Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Noha az mijjen hálátaln lészen :lol:

kellene hamarosan egy este mikor majd minden gsis csóka ráérne és csakazértis körbevonulni...

Max az első CO mérésnél kiesünk 8an 9en :lol:

Elküldve
Mikor szerveztek egy kis gsi forum talit?

Kinéznék már egyszer :wink:

vannak rendszeresen talik oda is ki lehe nézni, a jó hangulat az megvan :wink:

Elküldve

:lol: Lacival ugy csináltuk egyszer az ő autójával egszer az enyémmel mentünk a suhanásra :lol: :lol:

Hjajj de jó lenne.......most kedvem támadt egy kis "csapatásra" :lol:

Aztec képzeld multkor elvittem a Jano dob-hoz a kocsit,hogy cseréljék ki a tűzkarikát erre a srác lemászott a kocsi alá elővett egy pasztát és bekente a tűzkarika körül majd mondta semmi baja a kipufnak csak igazítani kellett rajta.............mire hazaértem máj kifujt ismét most meg lassan elhagyom vagy nemtom mi van de valami csörög,rezonál a kipufban. (remélem nem a katalizátor darabjai) :lol:

Janóéknál érdekes volt ez a megoldás pedig eddig nem volt még velük gond. Hmmmmm.........tud valaki egy jó kipuffogóst? :wink:

Elküldve
Szerintem Janóék jók... :roll:

jók, ha ott vagy figyelsz és ismernek.

ha nem akkor a Petya féle flegmázás mejen ez valóban igazzz.

nem véletlen szoktam Robival beszélni elötte....

Elküldve

Aztec koma majd ha lesz píínz akkor lehet igénybe venném segítséged (bejelentkezni)mert tudom,hogy jóók csak aznap nem nagyon akart melózni a srác :lol: Szerintem :roll:

Elküldve
Biztos nem adtál nekik kenőpénzt... :wink:

ááá neeem erről one szó.

Van aki ott úgy érzi övé a bolt s mikor durcizik akkor direkt flegmázik...

nem említeném példának kopasz barátunk...

aki tuggya kiről one szó tuggya mé mondom

anno odatelóztam és x munkára Robival lebeszéltem 70 dodót, majd átcsörögtem a műhelybe h nekik mikor jó és ott már 120ról volt szó, ekkor szóltam először Robinak h csinájjon vmit a M**ivel, mert asziszi 300% infláció one :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.