sárgaGSI Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Elöl és hátul is újabb centikkel kell közeledni a talajhoz ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 harmadszorra csak sikerült ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Hátulján is tátong a luk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk :lol: na az komoly hajrá ;) mindjárt több értelme van mint a V6nak ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 .. mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik .. Mintha írtad volna fészen hogy erre is hitelt kellett felvenni. Olyan nagy lé ez? Sokat kellett felvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 hajajajaj... ;) ;) :lol: :lol: húha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 húha ;) Mi a baj Zoleee? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Mi a baj Zoleee? :lol: ;) Inkább meséjjé! Akarsz beszélni róla? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Mi a baj Zoleee? ;) ;) Van baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Inkább meséjjé! Akarsz beszélni róla? ;) Nincs mit mesélnem. :lol: ;) Van baj? Tőled kérdezem, erre visszakérdezel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Vett egy ócska C14NZ trát, ennyi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Vett egy ócska C14NZ ######trát, ennyi! :lol: X14NZ-t vettem :lol: ;) Aki tud Astrához ShortShiftert, ne tartsa magában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 X14NZ-t vettem :lol: ;) Aki tud Astrához ShortShiftert, ne tartsa magában. :lol: ;) :lol: :lol: Nincs több kérdésem! Ebben a két mondatban minden benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ;) ;) :lol: Nincs több kérdésem! Ebben a két mondatban minden benne van. Na ja, csak a 110 paci nincs, meg az, hogy kitől vette :lol: Jah, meg a kanyarsebességek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 hajajajaj... ;) :lol: :lol: :lol: Gratulálok Tápioszecső ex gépéhez. :lol: Szép fehér. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 csabiék nagyszoba fala Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 X14NZ-t vettem :lol: ;) Aki tud Astrához ShortShiftert, ne tartsa magában. ;) grat... XE mikor megy bele? shortshifter én is úgy vettem az utolsót pistától... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 grat... XE mikor megy bele? shortshifter én is úgy vettem az utolsót pistától... Ha esetleg szétesik a motor ( amire kicsi az esély szerencsére ), nagyon kellemes ez a motor, ezzel a váltóval. ;) kerestem mindenhol, duen, racing, cs, de sehol nem találtam. Dogeba sem forgalmazza már, akitől régen vettem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 csabiék nagyszoba fala ... Most már értem miért 1 misi a felújítás... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ... Na grat! Bömös megmaradt azéééé??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Ha esetleg szétesik a motor ( amire kicsi az esély szerencsére ), nagyon kellemes ez a motor, ezzel a váltóval. ;) kerestem mindenhol, duen, racing, cs, de sehol nem találtam. Dogeba sem forgalmazza már, akitől régen vettem. ;) Ha van egy hegejtőgéped és egy flexed csinálni sem nagy dolog ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Na grat! Bömös megmaradt azéééé??? Nem, bömöst elvitték pénteken, astra jött szombaton ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Ha van egy hegejtőgéped és egy flexed csinálni sem nagy dolog ám. Láttam már róla rajzokat és történetesen ha jól emlékszem maradt is itthon a GSiből az eredeti, de az vajon csereszavatos-e ezzel? ( bár ha mindegyik astrához jó az, amit árulnak, akkor gyakorlatilag 99% hogy igen. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Nem, bömöst elvitték pénteken, astra jött szombaton ;) Na király! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Na király! :lol: Emlékeim vannak még a GSiről, hogy milyen volt vezetni, az egy tohonya batárnak tűnik, ezzel összehasonlítva. Hihetetlen mennyit számít az a -200kg ami súlyban a különbség, a BMWről meg ne beszéljünk. ;) A motorja erőre nem egy XE, de nagyon tetszik, viszont még szoknom kell azt, hogy nyomatékból, alacsony fordulatról nem igazán indul. A BMWben megszoktam hogy 5.ben, akárhonnan akármekkora emelkedőn, akármikor lehet előzni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts