Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mikóóó lesz mááá házavatóóó??? Mennénk máááá... :lol: ;) ;) :lol:

Most a család volt már jöhettek mert látták hányás nélkül a falakat :lol:

Elküldve
Van fölös pénzed locsolni még bele? ;)

Adok kompressziómérőt és mehetünk shoppingolni. ;)

azt tudok én is vinni de köszi, majd hívok valami agyat aki ért is ezekhez a mocikhoz azt annyi

Elküldve
azt tudok én is vinni de köszi, majd hívok valami agyat aki ért is ezekhez a mocikhoz azt annyi

Hívd fel Vilit vagy Demót, ők elég sokat konyítanak a V6-hoz, szoptak már vele.

Amúgy a képket elnézve, a szívócsőben lévő olajpárát és a váltón lévő dzsuvát....nem is tudom. ;)

Elküldve
Most a család volt már jöhettek mert látták hányás nélkül a falakat ;)

Merre? XIX? És már be is költöztél nem is kellett csinálni semmit?

Elküldve
Annyira szívtelen vagy Albert... ;)

most mit szépítsem. de mindenki azt csinál amit akar, be lehet vállalni lehet egyszerűbb lesz mint amit vár aztán lehet vele királykodni. de asszem talán már mondtam hogy a C20XE a legjobb motor a földön ;)

Elküldve
Merre? XIX? És már be is költöztél nem is kellett csinálni semmit?

XIX a köki mellett. költözés elött Tiv kifestette a lakást annyi volt ;)

Elküldve

áll noi szalonja előtt már 1 hete 1 román rendszámos bubu... oz ultraleggera felgen van rajta... mondom megnézem mekkora mert teccik nekem is és gondolkodom h gsi-re jó volna...

mondom ez biztos 18 nem 17"... erre 19" ;) pedig nem tűnt nagynak ;)

Elküldve
Tükörháromszögből egyfajta volt? Mert amit Dinnyétől kaptam az nekem sehogy sem akar normálisan felpattani.....

szerintem nem a 3szög hibája ;) ;)

Elküldve
én is a Dinnyére gyanakodtam, de nem akartam itt nyilvánosan megvádolni ;) ;)

mostanában ilyen téren sokat fejlődött, cmár csak 90%-ba ad xatr és 10-be jót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Tükörháromszögből egyfajta volt? Mert amit Dinnyétől kaptam az nekem sehogy sem akar normálisan felpattani.....

Szerintem egy fajta elektromos tükrös,és egyfajta manuális tükrös háromszög van ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.