coupe Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyire lehetnek jó ezek a takaróponyvák autóra??? Van értelme drágát venni??? Vagy jó lehet az olcsó is??? Vélemények??? Biztos van értelme drágábbat venni belőle,de nekem nem jött be.Se autóra se motorra.Idén le se takarom egyiket sem.Tiszta rozsda volt tavaszra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Biztos van értelme drágábbat venni belőle,de nekem nem jött be.Se autóra se motorra.Idén le se takarom egyiket sem.Tiszta rozsda volt tavaszra ;) Na ezt hallottam én is, hogy bepunnyad a ponyva alatt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Pééé! Neked mekkora a kipu a Vekin??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 valaki??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...2.0_16v-5214602 gyorsan mert megveszem ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 valaki??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...2.0_16v-5214602 gyorsan mert megveszem ;) ;) :lol: :lol: 3 misi...LOL... gyors eladás lesz... felhívom, hogy alkudnék kicsit... és 280-ért elviszem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyire lehetnek jó ezek a takaróponyvák autóra??? Van értelme drágát venni??? Vagy jó lehet az olcsó is??? Vélemények??? Szigorúan soha!!!! Bepárásodik utána ráég a kocsira és -1 fény 3 misi...LOL... gyors eladás lesz... felhívom, hogy alkudnék kicsit... és 280-ért elviszem... ;) ;) nem tudjátok mennyibe van egy ilyen igényes autó, azzal a /55-ös gumikkal stb :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Szigorúan soha!!!! Bepárásodik utána ráég a kocsira és -1 fény ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 valaki??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...2.0_16v-5214602 gyorsan mert megveszem ;) ;) :lol: :lol: Vagy inkább egy ilyen fásztenfjúriuszos :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Mennyire lehetnek jó ezek a takaróponyvák autóra??? Van értelme drágát venni??? Vagy jó lehet az olcsó is??? Vélemények??? én már írtam erre neked fb-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 én már írtam erre neked fb-n Azt hittem az poén volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 valaki??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calib...2.0_16v-5214602 gyorsan mert megveszem :lol: :lol: :lol: :lol: azt ott padlószőnyeg benne??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 azt ott padlószőnyeg benne??? ;) ;) Megtetszett??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 azt ott padlószőnyeg benne??? ;) ;) Nekem is az van vágva a csomiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 abban az esős időben meg mást úgyse tudtunk volna csinálni.. Viszont vásárolni, meg névnapozni elvittem a leányzót.. hát ha nem tudtok micsinálni esős időben az nemjó :lol: Azt sose felejtem el amikor írtad anno egy pénteken, hogy szülinapja volt így választhatott. Iveco, vagy Váci ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Azt sose felejtem el amikor írtad anno egy pénteken, hogy szülinapja volt így választhatott. Iveco, vagy Váci ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 ;) ;) :lol: Hátte éccakás vótá vagy nembírtá alunni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Meg volna egy kérdésem. A téli gumim (legalábbis az egyik) tavaly kissé megnyekkent, érezhetően rázta a kasztnit. Sajnos Börni nem találta meg hogy melyik az és mi baja. Tud valaki baráti árasított jó gumist ajánlani III-XIII-IV-XV-XVI kerületek valamelyikében? Lassan vissza kéne tenni a télit és így nem szeretném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 azt ott padlószőnyeg benne??? ;) ;) lehet perzsa kézzelcsinált :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Hátte éccakás vótá vagy nembírtá alunni Iccakás voltam... boros emberkét hívtam, de nem vette fel... lehet egyszerűbb ha emberünk úgy is arra jár, beugrik és megkérdezi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Keresek 4 db 215/35 18-as nyárit, vagy 225/35 18at... ha valaki lát ilyet használtan és jó áron az ne tartsa magába pls... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Lanti képeket küldöm majd, csak már reggel láttam, hogy dobtál mailt... és a benti gépen van a motyó...bár nem sok sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 boros emberkét hívtam, de nem vette fel... lehet egyszerűbb ha emberünk úgy is arra jár, beugrik és megkérdezi... ;) okay thx anyway Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Nem áll rosszul a kalocsai... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Nem áll rosszul a kalocsai... ;) Szerintem szörnyű...majdnem annyira mint az euro logos :lol: Nézd meg mennyivel jobb a brit vagy a japán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Szerintem szörnyű...majdnem annyira mint az euro logos ;) Nézd meg mennyivel jobb a brit vagy a japán ;) akkor költözz oda :lol: 32ezer szavazat a magyarra, a második eggyelőre az inidiai 320al :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts