redline Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Nincs is leültettve ;) Ez a felni,szerintem nem rá való :lol: és legközelebb színes képeket kérnék.....Egyébként nagyon szépen köszönöm,minden nap eszembe jut az astra ;) Legközelebb is fényképezzél :lol: Szines ez....pont olyan szine van mint a Trabantjainknak 20 éve :lol: :lol:
J0hnny Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Ez amúgy röhejes... én meg simán mászkálhatok a comboval... megjártam ma a várost, oda vissza, eddig nem nagyon néztem, de nagyon sok piros meg Fekete! matricás verda mászkált ma is... a bünti meg 100.000.- vicces... ehelyett, hogy mondjuk 1 nappal előtte már kitalálnák, hogy na mi is legyen... A BKV buszoknak milyen a matricája? ;)
redline Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Érdekes kérdés, hogy kollégám x14xe Tigrájára miért piros matricát raktak?
spzoli Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Érdekes kérdés, hogy kollégám x14xe Tigrájára miért piros matricát raktak? Mert mikor forgalomba helyezték itthon, 02est írtak a forgalmiba 04es helyett. Műszakin szokták adatlapra levizsgáztatni, aztán ocsmányirodában gyártanak új forgalmit 595 ftért asszem. Mert ugye ismét kitaláltuk, hogy a 02 az euro2, aztán mégsem. ;) Mondjuk nekem kéket adtak, pedig ugyan így el van rontva a forgalmim...
Lanti Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 most ugrik be h a C-n nincs is környezetvédelmi matrica... az annyira eco, hogy fehér rajta a matrica ;) ;) :lol: :lol:
Zsoltee Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 most ugrik be h a C-n nincs is környezetvédelmi matrica... az annyira eco, hogy fehér rajta a matrica ;) ;) :lol: :lol: Vagy annyira fekete kellett volna, hogy beszippantja a rendszámot :lol:
Lanti Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Na, valaki? :lol: :lol: hoppá pistának itt a jó alkalom ;) ;)
Atommanó Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Hupsz...a Vekin nem is tudom milyen a matrica... ;)
Lanti Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Hupsz...a Vekin nem is tudom milyen a matrica... ;) vidék p.. ra nem vonatkozik.. csak a fővárosra... ;)
Atommanó Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 vidék p.. ra nem vonatkozik.. csak a fővárosra... ;) Na jó, de ha "feljövök" vele Pöstre??? ;)
Lanti Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Na jó, de ha "feljövök" vele Pöstre??? :lol: nincs itt semmi keresnivalód :lol: ;) ;) :lol:
J0hnny Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Na jó, de ha "feljövök" vele Pöstre??? ;) Mi szivesen látjuk az árulókat! ;)
totti-x Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Na, valaki? ;) ;) ÁÁ köszi, ######a, arra jó volt, hogy megtornáztattam a nyakam. :lol:
sárgaGSI Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 mostanában ilyen téren sokat fejlődött, cmár csak 90%-ba ad xatr és 10-be jót ;) ;) :lol: :lol: :lol: és nem én montam :lol: :lol: :lol:
Rattesid Dénes Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 én is a Dinnyére gyanakodtam, de nem akartam itt nyilvánosan megvádolni ;) ;) Egyfajta tükörháromszög van.Lehet ajtót is kéne cserélned. :lol: :lol: Lanti kocsog. Zolinak tényleg nincsen semmi.(téligumi sem)
Pehi Csabi Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 uh http://3.bp.blogspot.com/-J-VBUsmopYI/TrBI...40/DSC_0612.jpg hát ez tényleg uh
Pehi Csabi Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Egyfajta tükörháromszög van.Lehet ajtót is kéne cserélned. ;) :lol: Lanti kocsog. Zolinak tényleg nincsen semmi.(téligumi sem) helyes, be kell keményíteni mán ;)
Lanti Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 ez anynira jó ez a felni, hogy má nagyonteccik
Rattesid Dénes Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 helyes, be kell keményíteni mán ;) jah ;)
Atommanó Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 nincs itt semmi keresnivalód :lol: ;) :lol: :lol: Hát ez az... bejövök a melóba, és nem keresek semmit... ;) :lol: :lol:
uhuhu Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 a Mélykék autójának a tulaja ugye nem dunakeszin lakik? egy ismerősöm megy megnézni egy C20NE astrát....
Gelko Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 a Mélykék autójának a tulaja ugye nem dunakeszin lakik? egy ismerősöm megy megnézni egy C20NE astrát.... amikor elöször felrakták pár hónapja akkor asszem keleti országrész volt ;)
Recommended Posts