Albert Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Volt, ez lenne a Vectra utódja ;) Végre egy A Corsa amiben nem kell behúzni a nyakad hogy ne verd be a plafonba ;)
Stefan Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Végre egy A Corsa amiben nem kell behúzni a nyakad hogy ne verd be a plafonba ;) Ja, és még sárga is, mint a zsiráf ;)
Albert Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Ja, és még sárga is, mint a zsiráf ;) Lehet hogy én színvak vagyok de szerintem a zsiráf (legalábbis nagyrészt) barna
Stefan Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Lehet hogy én színvak vagyok de szerintem a zsiráf (legalábbis nagyrészt) barna http://kep.index.hu/1/0/149/1498/14983/149...3bb5adf3_wm.jpg Jóóó, ne legyél már csaj, rajzokon mindig sárga is van benne ;)
Gelko Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Régen még valami sok sok pénzért árulták a corsát...ennyiért még jó is lehet ha jó ;) Kéne...
redline Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Lehet hogy én színvak vagyok de szerintem a zsiráf (legalábbis nagyrészt) barna http://kep.index.hu/1/0/149/1498/14983/149...3bb5adf3_wm.jpg Amennyire valódinak tűnik ez a kép akár hupikék is lehetne ;) ;)
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 ki nem szarja le őket ;) ;) :lol: :lol: hm hm,ahogy érzed :lol:
Tiu Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Tápi autója jót ment, voltak anno adatok is valahol... ;) Tápi aláírásában van még pár adat.
sárgaGSI Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 V6 motorberakás Legalább a Tonerházas felirat láccódhatna ;) hát ööööö lesz benne egy V6 ;) :D ;) :lol: :lol: Azt hittem a hang alapján, hogy sárgazoli kamerázott.....nem mondod, hogy ott meresztetted a 120 kilós magad amikor azok a kadettosok meg ott küzdöttek az életükért a motor alatt? :lol: :lol: :lol: akkor láccódna fent említett felirat :lol: :lol: :lol:
sárgaGSI Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 zsir tepsi drift, jól áll neki lusta vagyok más topicba utánanézni... volt már? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1501912037.html ;) ;) :lol: lájk
Pehi Csabi Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 hm hm,ahogy érzed ;) ezt majd hétvégén mondjuk neki mi is nem? Szar egyedül összerakni a kék feketét ;)
Pehi Csabi Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;). Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba ;)
J0hnny Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;). Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba ;) 22A-est lekúrja egy kisflex? Jó régi megszakító lehet. :lol:
mackosajt Elküldve November7, 2011 Elküldve November7, 2011 22A-est lekúrja egy kisflex? Jó régi megszakító lehet. ;) backi, évek óta elvagyunk 10A-en. Igaz, mikró+motyógép egyszerre tilos, na de együtt lehet vele élni, bár napirenden van a cseréje 25A-re. Természetesen a vezetékezés már 3. éve kész, csak már úgy megszoktuk a 10A-t ;)
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Hát a házzal egykorú a biztitábla, úgyhogy nem csoda, most ledumálok egy 35Ah-t
Lanti Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 ezt majd hétvégén mondjuk neki mi is nem? Szar egyedül összerakni a kék feketét ;) én már hozzászoktam, h mindig én vagyok az utolsó ;) :lol:
Lanti Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Ma hívott a kivitelező, 22 amperórás a főbiztink így ki kell cseréltetni azt is az elmüvel, mert a kis flexe is levágja állandóan. Mondtam neki nem csodálom mert néha a porszívótól is lecsattant ;) . Milyen jó hogy az elmüé de mégis nekem kell kifizetni ha nem ugyanakkorára hanem nagyobbra cserélik. Meg lettek csinálva ma a falvágások és eltüntek az ajtókeretek is. Na most néz ki úgy a lakás mint amiben felrobbant egy bomba :lol: zsír, majd hozzád megyünk LAN partyra ;)
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 én már hozzászoktam, h mindig én vagyok az utolsó ;) ;) na rohadj meg :lol:
Pehi Csabi Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 zsír, majd hozzád megyünk LAN partyra ;) most nem férnénk el ;)
Lanti Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 megjött az uj laptopom. i7 2,7 GHz 8giga ram 500Gb hdd jolesz
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Ma ismét volt egy dobogókő fel-le. Hát istenem... ;) ;)
Lanti Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Ma ismét volt egy dobogókő fel-le. Hát istenem... ;) :lol: most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) :lol: :lol:
Gelko Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) :lol: :lol: 1.4 plussz a gravitáció ;)
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 most ezen elgondolkodtam, h mit adhatott neked egy 1.4? ;) ;) :lol: Kanyargós hegyi szerpentinen, az a kis pöcsköszörű, hidd el, sok mindent tud adni, amit a hajó BMW meg a 9x16okon guruló GSi nem tudott. :lol:
Zsoltee Elküldve November8, 2011 Elküldve November8, 2011 Azé ez nem szar... ;) Szerk.: hogyankészült:
Recommended Posts