Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Legalább a Tonerházas felirat láccódhatna ;)

hát ööööö lesz benne egy V6 ;) :D

;) :lol: :lol:

Azt hittem a hang alapján, hogy sárgazoli kamerázott.....nem mondod, hogy ott meresztetted a 120 kilós magad amikor azok a kadettosok meg ott küzdöttek az életükért a motor alatt? :lol: :lol: :lol:

akkor láccódna fent említett felirat :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;). Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba ;)

Megosztás:

Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;). Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba ;)

22A-est lekúrja egy kisflex? Jó régi megszakító lehet. :lol:

Megosztás:

22A-est lekúrja egy kisflex? Jó régi megszakító lehet. ;)

backi, évek óta elvagyunk 10A-en.

Igaz, mikró+motyógép egyszerre tilos, na de együtt lehet vele élni, bár napirenden van a cseréje 25A-re. Természetesen a vezetékezés már 3. éve kész, csak már úgy megszoktuk a 10A-t ;)

Megosztás:

Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;) . Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba :lol:

zsír, majd hozzád megyünk LAN partyra ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.