Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk :lol:

na az komoly hajrá ;)

mindjárt több értelme van mint a V6nak ;) :lol:

Elküldve
.. mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik ..

Mintha írtad volna fészen hogy erre is hitelt kellett felvenni. Olyan nagy lé ez? Sokat kellett felvenni?

Elküldve
X14NZ-t vettem :lol: ;)

Aki tud Astrához ShortShiftert, ne tartsa magában. :lol:

;) :lol: :lol: Nincs több kérdésem! Ebben a két mondatban minden benne van.

Elküldve
;) ;) :lol: Nincs több kérdésem! Ebben a két mondatban minden benne van.

Na ja, csak a 110 paci nincs, meg az, hogy kitől vette :lol:

Jah, meg a kanyarsebességek :lol:

Elküldve
X14NZ-t vettem :lol: ;)

Aki tud Astrához ShortShiftert, ne tartsa magában. ;)

grat... XE mikor megy bele?

shortshifter én is úgy vettem az utolsót pistától...

Elküldve
grat... XE mikor megy bele?

shortshifter én is úgy vettem az utolsót pistától...

Ha esetleg szétesik a motor ( amire kicsi az esély szerencsére ), nagyon kellemes ez a motor, ezzel a váltóval. ;)

kerestem mindenhol, duen, racing, cs, de sehol nem találtam. Dogeba sem forgalmazza már, akitől régen vettem. ;)

Elküldve
Ha esetleg szétesik a motor ( amire kicsi az esély szerencsére ), nagyon kellemes ez a motor, ezzel a váltóval. ;)

kerestem mindenhol, duen, racing, cs, de sehol nem találtam. Dogeba sem forgalmazza már, akitől régen vettem. ;)

Ha van egy hegejtőgéped és egy flexed csinálni sem nagy dolog ám.

Elküldve
Ha van egy hegejtőgéped és egy flexed csinálni sem nagy dolog ám.

Láttam már róla rajzokat és történetesen ha jól emlékszem maradt is itthon a GSiből az eredeti, de az vajon csereszavatos-e ezzel?

( bár ha mindegyik astrához jó az, amit árulnak, akkor gyakorlatilag 99% hogy igen. ;) )

Elküldve
Na király! :lol:

Emlékeim vannak még a GSiről, hogy milyen volt vezetni, az egy tohonya batárnak tűnik, ezzel összehasonlítva. Hihetetlen mennyit számít az a -200kg ami súlyban a különbség, a BMWről meg ne beszéljünk. ;) A motorja erőre nem egy XE, de nagyon tetszik, viszont még szoknom kell azt, hogy nyomatékból, alacsony fordulatról nem igazán indul. A BMWben megszoktam hogy 5.ben, akárhonnan akármekkora emelkedőn, akármikor lehet előzni ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.