warwolf Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 sose bízz egy bontósba ha azt mondja 1-2 cuccot berakok.... http://kepfeltoltes.hu/111016/gsi3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Remélem olyan lesz mint régen.Ez az autó számomra és szerintem számunkra egy legenda.Rossz így látni. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 zoli mikori ez a plakát? Csak az "Új zárható felni" miatt kérdezem. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Remélem olyan lesz mint régen.Ez az autó számomra és szerintem számunkra egy legenda.... :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Remélem olyan lesz mint régen.Ez az autó számomra és szerintem számunkra egy legenda.Rossz így látni. :D :D áááá ahhoz az kellet hogy egy legenda birtokolja :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 áááá ahhoz az kellet hogy egy legenda birtokolja :P :P :D Hajninak maradt egy 3000 dual ram, szerintem keresd meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Hajninak maradt egy 3000 dual ram, szerintem keresd meg. :D Megkímélt állapotban :P Még nem tudni mi lesz...realítások talaján maradva dual ram nem :P amúgy nem tudom hogy a hajtás mit bírna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 áááá ahhoz az kellet hogy egy legenda birtokolja :D :P :P a lehetőség adott :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Minden fékezés után a következő alkalommal kb négyszer olyan mélyre kell nyomni a pedált, hogy fogjon valamit......mi lehet? Légteleníteni kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Minden fékezés után a következő alkalommal kb négyszer olyan mélyre kell nyomni a pedált, hogy fogjon valamit......mi lehet? Légteleníteni kellene? el kéne már bontani :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 jópofa lett a totalcar 2 adásába az m5 teszt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 el kéne már bontani :D :P 450e és azt csinálsz vele amit akarsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 450e és azt csinálsz vele amit akarsz :P eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ez pont 450e. Kérem a kocsidat!!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ez pont 450e. Kérem a kocsidat!!! :D :P eeeeeeee, de ravasz :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ez a turbós világ rosszabb mint a drog... nehéz lejönni róla... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 lájk! :D :P :P ha bontod szólj :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 lájk! :D :P :P ha bontod szólj :D :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Kéne bele valami fejegység... meg visszakötni a zenét, és turbo timert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Kéne bele valami fejegység... meg visszakötni a zenét, és turbo timert... miért nincs timer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 miért nincs timer? meg van, de ki lett kötve Szerintem Petinek kicsit idegen volt a dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Minden fékezés után a következő alkalommal kb négyszer olyan mélyre kell nyomni a pedált, hogy fogjon valamit......mi lehet? Légteleníteni kellene? nem mindegy mit kell vele csinálni? vidd el szerelőhöz ő tudni fogja. elképzelem ahogy a ház előtt légteleníted a féket egyedül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Ez a turbós világ rosszabb mint a drog... nehéz lejönni róla... :D :P http://www.kepfeltoltes.hu/111018/Veki_www...ltoltes.hu_.jpg Na Te is kemény vagy, grat! Tényleg már csak a Hernád GSi hiányzik a flottából. Balázska cabriója megvan :P Anti, amit beszéltünk megkérded nekem? Bakony tudod.. Dánke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Kéne bele valami fejegység... meg visszakötni a zenét, és turbo timert... ez most visszakerült hozzád? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 ez most visszakerült hozzád? :D :P :P Csak a fotó kedvéért hazavitte. Amúgy inged nem kell? Nekem nem áll jól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Anti, amit beszéltünk megkérded nekem? Bakony tudod.. Dánke. Persze, nem felejtettem el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 ez most visszakerült hozzád? :D :P :P :D :D :D Jessssz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts