Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk :lol:

na az komoly hajrá ;)

mindjárt több értelme van mint a V6nak ;) :lol:

Megosztás:

grat... XE mikor megy bele?

shortshifter én is úgy vettem az utolsót pistától...

Ha esetleg szétesik a motor ( amire kicsi az esély szerencsére ), nagyon kellemes ez a motor, ezzel a váltóval. ;)

kerestem mindenhol, duen, racing, cs, de sehol nem találtam. Dogeba sem forgalmazza már, akitől régen vettem. ;)

Megosztás:

Ha esetleg szétesik a motor ( amire kicsi az esély szerencsére ), nagyon kellemes ez a motor, ezzel a váltóval. ;)

kerestem mindenhol, duen, racing, cs, de sehol nem találtam. Dogeba sem forgalmazza már, akitől régen vettem. ;)

Ha van egy hegejtőgéped és egy flexed csinálni sem nagy dolog ám.

Megosztás:

Ha van egy hegejtőgéped és egy flexed csinálni sem nagy dolog ám.

Láttam már róla rajzokat és történetesen ha jól emlékszem maradt is itthon a GSiből az eredeti, de az vajon csereszavatos-e ezzel?

( bár ha mindegyik astrához jó az, amit árulnak, akkor gyakorlatilag 99% hogy igen. ;) )

Megosztás:

Na király! :lol:

Emlékeim vannak még a GSiről, hogy milyen volt vezetni, az egy tohonya batárnak tűnik, ezzel összehasonlítva. Hihetetlen mennyit számít az a -200kg ami súlyban a különbség, a BMWről meg ne beszéljünk. ;) A motorja erőre nem egy XE, de nagyon tetszik, viszont még szoknom kell azt, hogy nyomatékból, alacsony fordulatról nem igazán indul. A BMWben megszoktam hogy 5.ben, akárhonnan akármekkora emelkedőn, akármikor lehet előzni ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.