Stefan Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Na király! :lol: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 V6 motorberakás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 V6 motorberakás Milyen segítőkész munkatárs vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Milyen segítőkész munkatárs vagy ;) én nem fértem be mert k.csög dinnye úgy állt meg, így csak röhögtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 én nem fértem be mert k.csög dinnye úgy állt meg, így csak röhögtem... Ja, így már értem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Milyen segítőkész munkatárs vagy ;) Kivenni már segített.Az is sikertörténet volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Kivenni már segített.Az is sikertörténet volt. :lol: azt meg csabi camerázta ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Kivenni már segített.Az is sikertörténet volt. :lol: Elhiszem. De azóta már cseréltél alsógatyát, remélem. ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 J0hnny, erre gondoltál, ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Mintha írtad volna fészen hogy erre is hitelt kellett felvenni. Olyan nagy lé ez? Sokat kellett felvenni? na ja full lakás felújítás, falvágás, kábelek eltüntetése és cseréje, fürdőszoba nagyobbítás, új konyha stb. 3M kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 V6 motorberakás hát ez űberparádé, nagyon jó ;) NAgyon köszi Lanti és Diny a mai sok segítséget, természetesen máskor is jöhettek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 hát ez űberparádé, nagyon jó :lol: NAgyon köszi Lanti és Diny a mai sok segítséget, természetesen máskor is jöhettek ;) Szal mégis lesz V6 a Cabrioban? Akkor hirdós kézit is szerezz, mert nem fog elforogni az orra körül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 na ja full lakás felújítás, falvágás, kábelek eltüntetése és cseréje, fürdőszoba nagyobbítás, új konyha stb. 3M kb. Fürdőszobát hogy nagyobbítotok??? Ha jönne a gyerek, miért nem vártatok jövőre a szocpollal??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 na ja full lakás felújítás, falvágás, kábelek eltüntetése és cseréje, fürdőszoba nagyobbítás, új konyha stb. 3M kb. Atya gatya ;) és ha ezt rálocsolod kb ennyivel többet is fog érni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Emlékeim vannak még a GSiről, hogy milyen volt vezetni, az egy tohonya batárnak tűnik, ezzel összehasonlítva. Ez komoly? ;) Szerintem ez max a BMW után ilyen. Grat a cseréhez! XE-t bele! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Atya gatya ;) és ha ezt rálocsolod kb ennyivel többet is fog érni? hát ööööö lesz benne egy V6 ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Ez komoly? ;) Szerintem ez max a BMW után ilyen. Grat a cseréhez! XE-t bele! ;) Tápi autója jót ment, voltak anno adatok is valahol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Fürdőszobát hogy nagyobbítotok??? Ha jönne a gyerek, miért nem vártatok jövőre a szocpollal??? ;) ja a kisszoba ajtónál lesz a fürdőszoba ajtó, így a kis előszoba kisebb lesz, gondolom érted mire gondolok hisz te is ott laktál ;) már régóta szeretnénk felújítani csak mostanra vettük rá magunkat stb. ki tudja amúgy mit hoz a jövő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Atya gatya ;) és ha ezt rálocsolod kb ennyivel többet is fog érni? szerintem 1-1.5el többet fog, de mérlegelnünk kelet és ezt volt az ésszerű döntés. Ennyiből nem jött volna ki kertes, viszont ez megy így nem maradhatott már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Szal mégis lesz V6 a Cabrioban? Akkor hirdós kézit is szerezz, mert nem fog elforogni az orra körül. ;) hát én jobban szeretem a szlalomos versenyeket, és remélem jó lesz ezzel is a súlyeloszlás, az XE-vel jó volt ez szerintem 30kg-al nehezebb de a cabriónak alacsonya van a súlypontja úgyhogy majd kiderül. Lehet nem kell beraknom a plusz ehy centit ültető rugótányért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ja a kisszoba ajtónál lesz a fürdőszoba ajtó, így a kis előszoba kisebb lesz, gondolom érted mire gondolok hisz te is ott laktál ;) már régóta szeretnénk felújítani csak mostanra vettük rá magunkat stb. ki tudja amúgy mit hoz a jövő Statikustól van papír? Csak azért, mert ha falat raktok át, vagy vágtok, és feljelent a szomszéd, alattad lakó bárki, akkor lehet visszacsinálni mindent, plusz nagyon kemény bünti van... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ...Lehet nem kell beraknom a plusz ehy centit ültető rugótányért ;) Na én most pont ilyet kajtatok...csak ami emel hátul a vekin, és lehet tekergetni... de még nem találtam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Statikustól van papír? Csak azért, mert ha falat raktok át, vagy vágtok, és feljelent a szomszéd, alattad lakó bárki, akkor lehet visszacsinálni mindent, plusz nagyon kemény bünti van... ;) Hát de az nem tartó fal. Mér ne lehetne átrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Hát de az nem tartó fal. Mér ne lehetne átrakni. Mert a panelnél nincs olyan, hogy tartó vagy nem tartó...bürokratikus baromság... de egy széf elhelyezéséhez is (persze nagy mackó) is engedélyt kell kérni, vagy akár egy zongorához... Ez mindaddig nem gond amíg valamelyik unatkozó szomszédasszony nem jelent fel... ;) haverom megjárta így... mászkálhatott a bíróságra, aztán meg bonthatott vissza mindent, és csinálhatta újra a lakását, mert hát rombolás volt szépen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 A társasházi szabályzatban is benne van amúgy... amikor én költöztem oda és megtudták, hogy felújítás is lesz rögtön szóltak, hogy tudjak róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts