Albert Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Ez mindaddig nem gond amíg valamelyik unatkozó szomszédasszony nem jelent fel... ;) Na igen ez riszki. reméljük ilyen nem lesz. Mi is itt vmelyik este kiszedtük a konyhaszekrényt a falból, fentről lejött a nyanya hogy ne ilyenkor költözzek ha már egész nap nem voltam itthon. Hát ok nem ilyenkor költözök de miazhogy ha már nem voltam egész nap itthon... Tegnap (ugye munkanap) délután fél ötkor levertünk 5db metlakit a falról, már hallottuk hogy kopog vissza. Úgy érzem lesz még izgalom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 A társasházi szabályzatban is benne van amúgy... amikor én költöztem oda és megtudták, hogy felújítás is lesz rögtön szóltak, hogy tudjak róla... Nekem mindenki azt mondta, hogy csak fő falnál kell statikus, még a gondnoknő is mesélte, hogy van aki kivágta a konyha falat egészen a másig falig és tök jól nézett ki, mi onnan csak 10cm-t akarunk kiszedetni, hogy nagyobb legyen a bejárat oda. Pl ami nálatok konyha ablak volt oda kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Mi is itt vmelyik este kiszedtük a konyhaszekrényt a falból, fentről lejött a nyanya hogy ne ilyenkor költözzek ha már egész nap nem voltam itthon. Hát ok nem ilyenkor költözök de miazhogy ha már nem voltam egész nap itthon... Tegnap (ugye munkanap) délután fél ötkor levertünk 5db metlakit a falról, már hallottuk hogy kopog vissza. Úgy érzem lesz még izgalom ;) Én az ilyen szomszédokat már lerendeztem. Most már köszönni is tudnak. Tudnék sztorikat mesélni gazdagon. Ma is többen azt mondták sok sikert szép legyen, és nem zavarja majd őket a zaj hisz ők is újítottak már fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Ma is többen azt mondták sok sikert szép legyen Én is ezt mondom, meg hogy remélem nem fogsz szopni, normális lesz a kivitelező, az emberei és a végeredmény is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ...Ma is többen azt mondták sok sikert szép legyen... ;) Így legyen... aztán majd megyünk lakásavatni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 naon csecse Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Jól állna rajta még egy küszöbspoiler (gyári GSI verzió, semmi csicsa) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 ilyene lett utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 zsir Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Az a csíkozós bigyó nem kéne rá... sokkal jobb a letisztult sima forma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Én is ezt mondom, meg hogy remélem nem fogsz szopni, normális lesz a kivitelező, az emberei és a végeredmény is ő csinálta az apósék kéróját is meg a telket is, ráadásul apósék nagy barátja, állandóan összejárnak, nagyon jól dolgoznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Nekem mindenki azt mondta, Csabi, b+ informatikával foglalkozol és nem ismered a mondást, hogy szó elszáll, log megmarad? ;) Az, hogy ki mit mondott pont semmit nem fog érni. Legyen egy aláírásos, pecsétes papírod amit tudsz lobogtatni ha balhé van, mert utólag ha dől a guano akkor mindenki tagad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 én nem fértem be mert k.csög dinnye úgy állt meg, így csak röhögtem... Azt hittem a hang alapján, hogy sárgazoli kamerázott.....nem mondod, hogy ott meresztetted a 120 kilós magad amikor azok a kadettosok meg ott küzdöttek az életükért a motor alatt? ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Csabi, b+ informatikával foglalkozol és nem ismered a mondást, hogy szó elszáll, log megmarad? ;) Az, hogy ki mit mondott pont semmit nem fog érni. Legyen egy aláírásos, pecsétes papírod amit tudsz lobogtatni ha balhé van, mert utólag ha dől a guano akkor mindenki tagad. jó azért csabiék nem 1 szobát csinálnak a lakásból, szóval nem is észrevehető vágások lesznek leginkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Azt hittem a hang alapján, hogy sárgazoli kamerázott.....nem mondod, hogy ott meresztetted a 120 kilós magad amikor azok a kadettosok meg ott küzdöttek az életükért a motor alatt? ;) ;) :lol: ki nem szarja le őket :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 TC adás "egy HEMI-t olyan vezetni mint egy nagyon gyorsulási versenyre kihegyezett astrát" ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 jó azért csabiék nem 1 szobát csinálnak a lakásból, szóval nem is észrevehető vágások lesznek leginkább Látod, ez az amit sokan nem értenek meg. Nem engem kell meggyőzni, hanem a legrosszabbra kell készülni és adott esetben bíróságon, önkormányzatnál, építési hivatalnál, ördög tudja hol kell bizonyítani, hogy neked van igazad......és akkor sajnos nem mindig elég azt mondani, hogy "láttuk, hogy sodrós, de azt gondoltuk kiadja íven" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Látod, ez az amit sokan nem értenek meg. Nem engem kell meggyőzni, hanem a legrosszabbra kell készülni és adott esetben bíróságon, önkormányzatnál, építési hivatalnál, ördög tudja hol kell bizonyítani, hogy neked van igazad......és akkor sajnos nem mindig elég azt mondani, hogy "láttuk, hogy sodrós, de azt gondoltuk kiadja íven" ;) jó, én nem vitázni akartam, csak próbáltam kicsit """""megvédeni"""" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 jó, én nem vitázni akartam, csak próbáltam kicsit """""megvédeni"""" :lol: Mit, kit, mitől? ;) Én továbbra is azt gondolom, hogy ha magyarázkodni kényszerülsz az már erősen hátrányból indított szitu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Tápi autója jót ment, voltak anno adatok is valahol... ;) 0-100km/h: kb. 9s 1/8m: kb. 10.5/110km/h 1/4m: kb. 16.5/135km/h Ez volt a hirdetésben leírva, ami használtautón volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 lusta vagyok más topicba utánanézni... volt már? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1501912037.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 lusta vagyok más topicba utánanézni... volt már? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1501912037.html Én még nem láttam, de tetszik. Ez a mondat viszont odab@sz: Forgalomból ideiglenesen kivonva 7 éve. ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 0-100km/h: kb. 9s 1/8m: kb. 10.5/110km/h 1/4m: kb. 16.5/135km/h Ez volt a hirdetésben leírva, ami használtautón volt ;) Az igen, a 8szeleppel mentem 16.774-et még anno 400on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Én még nem láttam, de tetszik. Ez a mondat viszont odab@sz: Forgalomból ideiglenesen kivonva 7 éve. ;) ;) :lol: :lol: :lol: Akkoriban még nem volt ez a fél éves korlát. Főleg szürke forgalmisnál van ilyen, hogy ideiglenesen van kivonva, de nem kell meghosszabbítani fél évente :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 lusta vagyok más topicba utánanézni... volt már? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1501912037.html Volt, ez lenne a Vectra utódja ;) aprópó: ez volt már? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts