J0hnny Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Atommanó írta: Az a baj, hogy amíg hitel van a házon addig mi is függünk... béreljük a kérót a banktól... aztán ha minden jól megy nem ők nyernek a végén... Fején találtad a szöget. ;)
uhuhu Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 coupe írta: Nem is értem mitől vagytok felháborodva.....Holnaptól 20 forinttal nő a gázolaj ára...úgy hogy szép sunyiba felemelték 2hét alatt 407forintra.... ;) Két autó telitank 43e forint volt ma ;) úgy hogy az enyém nem volt üres.... :lol: :lol: én csak 30E ért tankoltam....
uhuhu Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 coupe írta: 100 a napi 150,eddig 85körül volt....nem lenne ez sok,ha a fizetésünk tükrözné a kiadásainkat...... Ettől függetlenül nem költöznék,se Veresre,se Erdőkertesre,se Szigethalomra,se Szigetszentmiklósra,mert szeretek itt lakni.....A ingatlan árak,meg mindenhol a béka segge alatt vannak,a munkahelyünk meg messze nem mérvadó.Ma van,holnap nincs..... ;)
Lanti Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 jó ez a csík http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5231242
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Lanti írta: jó ez a csík http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-5231242 A küszöb feletti még csak-csak, de a vájpercsík... ;)
Pehi Csabi Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Hát sokan azt mondják, hogy az amerikai/angol minta a jó, ott lakunk ahol kapunk melót és hazautazgatunk a családhoz néha. Oké magyarország nem akkora, hogy néha ne tudna hazaugrani a szüleihez az ember, de szerintem pont az adja a biztonságot, hogy van egy olyan hely ahova vissza tudsz húzódni ha akarsz és a tied (ha nem a banké, bár akkor is idővel a tied). Kicsit szerintem családiasabb és kapcsolatbarátabb ez az életstílus, és szerintem jobb is. Mondjuk nekem sokat számítanak a barátok (akármilyenek is ;)) és nem szeretek állandóan változtatgatni az életemen.
sárgaGSI Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Pehinek felni a Boci alá ;) jav.:Hopp az árát nem néztem
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 sárgaGSI írta: Pehinek felni a Boci alá ;) jav.:Hopp az árát nem néztem Ismerem a tulajt...jégkaparót se vennék tőle. ;)
Albert Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 J0hnny írta: 20EFt * 24hónap + a papírintézés költségei stb. az nálam 500 nem 3 ;) Atommanó írta: Nálam nincs semmi ilyesmi... Itt már nálam se, akkor öcsém gépén volt valami (de a többi weboldalon nem csinálta). Na jó éjt
J0hnny Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Albert írta: az nálam 500 nem 3 ;) Igaz, igaz. Látszik, hogy matekból buktam fősulin! ;) A tényeken akkor sem változtat. :lol:
Gelko Elküldve Október31, 2011 Elküldve Október31, 2011 Egyik kúton sem lehet tankolni már vagy egy órája...jövedéki adót emel mindenki ;)
Albert Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 J0hnny írta: Igaz, igaz. Látszik, hogy matekból buktam fősulin! ;) A tényeken akkor sem változtat. :lol: Aki járt normális fősulira 90% bukott matekból legalább egyszer. De ez még általános iskola 2. ;)
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Gelko írta: Egyik kúton sem lehet tankolni már vagy egy órája...jövedéki adót emel mindenki ;) Király...ma már lehet...csak nem túl olcsón... ;)
Lanti Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Pehi Csabi írta: Ebbe sincs szó az adóról. netrisken ki lehet számolni a cuccost és ott odaírja h nem tartalmazza mert még nincs törvényben..
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Szusira az éves bizti 10.300 HUf... azért ez már jól hangzik... wabard... az Allianznál ha újrakötöm 26.000 vicces... ;) Tényleg... jól tudom, hogy nincs már mobil eredetvizsgálat???
Lanti Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Atommanó írta: Szusira az éves bizti 10.300 HUf... azért ez már jól hangzik... wabard... az Allianznál ha újrakötöm 26.000 vicces... ;) Tényleg... jól tudom, hogy nincs már mobil eredetvizsgálat??? 3 éve nincs
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Lanti írta: 3 éve nincs Rég vettem autót... ;) ;)
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Lanti! A Veki EGT-je már nálad is szórakozott??? Chipet cseréltetek? Milyen lehet benne most vajon??? ;)
Lanti Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Atommanó írta: Lanti! A Veki EGT-je már nálad is szórakozott??? Chipet cseréltetek? Milyen lehet benne most vajon??? ;) szerintem nekem nem tudom.... anno állítgattuk veled, utána soniccal... vele lejebb is tekertük a benya nyomást akkor láttuk h az egt 1000 fölé megy, ezért utána vissza raktuk 3.7-3.8-ra, ugy szerintem nem ment 1000 fölé... én nem cseréltem csipppet, és fingom nincs mi van benne..... de az utolsó fél éveben ha 1x elrúgtam neki akkor sokat mondok... ;)
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Lanti írta: szerintem nekem nem tudom.... anno állítgattuk veled, utána soniccal... vele lejebb is tekertük a benya nyomást akkor láttuk h az egt 1000 fölé megy, ezért utána vissza raktuk 3.7-3.8-ra, ugy szerintem nem ment 1000 fölé... én nem cseréltem csipppet, és fingom nincs mi van benne..... de az utolsó fél éveben ha 1x elrúgtam neki akkor sokat mondok... ;) Na majd kinyomozom... mert Lali mondta, hogy szerinte azért megy fel ennyire az EGT, mert anno nálam síkolva volt a HF, és emiatt lejjebb került minden... de nekem nem rémlik, hogy ennyire elszállt volna régen mint most... Felmerült, hogy kéne egy fokolótárcsa, aztán kicsit elfokolni...
Gelko Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Atommanó írta: Király...ma már lehet...csak nem túl olcsón... ;) de én sört akartam venni ;) a sofőr akart tankolni :lol:
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Lanti írta: 1000le legyen, jól fokoljátok el ;) Az EGT már annyi... ;)
Atommanó Elküldve November1, 2011 Elküldve November1, 2011 Gelko írta: de én sört akartam venni ;) a sofőr akart tankolni :lol: Sört benzinkúton??? Válság mi??? ;)
Recommended Posts