Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

akkor a gsi club hungary újra kritkus helyzetbe hozta budapestet ;)

Én is megjárattam a Vekit ma... ;) kezd egész jól haladni... még a futóművet kell majd belőni, mert szerintem a szilentek odavannak... megy amerre lát, és így elég nehéz nézni a műszereket is amíg megy az állítgatás... :lol:

Megosztás:

Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk ;)

Megosztás:

Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk ;)

Csabi sztm csak 10fele tudok menni,mert akkot tudom elhozni az autót.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.