Albert Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Volt, ez lenne a Vectra utódja ;) Végre egy A Corsa amiben nem kell behúzni a nyakad hogy ne verd be a plafonba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Végre egy A Corsa amiben nem kell behúzni a nyakad hogy ne verd be a plafonba ;) Ja, és még sárga is, mint a zsiráf ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ja, és még sárga is, mint a zsiráf ;) Lehet hogy én színvak vagyok de szerintem a zsiráf (legalábbis nagyrészt) barna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Lehet hogy én színvak vagyok de szerintem a zsiráf (legalábbis nagyrészt) barna http://kep.index.hu/1/0/149/1498/14983/149...3bb5adf3_wm.jpg Jóóó, ne legyél már csaj, rajzokon mindig sárga is van benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Régen még valami sok sok pénzért árulták a corsát...ennyiért még jó is lehet ha jó ;) Kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Lehet hogy én színvak vagyok de szerintem a zsiráf (legalábbis nagyrészt) barna http://kep.index.hu/1/0/149/1498/14983/149...3bb5adf3_wm.jpg Amennyire valódinak tűnik ez a kép akár hupikék is lehetne ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 ki nem szarja le őket ;) ;) :lol: :lol: hm hm,ahogy érzed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Tápi autója jót ment, voltak anno adatok is valahol... ;) Tápi aláírásában van még pár adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 V6 motorberakás Legalább a Tonerházas felirat láccódhatna ;) hát ööööö lesz benne egy V6 ;) :D ;) :lol: :lol: Azt hittem a hang alapján, hogy sárgazoli kamerázott.....nem mondod, hogy ott meresztetted a 120 kilós magad amikor azok a kadettosok meg ott küzdöttek az életükért a motor alatt? :lol: :lol: :lol: akkor láccódna fent említett felirat :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 zsir tepsi drift, jól áll neki lusta vagyok más topicba utánanézni... volt már? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1501912037.html ;) ;) :lol: lájk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 hm hm,ahogy érzed ;) ezt majd hétvégén mondjuk neki mi is nem? Szar egyedül összerakni a kék feketét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;). Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;). Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba ;) 22A-est lekúrja egy kisflex? Jó régi megszakító lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 22A-est lekúrja egy kisflex? Jó régi megszakító lehet. ;) backi, évek óta elvagyunk 10A-en. Igaz, mikró+motyógép egyszerre tilos, na de együtt lehet vele élni, bár napirenden van a cseréje 25A-re. Természetesen a vezetékezés már 3. éve kész, csak már úgy megszoktuk a 10A-t ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Hát a házzal egykorú a biztitábla, úgyhogy nem csoda, most ledumálok egy 35Ah-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 ezt majd hétvégén mondjuk neki mi is nem? Szar egyedül összerakni a kék feketét ;) én már hozzászoktam, h mindig én vagyok az utolsó ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;) . Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba :lol: zsír, majd hozzád megyünk LAN partyra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 én már hozzászoktam, h mindig én vagyok az utolsó ;) ;) na rohadj meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 zsír, majd hozzád megyünk LAN partyra ;) most nem férnénk el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 megjött az uj laptopom. i7 2,7 GHz 8giga ram 500Gb hdd jolesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ma ismét volt egy dobogókő fel-le. Hát istenem... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ma ismét volt egy dobogókő fel-le. Hát istenem... ;) :lol: most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) :lol: :lol: 1.4 plussz a gravitáció ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) ;) :lol: Kanyargós hegyi szerpentinen, az a kis pöcsköszörű, hidd el, sok mindent tud adni, amit a hajó BMW meg a 9x16okon guruló GSi nem tudott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Azé ez nem szar... ;) Szerk.: hogyankészült: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts