Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Azér remélem nem azt fogod írni legközelebb hogy szétesett a difi... Egyelőre nem az összkereket tesztelem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Irja már le valaki hogy mik ezek az értékek... EGT - Exhaust Gas Temperature - Kipuff gáz hőmérséklet Ezt a leömlőbe helyezett szenzorral lehet mérni, 1000 fok felett már necces a szitu, mert elolvadhatnak a dugók, alatta jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Irja már le valaki hogy mik ezek az értékek... Miattad nem mehetek ma Patyihoz a vízfolyásommal ;) Azér odamegyek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Miattad nem mehetek ma Patyihoz a vízfolyásommal ;) Azér odamegyek ;) szopóág van rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 szopóág van rendesen Na??? Patyi már nem csak szerel??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Azért ez kemény... 6.5 alatt 200km/h-n... Szabyk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 szopóág van rendesen De mivan? Multhéten is ottvoltál valamikor szerdán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 De mivan? Multhéten is ottvoltál valamikor szerdán rég nincs autóm...olaj és vezérlécsere után összeakadt a motor.nem csapágyas a vezérlés pedig jól lett felrakva...most felújitás van,lesz ...nem tudni hogy mi történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 rég nincs autóm...olaj és vezérlécsere után összeakadt a motor.nem csapágyas a vezérlés pedig jól lett felrakva...most felújitás van,lesz ...nem tudni hogy mi történt. az tényleg rendes cumi ;) ez a baj hogy alkudozik az ember meg megnéz egy csomót, aztán megveszi a legjobbat és.... enyémnek csak a hátsó műanyag vízcsöve durrant el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 az tényleg rendes cumi ;) ez a baj hogy alkudozik az ember meg megnéz egy csomót, aztán megveszi a legjobbat és.... Várjáááá... de Gelko a legolcsóbbat vette, hogy majd a különbséget rákölti, és akkor az legalább rendben lesz tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 az tényleg rendes cumi :lol: ez a baj hogy alkudozik az ember meg megnéz egy csomót, aztán megveszi a legjobbat és.... enyémnek csak a hátsó műanyag vízcsöve durrant el... Azt nem tudod lecserélni háznál? Nem férsz hozzá? Vagy csak nincs kedved sz..pni vele? Bár most jut eszembe, ez már nem a gsi.. meg műanyag vízcső?! ;) ;) am: hogy tud egy motor összeakadni, ha nincs gond a vezérléssel? :lol: (vezműtengelyeket is beleértve pl..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Azt nem tudod lecserélni háznál? Nem férsz hozzá? Vagy csak nincs kedved sz..pni vele? Bár most jut eszembe, ez már nem a gsi.. meg műanyag vízcső?! ;) ;) am: hogy tud egy motor összeakadni, ha nincs gond a vezérléssel? :lol: (vezműtengelyeket is beleértve pl..) az első két kérdésre nem a válasz a harmadikra pedig a nincs :lol: Qtyi mondta h ugyanez szokott lenni a sima XE-k baja is, és talán még a cső egyforma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 ja a kis csöcsös műanyagcső ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 az első két kérdésre nem a válasz a harmadikra pedig a nincs ;) Qtyi mondta h ugyanez szokott lenni a sima XE-k baja is, és talán még a cső egyforma is. Nem egyforma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Nem egyforma :lol: köszi ;) amúgy nem akartam szerezni XE-ről bontottat ;) sőt kértem gyári hűtőfolyadékot 3L-t.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Várjáááá... de Gelko a legolcsóbbat vette, hogy majd a különbséget rákölti, és akkor az legalább rendben lesz tuti... megvétel után rögtön ráment a különbség ( kb 220.000) a futóműre és a sima szervízre. ez a ráadás...legolcsóbb meg úgy lett h lealkudtam nem pedig a meghirdettek közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 megvétel után rögtön ráment a különbség ( kb 220.000) a futóműre és a sima szervízre. ez a ráadás...legolcsóbb meg úgy lett h lealkudtam nem pedig a meghirdettek közül. ;) Jah...nekem valami olyasmi rémlett, hogy 300-al olcsóbban vetted...de mi a tököt cseréltél ki 220-ért a futóműben??? Mindent??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 ;) Jah...nekem valami olyasmi rémlett, hogy 300-al olcsóbban vetted...de mi a tököt cseréltél ki 220-ért a futóműben??? Mindent??? ;) A 2.4esnél (amit majdnem megvettem) 150el, az átlag piaci árhoz képest kb 200al volt olcsóbb... Összes gömbfej, stabpálcák, sok szilent :lol: Kormánysegédkar tengely ( kb 70.000 csak ez) plussz vezérlés, gyertya, összes olaj - a hajtóműben is...de ez így is nagyon baráti ár volt... most mégegyszer ennyi minimum rámegy szintén baráti áron... A futómű nem gond az tudtam. A motor dolog a szar, annak ellenére hogy nem vártam h hibátlan legyen, csak volt egy tűrhető hangja meg ment is és nem füstölt. Főleg az dühítő, hogy nem arról van szó hogy csapágyas vagy valami hanem egy X akta a dolog. hogy mi történhetett.... amióta megvettem az autót kb 2 hetet mentem vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 ...Főleg az dühítő, hogy nem arról van szó hogy csapágyas vagy valami hanem egy X akta a dolog. hogy mi történhetett.... ... Húúúú...mennyi ilyen X aktás dolog volt anno nekem is... Hidd el Gelko...tök 8, hogy tudod e az okát vagy sem... sajnos ugyan annyiba kerül megjavíttatni... ;) :lol: :lol: Indulj ki abból, hogy most már a moci is jó lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Húúúú...mennyi ilyen X aktás dolog volt anno nekem is... Hidd el Gelko...tök 8, hogy tudod e az okát vagy sem... sajnos ugyan annyiba kerül megjavíttatni... :lol: :lol: :lol: Indulj ki abból, hogy most már a moci is jó lesz ;) Jó de te magadnak kerested ;) Úgy vagyok vele hogy 1.1-1.2 körül lesz egy motorikusan és futómű ügyileg szinte hibátlan autóm új kuplunggal...ennyiért nem tudtam volna venni mert amit ennyiért veszek az is szar. Csak jöhetnének lassabban a dolgok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Úgy vagyok vele hogy 1.1-1.2 körül lesz egy motorikusan és futómű ügyileg szinte hibátlan autóm új kuplunggal...ennyiért nem tudtam volna venni mert amit ennyiért veszek az is szar. Csak jöhetnének lassabban a dolgok... Nézd a pozitív oldalát... gyorsan túl leszel rajta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Nézd a pozitív oldalát... gyorsan túl leszel rajta... ;) Tudod mit ? kabbe ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Amúgy milyen az autó Gelkó megszeretted már? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 ... Mikóóó lesz mááá házavatóóó??? Mennénk máááá... :lol: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Amúgy milyen az autó Gelkó megszeretted már? ;) ;) Abban fexik, abban kel... mert hazamenni nem tud vele... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts