Atommanó Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 a Mélykék autójának a tulaja ugye nem dunakeszin lakik? egy ismerősöm megy megnézni egy C20NE astrát.... klubos autó megvehető... ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 a Mélykék autójának a tulaja ugye nem dunakeszin lakik? egy ismerősöm megy megnézni egy C20NE astrát.... beszéld rá egy C30NE senatorra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 beszéld rá egy C30NE senatorra ;) Vagy egy Fronterára... most épp nem indul mert kifogyott a benzin... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 helyes, be kell keményíteni mán :lol: kell a hely a v6-nak mi ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Vagy egy Fronterára... most épp nem indul mert kifogyott a benzin... ;) ;) nem is aggódom a szmogriadó miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 kell a hely a v6-nak mi ;) ;) :lol: kell bizony, de fizetek a helyért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 ez anynira jó ez a felni, hogy má nagyonteccik http://img384.imageshack.us/img384/9172/vortex2qn3.jpg Ez hasonlít az ATS DTC-re. Hasonló felnije volt Stocknak még annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 le is monták a szmogriadót, biztos nem látták előre h milyen "széláramlatok" lesznek 24 órával később....... Magyarország a lehetőségek országa ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ez hasonlít az ATS DTC-re. Hasonló felnije volt Stocknak még annó. nem h hasonlít hanem az, ats dtc, csak 17"-ba, csak sajnos 5x110-be vagy 5x112-be ritka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 le is monták a szmogriadót, biztos nem látták előre h milyen "széláramlatok" lesznek 24 órával később....... pedig ma Lanti kimegy a C-vel úgyhogy este újra lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 pedig ma Lanti kimegy a C-vel úgyhogy este újra lesz ;) És még én is "behatolok" Pestre a Vekivel... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 ide is beteszem.. a büszkék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 ma megoldottam az alapjárat problémát, remélem véglegesen... eddig, jó.. mondjuk akkor jövőre is jó lesz mert idénre megvan a Km benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 vicces érzés mikor az audi Q7nek a kereke a géptetőddel van 1 magasságba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 azé a szalagkorlát csúnyát intézett http://www.youtube.com/watch?v=-rTVNZpFETs..._embedded#! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 És még én is "behatolok" Pestre a Vekivel... ;) ma én is a kadettal mentem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 ma én is a kadettal mentem ;) akkor a gsi club hungary újra kritkus helyzetbe hozta budapestet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 akkor a gsi club hungary újra kritkus helyzetbe hozta budapestet ;) ;) :lol: és biztosra mentem, így mikor nem Lanti akkor én mentem a C-vel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Na itthon már áll a bál, mintha berobbant volna a lakás, holnap költözés hétfőn 1 hónap buli, majd visszaköltözés ;) de a netet csak reggel húzom ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 akkor a gsi club hungary újra kritkus helyzetbe hozta budapestet ;) Én is megjárattam a Vekit ma... ;) kezd egész jól haladni... még a futóművet kell majd belőni, mert szerintem a szilentek odavannak... megy amerre lát, és így elég nehéz nézni a műszereket is amíg megy az állítgatás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Na itthon már áll a bál, mintha berobbant volna a lakás, holnap költözés hétfőn 1 hónap buli, majd visszaköltözés ;) de a netet csak reggel húzom ki ;) felújítás indul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 felújítás indul? én is ezt akartam kérdezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ja, szeretnénk jövőre valamit gyerek félét hagyni magunk után, és mivel egy lakáshitelt nem tudnánk fizetni ha Vanda nem melózik így marad eggyelőre a felújítás aztán majd reméljük 5-7 év mulva már dob a gép egy házra valót is. Hétfőn már jönnek bontani a kecót, csüt- péntek elméletileg áram újrakábelezés meg falvágások, aztán indul az építkezés. 1 hónap és haza is költözhetünk ;) Csabi sztm csak 10fele tudok menni,mert akkot tudom elhozni az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 hajajajaj... ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts