Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Fürdőszobát hogy nagyobbítotok???

Ha jönne a gyerek, miért nem vártatok jövőre a szocpollal??? ;)

ja a kisszoba ajtónál lesz a fürdőszoba ajtó, így a kis előszoba kisebb lesz, gondolom érted mire gondolok hisz te is ott laktál ;)

már régóta szeretnénk felújítani csak mostanra vettük rá magunkat stb. ki tudja amúgy mit hoz a jövő

Megosztás:

Szal mégis lesz V6 a Cabrioban? Akkor hirdós kézit is szerezz, mert nem fog elforogni az orra körül. ;)

hát én jobban szeretem a szlalomos versenyeket, és remélem jó lesz ezzel is a súlyeloszlás, az XE-vel jó volt ez szerintem 30kg-al nehezebb de a cabriónak alacsonya van a súlypontja úgyhogy majd kiderül. Lehet nem kell beraknom a plusz ehy centit ültető rugótányért ;)

Megosztás:

ja a kisszoba ajtónál lesz a fürdőszoba ajtó, így a kis előszoba kisebb lesz, gondolom érted mire gondolok hisz te is ott laktál ;)

már régóta szeretnénk felújítani csak mostanra vettük rá magunkat stb. ki tudja amúgy mit hoz a jövő

Statikustól van papír? Csak azért, mert ha falat raktok át, vagy vágtok, és feljelent a szomszéd, alattad lakó bárki, akkor lehet visszacsinálni mindent, plusz nagyon kemény bünti van... ;)

Megosztás:

Hát de az nem tartó fal. Mér ne lehetne átrakni.

Mert a panelnél nincs olyan, hogy tartó vagy nem tartó...bürokratikus baromság... de egy széf elhelyezéséhez is (persze nagy mackó) is engedélyt kell kérni, vagy akár egy zongorához...

Ez mindaddig nem gond amíg valamelyik unatkozó szomszédasszony nem jelent fel... ;) haverom megjárta így... mászkálhatott a bíróságra, aztán meg bonthatott vissza mindent, és csinálhatta újra a lakását, mert hát rombolás volt szépen... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.