Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
háthogy

a c20XE az még piros matricás

a x20xev pl már kék matricás...

amúgy elviszed mozaik uccába.. adnak rá kék matricát de lekaparják a fölötte lévőt ;) :lol:

Az a vicc, hogy az enyémen pl. van egy asszem felül zöld, és kerek, alul meg egy kék szögletes matrinya..

Szóval akkor ezek szerint lehet,hogy évjárat függő lenne? ;)

Elküldve
Az a vicc, hogy az enyémen pl. van egy asszem felül zöld, és kerek, alul meg egy kék szögletes matrinya..

Szóval akkor ezek szerint lehet,hogy évjárat függő lenne? ;)

Régi a vizsgád :lol: Az újnál a Tied is piros lesz ;)

Elküldve
Régi a vizsgád :lol: Az újnál a Tied is piros lesz ;)

Most augusztusban vizsgáztattam.. :lol:

Forgalmin a V9 (környezetvédelmi besorolás) 04-es.. '97-es gyártási év szerepel,és csak Astra F 2.0I lehet ezért.. igaz, 110Kw és c20xe van beírva.. ;)

Ha ez még élő, akkor lehet ebben van a megoldás: "Emellett a 6/1990 KöHÉM-rendelet, amely a fenti kategóriákat meghatározza, tartalmaz egy kivételt, amely szerint az 1996 után az EU területén forgalomba helyezett autók kérésre átsorolhatóak a 4. osztályba, hiszen elméletileg ettől az időponttól csak EURO-II minősítésű autók kerülhettek forgalomba."

Elküldve
18zollba van már egy-két esélyes....

Ha már szar, érjen nyakig, nyomjál rá 22es krómfelnit. ;)

Egyébként sztem 18"al elég viccesen néz ki egy F Astra méretű autó. ;)

Elküldve
Most augusztusban vizsgáztattam.. ;)

Forgalmin a V9 (környezetvédelmi besorolás) 04-es.. '97-es gyártási év szerepel,és csak Astra F 2.0I lehet ezért.. igaz, 110Kw és c20xe van beírva.. ;)

Ha ez még élő, akkor lehet ebben van a megoldás: "Emellett a 6/1990 KöHÉM-rendelet, amely a fenti kategóriákat meghatározza, tartalmaz egy kivételt, amely szerint az 1996 után az EU területén forgalomba helyezett autók kérésre átsorolhatóak a 4. osztályba, hiszen elméletileg ettől az időponttól csak EURO-II minősítésű autók kerülhettek forgalomba."

mondjuk itt sem írják azt, hogy ha odamegyek egy vizsgaállomásra és rámérnek az autóra akkor megkaphatom a jobb matrinyát, na majd utánajárok ennek

Elküldve
mondjuk itt sem írják azt, hogy ha odamegyek egy vizsgaállomásra és rámérnek az autóra akkor megkaphatom a jobb matrinyát, na majd utánajárok ennek

Csabi,biztos erőltetni kéne a mozaik utcába ezt a matrica dolgot???Remélem tudod mire gondolok. ;)

Elküldve
Most augusztusban vizsgáztattam.. ;)

Akkor lehet mázlista vagy :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Akkor lehet mázlista vagy ;) :lol: :lol:

Lehet.. bár holnap melózok, oda meg nem kell a kocsi szerencsére.. bár meló után lehet lesz egy utam a belvárosba... ;)

Elküldve
M5? :lol: :lol:

Ne is mondd. hétvégén megint megpróbáljuk a rettenetes Bp-Debrecen távot oda vissza (múltkor az M3ason akadt össze ;) ) kicsit tartok tőle ;)

Börnivel ma megbeszéltük hogy ki mikor indul és ki fog kit menteni :lol:

Elküldve
Ja kérdezte még, hogy milyen váltó van benne. Mondom F18+. Aszongya de a váltó milyen. Há mondom ez a váltó típusa. Aszongya az nem lehet, manuális vagy autómata, mondom jaaa ;)

Hehehehee ez ;) :lol: :lol:

Elküldve
Lehet.. bár holnap melózok, oda meg nem kell a kocsi szerencsére.. bár meló után lehet lesz egy utam a belvárosba... ;)

A matrica színe a lényeg...a többi nem számít. ;)

Elküldve
Ma beindítottam a Vekit... de nem sokáig, nehogy itt is szmogriadó legyen... :)

Most még röhögsz ott a faluvégen, de majd ha te is a hosszú sárgával jársz melózni reggel 7re akkor lesz sírásrívás :lol: ;)

Elküldve

Ma reggel megállt a frontera :lol: kifogyott a benzin...tény hogy nem volt benne sok,de régen máshol volt a határ mint ma ;) ha kifogy a nafta akkor felvillan a check engine? Gyengül,rángat,lámpa,megáll...tankol 3.ra indul majd müködik.

Elküldve
Ma reggel megállt a frontera ;) kifogyott a benzin...tény hogy nem volt benne sok,de régen máshol volt a határ mint ma :) ha kifogy a nafta akkor felvillan a check engine? Gyengül,rángat,lámpa,megáll...tankol 3.ra indul majd müködik.

szmogriadóba használhatod? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.