Pehi Csabi Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na ne: Magyar Posta Biztosító Zrt. a netrisken: A szerződő jogosult Facebook kedvezményre? A szerződő jogosult Kiskegyed kupon kedvezményre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na ne: Magyar Posta Biztosító Zrt. a netrisken: A szerződő jogosult Facebook kedvezményre? A szerződő jogosult Kiskegyed kupon kedvezményre? Azt meg hogy találták ki? És mikor vagy jogosult FB kedvezményre, ha napi kettőnél többet lájkolsz?? Én tegnap az iwiw híreken akadtam ki. 1. Meghalt Albert Flórián 2. Dyát (vagy ki a g3cit) elhagyta a szerelme ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na kiszámoltam a netrisknél a biztosítási díjakat, ha maradok az allianznál a kadi B4-ben 23650.-, az Astra B2-ben: 29040.-, ha újrakötöm az Uniqa a legolcsóbb Kadira 14631.- Astrára 23000.- Tehát idén ismét váltok mert ha rájön a baleseti adó az uniqanal, az allianz meg úgy dönt ebbe az árba benne van az is akkor is jobban járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na kiszámoltam a netrisknél a biztosítási díjakat, ha maradok az allianznál a kadi B4-ben 23650.-, az Astra B2-ben: 29040.-, ha újrakötöm az Uniqa a legolcsóbb Kadira 14631.- Astrára 23000.- Tehát idén ismét váltok mert ha rájön a baleseti adó az uniqanal, az allianz meg úgy dönt ebbe az árba benne van az is akkor is jobban járok. ja.. szerintem én is csak jan1el fogom az astrát forgalomba helyeztetni, mert új biztit kötök rá... bár nincs nagy különbség, de akkor legalább marad az év végi kötésem, nem kell év közben emlékezni rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 ja.. szerintem én is csak jan1el fogom az astrát forgalomba helyeztetni, mert új biztit kötök rá... bár nincs nagy különbség, de akkor legalább marad az év végi kötésem, nem kell év közben emlékezni rá.... ráadásul kapsz kedvezményt is talán olyankor rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 ráadásul kapsz kedvezményt is talán olyankor rá igen talán akkor szerencsésebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 ja.. szerintem én is csak jan1el fogom az astrát forgalomba helyeztetni, mert új biztit kötök rá... bár nincs nagy különbség, de akkor legalább marad az év végi kötésem, nem kell év közben emlékezni rá.... Küldenek róla emailt...semmilyen kedvezményt nem fogsz kapni,nekem se adtak a Peugeotra..... ;) Ezekkel a díjakkal messze jobban jártam volna,de ez van.Csak azt nem tudom,hogy mivel nekem 1hónappal előbb van az évfordulóm,mindig le leszek maradva 1 évvel az árakkal?Ami persze lehet jó is,de az elmúlt pár évet visszanézve nem járok jobban sőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na ne: Magyar Posta Biztosító Zrt. a netrisken: A szerződő jogosult Facebook kedvezményre? A szerződő jogosult Kiskegyed kupon kedvezményre? Meglepő,de a focus a postánál a legolcsóbb.......5000ft-tal.Eddig Ők voltak a legdrágábbak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Küldenek róla emailt...semmilyen kedvezményt nem fogsz kapni,nekem se adtak a Peugeotra..... ;) Ezekkel a díjakkal messze jobban jártam volna,de ez van.Csak azt nem tudom,hogy mivel nekem 1hónappal előbb van az évfordulóm,mindig le leszek maradva 1 évvel az árakkal?Ami persze lehet jó is,de az elmúlt pár évet visszanézve nem járok jobban sőt ;) mármint milyen kedvezmény? én kiszámoltam most 32k lenne, jövőre 21+az adó, jobban járok és maradok az év végi verseny helyzetbe.. hiba van nov1től új árak azok csak jan1-től érvényesek Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 mármint milyen kedvezmény? én kiszámoltam most 32k lenne, jövőre 21+az adó, jobban járok és maradok az év végi verseny helyzetbe.. hiba van nov1től új árak azok csak jan1-től érvényesek Az Csabi hozzászólására akartam írni,de nem volt kedvem még1x megírni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 corsa tr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Én a Szusit átkötöm, így 26.000 helyett 10.300 lesz a wabardnál, a combo majd márciusban lesz váltós, a veki meg megy hobbiba éves 28-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 én is átkötöm a Hondát, 26 helyett 18 lesz, idáig az Astra biztositónál most a magyar postánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Én is kiszámoltam és újra kötöttem a káendhá-nál. ;) Hozzászámolva a leendő 30% baleseti adót fogok annyit fizetni mint idén. 3354Ft/negyed év. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 ejjejj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na Sonique ma kopizott, meg írkált, meg alakítgatott a phase csipszen... első blikkre jónak is tűnik a dolog... 1-2-3-4-ben (feljebb nem volt rá lehetőségem tesztelni... ;) )bármelyik sebességből eltolva nem ment 950 fok felé az EGT... de még920 fölé sem igazán... betölti az 1 bart simánszki... jól megy csak a 225 viszi jobbra balra... ;) A lambda 0.96 körül fityereg, úgyhogy lehet majd egy pici benyát megvonok tőle, ami még nem bántja az EGT-t... aztán jöhet a hátsó rugócserebere, meg a kipuhallkítás... meg szerintem a szilentek is odavannak már... de majd mindent szép lassan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 na zsir... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Na Sonique ma kopizott, meg írkált, meg alakítgatott a phase csipszen... első blikkre jónak is tűnik a dolog... 1-2-3-4-ben (feljebb nem volt rá lehetőségem tesztelni... :lol: )bármelyik sebességből eltolva nem ment 950 fok felé az EGT... de még920 fölé sem igazán... betölti az 1 bart simánszki... jól megy csak a 225 viszi jobbra balra... :lol: A lambda 0.96 körül fityereg, úgyhogy lehet majd egy pici benyát megvonok tőle, ami még nem bántja az EGT-t... aztán jöhet a hátsó rugócserebere, meg a kipuhallkítás... meg szerintem a szilentek is odavannak már... de majd mindent szép lassan... :lol: eladó? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 eladó? ;) ;) :lol: :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még nem... előbb megcsináltatom a váltót... :lol: Amúgy meg csak egy kis törődést igényelt szegény...nem ízlett neki a közel két év parkoltatás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ még nem... előbb megcsináltatom a váltót... ;) Amúgy meg csak egy kis törődést igényelt szegény...nem ízlett neki a közel két év parkoltatás... :lol: Miféle kupectől vetted? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Meglepő,de a focus a postánál a legolcsóbb.......5000ft-tal.Eddig Ők voltak a legdrágábbak :lol: biztos mert idén igénybe tudod venni a fészbuk kedvezményt :lol: Na ... első blikkre jónak is tűnik a dolog... Na... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ma reggel azért tudtam egy 1010 fokot kreálni...de mondjuk ez már alacsony fordulatról beterhelős elrúgás volt... talán ez a teteje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ma reggel azért tudtam egy 1010 fokot kreálni...de mondjuk ez már alacsony fordulatról beterhelős elrúgás volt... talán ez a teteje... végre ki lesz kormolva szegény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ma reggel azért tudtam egy 1010 fokot kreálni...de mondjuk ez már alacsony fordulatról beterhelős elrúgás volt... talán ez a teteje... Azér remélem nem azt fogod írni legközelebb hogy szétesett a difi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Irja már le valaki hogy mik ezek az értékek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts