Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

________________________________________________________________________________

nemtudom

________________________________________________________________________________

Tőled nem is vártuk, monjuk aki németül is tud olyanra gondoltam....

Megosztás:

Baleseti adó

Egy módosító javaslat pontosított a baleseti adóra vonatkozó rendelkezéseket, többek között egyértelműsítette. Hiába kezdődött a január elsejei hatályba lépés előtt a biztosítási időszak, az új adót csak az életbe lépés napjától kell befizetnünk. Emellett túlmenően rögzíti a módosított tervezet azt is, hogy az adó gépjárművenként egy napra legfeljebb 83 forint/nap, azaz évente 30 295 forint – szökőévenként, mint amilyen a 2012-es is lesz, 30 378 forint – lehet.

Na itt tartanak most... ebben az a szép, hogy ha valakinek több autója van, az akkor sem tud egyszerre kettővel balesetet okozni... csodás... ;)

Megosztás:

Mai defektem alkalmával rájöttem hogy nincs emelőm a fronterához ;) szerencsém volt mert a munkahelyemen engedett le ahonnan 200m a gumis. odáigelment felnin is :lol: Amúgy meg 2 db szög volt benne és persze hogy a csatornába áll bele... :lol:

Annyira nincs szerencséd a vassal.. :lol:. De legalább megy.Még... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.