hakapeszimaki Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Hali! 16sz-nél 95.6mm magas HF-nél elfelejthetem a 95-ös benyát (annyira sikerült sikolni)? Astra kupa szabályzatban annyi van megadva az 16se motor minimális HF magasságnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Lantinak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Tegnap délután megint defektem volt,a gumis elismerte h elcseszte...amúgy sikerült este leérnem Debrecenbe a rohadt nagy ködben.apró örömök az életben:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Tegnap délután megint defektem volt,a gumis elismerte h elcseszte...amúgy sikerült este leérnem Debrecenbe a rohadt nagy ködben.apró örömök az életben:D Add el azt a kocsit. Átok van rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Add el azt a kocsit. Átok van rajta. :P Éjjel hívja fel az EZO.TV-t 450/percért leveszik akármiről a rontást. :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Értem hogy jó az autód,de akkor is ez van....Ha tetszik ha nem,használhatom bármikor,bárhol 5L-nél többet nem eszik,és jelen pillanatban azon gondolkodom,hogy lecserélem a focust is egy 406ra :) Tudom hogy egyszerű szürke,csúnya,francia is(na meg persze tucat autó)....de ez van ;) :) :P ui: amíg így gondolkodtok,ezzel a problémával fogtok szembesülni,minden télen...értem hogy nem tetszik 800ért semmi,de az autó van értem,és nem fordítva...szép lenne ha egy valag pénzért hetekig állna a kertben,mert nem használhatom... ui2:Teljesen üres volt a város,napközben is,meg este is...szóval azért volt értelme :lol: Nem mondom,hogy jó ez így.....de ez van... Hát amíg ez a felvogáa a vezetőségnek addig bizony használhatod.... ui: szerencsére vannak ilyen "más" gondolkodásúak is különben egy retro vagy racing autó nem lenne sehol csak a szürke hétköznapok és zombik ui2: akkor nagyon másfelé jártunk mert én teli utakat láttam, itt (III. ker) az m0 végénél teli volt a parkoló, a körforgalom meg minden vásárlókkal, és össze vissza menő hétvégi sofőrökkel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 ui: szerencsére vannak ilyen "más" gondolkodásúak is különben egy retro vagy racing autó nem lenne sehol csak a szürke hétköznapok és zombik Ne haragudj Csabi,de se retro,se racing autód nincs....lehet zombi vagyok,de van mivel járnom.....Ha erre vágysz,akkor ne sírjál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Ne haragudj Csabi,de se retro,se racing autód nincs....lehet zombi vagyok,de van mivel járnom.....Ha erre vágysz,akkor ne sírjál :lol: 5 éve te is azt mondtad volna mint Csabi,változik mindenki.szerintem a páros páratlan jobb megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Szerintem meg lóf@sz kaporral... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ne haragudj Csabi,de se retro,se racing autód nincs....lehet zombi vagyok,de van mivel járnom.....Ha erre vágysz,akkor ne sírjál :P :lol: ;) :) én megint befizettem egy gyorshajtást. ez a harmadik az elmult évben.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 egy kis tegnapi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 egy kis tegnapi http://kepfeltoltes.hu/111120/transzplant_...ltoltes.hu_.jpg Ez most kinél van? Diny? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ez most kinél van? Diny? :lol: yap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 yap meg egy kicsit pehi-nél is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Ez most kinél van? Diny? :lol: Igen,de azért nem a házunk udvarán. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 egy kis tegnapi http://kepfeltoltes.hu/111120/transzplant_...ltoltes.hu_.jpg Asszony rásandít a monitorra, pont ez a kép látszik: "Mi ez? Roncstalálkozó?" Mondjuk igaza van :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 egy kis tegnapi http://kepfeltoltes.hu/111120/transzplant_...ltoltes.hu_.jpg Zajlik az élet ;) :) Péntek este margithidnál buszsávba beállt a piroshoz egy allroad. Sárga, padlógáz, olyan kormot hagyott maga mögött hogy bészársz. ott helyben kellett volna bezúzni a kocsit hulladékvasnak. QP ne legyél biztos benne hogy a pugod kevesebb káros anyagot bocsát ki mint Csabi "racing retro" gépe, legalábbis a PM10 - ami miatt a szmogriadó volt - tekintetében. Légköri aeroszolok (szálló por, PM10): A levegőben, mint közegben diszpergált állapotban előforduló, folyékony vagy szilárd halmazállapotú részecskék. Az aeroszol részecskék élettartama néhány perctől akár több hónapos időtartamig terjedhet a részecskék méretétől és tömegétől függően. Méretük 0,001 és 100 mikrométer közé esik. Az egészségre gyakorolt hatásuk függ a méretüktől, ugyanis a nagyobb méretű szemcsék megakadnak az orrunkban, míg az egészen kicsik lejutnak a tüdő mélyére. Tartalmazhatnak kormot, szerves anyagokat, nehézfémeket, azbesztet. Nagy részük rákkeltő. Egységes egészségügyi határérték megállapítása igen bonyolult, mert sok aeroszol képző anyag már egészen kis mennyiségben is nagyon káros lehet. Az azbeszt belégzés útján kerül az emberi szervezetbe és rákot vagy azbesztózist okozhat. A közúti forgalom is felelős a levegőben megtalálható azbesztszennyezésért (a fék- és kuplungtárcsák kopása következtében). Hazánkban országos programok szolgálnak az azbesztmentesítésre. Ennek hatására az azbeszt mennyisége jelentősen csökkent a levegőben, azonban a molibdén mennyisége nőtt. A légköri aeroszolok képződésében nagy szerepe van a gépjárműforgalomnak. A dízel üzemű járműveknek számottevő az aeroszol kibocsátása, de a kerekek is felverik a port, amit a levegőben aeroszolnak nevezünk. A városi aeroszolok összetétele nehezen meghatározható, a részecskékre rátapadnak egyéb szennyezők pl.: PAH-ok, nehézfémek. Az Egészségügyi Világszervezet nem ad meg határértéket a közlekedésből (elsősorban a dízelüzemű járművekből) származó részecskék koncentrációjára, mivel álláspontja szerint nem létezik olyan alacsony koncentráció, amely biztosan nem károsítja az egészséget. Szerintem is a dízeleket kellene kitiltani ilyenkor. A BKV buszok meg katasztrófális állapotban vannak, de az EU-tól csak kötöttpályás-közlekedés-, meg max trolifejlesztésre kapunk pénzt. Azért remélem most már nem sokára nyudíjjazzák ezt a sok szemetet és lízingelnek kevésbé sz@rokat. Pl tegnap buszoztam, a 86-os vonalán MAN busz jött, próbaüzemes, kallerral. Ott volt az ajtón óriási betűkkel hogy MAN, kérdezem tőle, hogy ez Ikarus vagy Credo :). "Nem tudom, másodszor vagyok ezen a vonalon" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Életfogytig szemétszedés az erdőben, fatelepítés, parkgondozás bilicsben kenyéren és vizen. :lol: ;) pontosan. az ilyennek ha már jóban vagy vele szerintem csak kéne szólni hogy ne csinálja. ha meg tovább csinálja, fel kell jelenteni a picsába. múltkor vki XIIIban munkahelyem mellett levelet égetett, de brutál füstöt csinált. írtam az önkormányzatnak, 40 perc múlva jött a válasz hogy kiküldtek egy kollégát ellenőrizni a környezetszennyezés mértékét, és ha olyannak ítélik meg a helyzetet akkor az illető környezetvédelmi bírságra számíthat. Felhívtam őt de nem vette fel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 és csak még egy gondolat, köztudott hogy a békási 10 emeletes házaknak köszönhetően amik a szélcsatornába épültek is sokat "köszönhet" BP levegője. ha már rájöttünk erre csak kellene valamit csinálni velük.. pl (politikamentesen) http://urbanista.blog.hu/2010/01/15/az_mdf...lo_panelhazakat Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Asszony rásandít a monitorra, pont ez a kép látszik: "Mi ez? Roncstalálkozó?" Mondjuk igaza van :lol: ;) :) A jövőben kiméld meg ezektől a hozzászólásoktól! Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 :lol: ;) :) én megint befizettem egy gyorshajtást. ez a harmadik az elmult évben.... :) Mer a piros autóval voltál amikor a nagyid megmondta, hogy most nem lehet... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Mer a piros autóval voltál amikor a nagyid megmondta, hogy most nem lehet... :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 5 éve te is azt mondtad volna mint Csabi,változik mindenki.szerintem a páros páratlan jobb megoldás... Csak én senkit nem neveztem beszürkült zombinak...és sosem sírtam,hogy nem tudok bemenni a városba.A páros pátratlan megoldásnál is volt olyan kocsim,amivel tudtam közlekedni...Elegem van a bevart zsebű opeles társaságból,akik szarozzák más kocsiját,mert nem opel...Sajna ezzel szembesülők nap mint nap.....Ezt a szart vetted a sárga helyett.....mi ez a szar francia vicc...és még sorolhatnám...Most meg mindegyik fel van hábolrodva hogy nem használhatja a kocsiját :) Ha lenne ott bárkinek is retro autója,akkor lenne rajta OT rendszám,és gond nélkül használhatná a kocsiját,bármilyen szmogriadó esetén :) Zajlik az élet :lol: ;) Péntek este margithidnál buszsávba beállt a piroshoz egy allroad. Sárga, padlógáz, olyan kormot hagyott maga mögött hogy bészársz. ott helyben kellett volna bezúzni a kocsit hulladékvasnak. QP ne legyél biztos benne hogy a pugod kevesebb káros anyagot bocsát ki mint Csabi "racing retro" gépe, legalábbis a PM10 - ami miatt a szmogriadó volt - tekintetében. Ha kitiltanák a dízelt a városból 1 nap alatt tönre menne a város :P Megállna az élet.Amúgy meg sz@rok rá,mert nekem nem kell bemennem a városba,így pont nem érdekel,hogy mi a szitú.A cégessel meg így is úgy is be fogok menni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Igen,de azért nem a házunk udvarán. :lol: Ez a baj :lol: ;) :) Szerintem meg lóférfinemiszerv kaporral... :lol: :D :) :P :lol: Szegény Csabi még meg akarja magyarázni a dolgokat....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts