Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Jah...és a lényeg... a 2005-ös itthon 2.5 milliós BMW-t vették most 1.500 GBP-ért... azaz 550e HUF-ért... :lol:

Kollégám Angliából hozott be egy Japán importos WRX-et (még a csíklámpás).

Lábán hozta be és a regadóval, vizsgáztatással (jobbkormányos!!!) kb. 1,5-be állt meg a történet és marha jó állapotban van a gép.

Szokott csütörtökönként Lurdyhoz is jönni, már megfertőztem a bandázással :)

Mondjuk van egy 164-es Volvója is és most azzal jön, mert csináltat most valami kipufogórendszert a Bubu alá ;)

Megosztás:

BF3.. beszabehu, kár h nekem nem megy...

Sajnálhatod, mert állati lett, bár vannak bugok rendesen, meg jó szokás szerint csak sikerült az EA-nek megint kidobnia a piacra a béta szoftvert bolti verzióként kb., de élvezhető.

A decemberre ígért dlc-re leszek kíváncsi, mennyire fogjuk felismerni a BF2 mapjait új ruhájukban.

Megosztás:

BF3.. beszabehu, kár h nekem nem megy...

én már a 4. vagy 5. pályán járok vele :lol: iszonyat jó a grafika meg az egész játék tetszik. Egyik volt kolegám megvette eredetibe és behozta a gépet mondván hogy valami nem stimmel így ki tudtam próbálni a multit is. Hát meg fogom venni a játékot, mert a törtbe nincs multi. Az még talán jobb is mint a single.

Megosztás:

nekem már elötte megvolt mindenem, a kötelezőt is megkötöttem, de ott is köthetsz.

papirokat odavittem 1 re, és 3 ra kész voltak....

én itt csináltattam: http://www.garross.hu/

1890 cm3-ig 18 Ft/cm3, 1891 cm3-től 24 Ft/cm3 --> Ez sávosan van? Ergo 1890ccm-re 18 HUF-ot fizetek és utána a fennmaradóra a 24-et vagy fullban 24 froncsi ketyeg?

Megosztás:

"Megkímélt, női tulajtól..." :lol: ;) :)

Ennyi... :lol:

Egyszer megállított a rendőr a Bubuval... kérdezi ki a tulaj... mondom az asszony... erre kérdezi, hogy na és magának is van valami hasonló jó??? Aztán mondtam neki, hogy nekem egy Combom van... Azt mondja jól megfogtam az Isten lábát... hát mondom jah...de ebbe azért már ne menjünk bele... :) :P

Megosztás:

én már a 4. vagy 5. pályán járok vele :lol: iszonyat jó a grafika meg az egész játék tetszik. Egyik volt kolegám megvette eredetibe és behozta a gépet mondván hogy valami nem stimmel így ki tudtam próbálni a multit is. Hát meg fogom venni a játékot, mert a törtbe nincs multi. Az még talán jobb is mint a single.

hehe, multi mindig jobb, csak már a béta alatt is sok volt a csalogány, de szerencsére, ahogy nézem, elég jól szűrődnek még most.

Megosztás:

hát ######a... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.