Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 :D :P :P Jessssz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 :D :D :) erre tényleg nem lehet mást mondani :D :P :P de most lassan, hogy a vidékiek is értsék: megvetted, eladtad Pistának, akitől megvette Lanti, majd átkerült Vörös Petihez és most újra nálad van. Jól követem az eseményeket, vagy kihagytam valamit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ha elvitték a BMW-t, Én meg vegyem vissza ezt? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ha elvitték a BMW-t, Én meg vegyem vissza ezt? De csúnyán néz ki szegény. 100ér simán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 De csúnyán néz ki szegény. 100ér simán :P Hát a GSi optika annyit megér, végülis. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Hát a GSi optika annyit megér, végülis. :D most látom, hogy nincs rajta a küszöb.....igy már csak 75 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 miez? szalag korlát? odalett a moci, vagy mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 erre tényleg nem lehet mást mondani :D :P :P de most lassan, hogy a vidékiek is értsék: megvetted, eladtad Pistának, akitől megvette Lanti, majd átkerült Vörös Petihez és most újra nálad van. Jól követem az eseményeket, vagy kihagytam valamit? :D Igazából bíztam benne, hogy valaki csak megcsináltatja majd a váltót... de nem... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 idén írasd még át, mert jövőre 108e lesz csak a KW utáni átírási illeték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...enyezes-5189972 Fogadjunk ha lefordítaná valaki, az van az oldalára írva hogy akciós szusi, a sarki étteremben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 idén írasd még át, mert jövőre 108e lesz csak a KW utáni átírási illeték... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Lanti! Plastid nem maradt 1 flakon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 miez? szalag korlát? odalett a moci, vagy mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Lanti! Plastid nem maradt 1 flakon? egy fél, de most adtam oda coupenak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Igazából bíztam benne, hogy valaki csak megcsináltatja majd a váltót... de nem... :D :P :P Add el még egyszer, hátha... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 és mért van az eleje is megtörve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 és mért van az eleje is megtörve? Akkorát robbant a blokk, hogy behorpadt a sárvédő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ez pont 450e. Kérem a kocsidat!!! :D :D Nem kell. Van elég hulladékunk. :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Gratulálok Anti..keveset fogyasztó családi meg jó a combo is :D Láttam ma a seat-ot legközelebb elkérem a tulja számát :P Redi ! 450ért eladod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Redi ! 450ért eladod ? Ha valaki ennyi kp-val megjelenne érte beremegne a térdem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 és mért van az eleje is megtörve? hajtókar ki, olaj ki, azon megcsúszott és lekoccolta a korlátot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 hajtókar ki, olaj ki, azon megcsúszott és lekoccolta a korlátot. :D nemár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Gratulálok Anti..keveset fogyasztó családi meg jó a combo is :D Láttam ma a seat-ot legközelebb elkérem a tulja számát :P Combo marad melóba járós, Szusi rohangálós, úgy néz ki, hogy Detti kap cégautót januárban, és a vekit nézegetem majd a kertben... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Combo marad melóba járós, Szusi rohangálós, úgy néz ki, hogy Detti kap cégautót januárban, és a vekit nézegetem majd a kertben... :D :P :P Peti használta a legtöbbet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Peti használta a legtöbbet :D :D Jah.... de szerintem összesen nem tettek 5.000 km-t az autóba mióta eladtam... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts