Lanti Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Osziék látták Duckyt a Nagykőrösin az autópiacon... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Hehe, egy "lopósautóval" jobban jártak volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Osziék látták Duckyt a Nagykőrösin az autópiacon... ;) ;) meg se merem kérdezni mit csináltak ott :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 meg se merem kérdezni mit csináltak ott :lol: :lol: kupeckedtek... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 azért azt gondolhatod ha kell még a 60as rugót is ketté vágom ;) ;) Ha gondolod ez a szett rugó még meg van, slag is rajta maradt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 ;) Király!!! De turbó lesz egyből ugye??? ;) let Lantinak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Na ez a szöveg így már elég kemény... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Na ez a szöveg így már elég kemény... ;) :lol: :lol: ííí Ez nem japán csak exportra készült szerintem. Azoknak volt csíkozott lökös és ilyen hátsólámpa. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 ííí Ez nem japán csak exportra készült szerintem. Azoknak volt csíkozott lökös és ilyen hátsólámpa. :lol: Ez így már szakmai ártalom Tomi... én kb meg sem néztem az autót... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Ez így már szakmai ártalom Tomi... én kb meg sem néztem az autót... ;) ;) Pedig szerintem nem gáz. Igazából még a szöveg sem. Mi nap mint nap ilyeneket látunk... http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/opel_k...opel_kadett_gsi c1g@nygsi a putriból szétkókányolva f0ssárohadva kerék és papír nélkül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 nagyvonalakban mi ez???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 nagyvonalakban mi ez???? ;) ________________________________________________________________________________ _______________________ nemtudom ________________________________________________________________________________ _______________________ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 ________________________________________________________________________________ _______________________ nemtudom ________________________________________________________________________________ _______________________ Tőled nem is vártuk, monjuk aki németül is tud olyanra gondoltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 pl C kadi átépítésnél ne, vagy xe összehozása 240-es getrag váltóval... na ehhez a váltótartó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/opel_k...opel_kadett_gsi ez úgy emléxem Imi Kadettje Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 pl C kadi átépítésnél ne, vagy xe összehozása 240-es getrag váltóval... na ehhez a váltótartó... ;) kösziii ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 pl C kadi átépítésnél ne, vagy xe összehozása 240-es getrag váltóval... na ehhez a váltótartó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 ;) ;) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Baleseti adó Egy módosító javaslat pontosított a baleseti adóra vonatkozó rendelkezéseket, többek között egyértelműsítette. Hiába kezdődött a január elsejei hatályba lépés előtt a biztosítási időszak, az új adót csak az életbe lépés napjától kell befizetnünk. Emellett túlmenően rögzíti a módosított tervezet azt is, hogy az adó gépjárművenként egy napra legfeljebb 83 forint/nap, azaz évente 30 295 forint – szökőévenként, mint amilyen a 2012-es is lesz, 30 378 forint – lehet. Na itt tartanak most... ebben az a szép, hogy ha valakinek több autója van, az akkor sem tud egyszerre kettővel balesetet okozni... csodás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 reméljük majd meghatározzák, hogy az éves díjtól függetlenül fizessünk mondjuk életkor alapján.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 reméljük majd meghatározzák, hogy az éves díjtól függetlenül fizessünk mondjuk életkor alapján.... Majd olyan is lesz, mint a szmogriadókor, csak itt szemszín alapján fizetsz majd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 szmogriadókor És még az autódat se használhatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Mai defektem alkalmával rájöttem hogy nincs emelőm a fronterához ;) szerencsém volt mert a munkahelyemen engedett le ahonnan 200m a gumis. odáigelment felnin is :lol: Amúgy meg 2 db szög volt benne és persze hogy a csatornába áll bele... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Mai defektem alkalmával rájöttem hogy nincs emelőm a fronterához ;) szerencsém volt mert a munkahelyemen engedett le ahonnan 200m a gumis. odáigelment felnin is :lol: Amúgy meg 2 db szög volt benne és persze hogy a csatornába áll bele... :lol: Annyira nincs szerencséd a vassal.. :lol:. De legalább megy.Még... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts