen a h astra tárcsa+omi nyereg témán meg elagyalok....de milyen betét lesz jó hozzá.... ...és ezzel fáradjunk is át a féktuning topikba!
bazs Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Nem sértő, sőt jogos. :wink: Igazából azért, mert ugyan nem szoktam gyorsan menni (nem is tudok nagyon rövid idő alatt gyorsan menni), de azért megesik hogy kapkodja a lábát a gép (ótópálya) vagy némi örömautózás van és ehhez már kevés az én gyári fékem. Ezért kéne 256. Viszont ha már veszek új tárcsát, nyerget, betétet akkor tök mind1 hogy 256os a cucc vagy pár ezerrel drágábban 280 és akkor meg többet már nem kell a féktuninggal foglalkoznom. Szerintem. :roll: arra figyelj, hogy a 284-esre minimum 15ös kerék kell tehát abba is be kell ruháznod ;-) a 256ra meg felmegy a 14 is
bazs Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 viszont ha megjön a 288 tarcsa németorszagbol akkor kelleni fog a Betét is hozza amit kérdeztem csak a tarcsa lenne már itt mert a nélkül nem megyek semmire sem :lol: fémhálos fékcsöveket is tervezek beszerezni ebay on olyan 25e ft atszamitva itthon meg 9e ft/db az csak rendelésre van, tehát amikor aszondod, hogy kell, akkó onnan 2-3 hét akkor egyértelmű :arrow: itthon kell megvenni ;-)
Tom Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 arra figyelj, hogy a 284-esre minimum 15ös kerék kell tehát abba is be kell ruháznod ;-) a 256ra meg felmegy a 14 is Jaja, köszi ezt tudtam hogy a 256ra még pont jó a 14es. De már tervben van valami pofás 15ös felni is úgyhogy remélem ez nem lesz gond! :wink:
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Tom! Nem értelek miért nem veszel vmi olyan vasat amit van értelme tunerkedni? Anno én is azzal baftam el,h több100 dodót elvertem a c16semre és az lett a vége,h be kellett látnom ide min gsi kell.... Eredménye pénzem beleöltem thök feleslegesen, a vas végén fogyasztott 13at igaz a 8v gsiket már majdnem fogtam vele :lol:
Goofy Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Jó reggelt Srácok a gyári milyen olajat ír elő a gsi-be? 10w 40 et? :roll:
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Aham Ádám :wink: Én most vlavo 10w40et fogok bele tenni :idea:
fehérgsi Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Üdv. Már régen irtam. :oops: Ma végre elkészült az autóm eleje.(amit 2 hónapja legyaláztam) Nagyon super-ül sikerült. Az eredetit raktuk (legóztuk) össze .A hütőmaszkot egyeb varrtuk a lökössel , olyan DTM-re sikerült. Az opeljel eltünt :!: a z alsó légbeömlő pedig 2x -res lett! Az aljára pedig került egy Reiger toldalék! 8) 8) (egy kis átalakítással)Valami iszonyu brutál lett.Ma megy bele még a rács is. Nyersen még festés előtt mentem 1 nap próba kört , hogy lezúzom vagy nem :?: de nem 8) Hétvégére lesz képem is.
fehérgsi Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 még valami A Nagy Opel Próba 1ik szerencsés résztvevője leszek 21-én. Egy H-astra 1.6 16V.Sajna nem GTC 8)
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Mi meg Antival úgy néz ki szokásunkhoz híven megint belenyúltunk a jóba :lol: Lesznek még zürök, de majd eltusoljok ezeket is vhogy, neeeem Aotmanó :?: :lol: Báz kicsit füstölsz stiftnél..... Ett a kép amit mondtam:
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Legalább visszatalálok, ha valahol eltévedek... Na meg csúnyán folyik az olaj...valahol... :roll:
redline Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Mi meg Antival úgy néz ki szokásunkhoz híven megint belenyúltunk a jóba :lol: má megint mit vettetek? :lol:
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 titokzatosan hangzik asszem úgyis fog kinézni :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Majd időben megtudod... Biturbó nitró szett... :wink:
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Majd időben megtudod... Biturbó nitró szett... :wink: urquattro twinbi kompresszor :lol: Te nem vagyol értekezleten eeeee? ha vége híjjá, me cigit sem tok venni éppen :x :lol: :lol: :lol:
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Elmaradt... :wink: Akkor mi lészen embör? Jövöl errefele or meet somewhere inda city or :?:
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 ....Majd időben megtudod.... Mire fel ez a nagy ellhallgatás hullám ? Anti és a titotkartás miiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :badgrin::badgrin::badgrin::badgrin: Előbb leszek én pontos, minthogy Anti Néni ne pletyizzen :tongue3:
Laci4 Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 :lol: Aztec! figy! szerinted janóékkal meg lehetne beszélni egy olyat, hogy beéget lambda szondát megpróbáljuk kimelegíteni? (lánggal) Vagy nem tud vki olyan szakit akinek van lágja, aknája, és hajlandó lenne ilyenben segédkezni ? Voltam az olajcserés srácoknál, meg Sz.gabnál is,de egyikünknek se sikerült kiszedni.. be van gyógyúlva :lol: Elvileg ha megmelegítgetnénk kijönne.. csak óvatos játék :?
Viper Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Sziasztok! Bocsi hogy ide is betolom az arcomat! :wink: Ígérem nem tartalak fel benneteket, csak egy kérdés erejéig. Szal az lenne a kérdés, hogy hány kiló az Astra és a Kadett GSÍ. Csak érdeklődés képpen kérdezem. Egyébként nagyon bejönnek a GSÍ-k! Mindenkinek sok sikert és jó tuningolást! Üdv: Viper
Recommended Posts