J0hnny Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 nekem a motormosással ez az elvem.. többet árt mint használ... :D Nem mindegy, hogy kivül vagy belül mosod a blokkot... Öreg mototnál a belső mosás sajnos elég nagy hiba. A külső mosást viszont én díjjazom. :P
J0hnny Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 amúgy valahogy bele kéne rakni egy dual ram-ot :P :D
Pehi Csabi Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 indul a motorberakásra :D http://kepfeltoltes.hu/111015/gsi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg előnyös kép, legalább nem látszik a rozsda meg a gitt :P
Lanti Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 előnyös kép, legalább nem látszik a rozsda meg a gitt :D na bekaphatod... :P :P
mackosajt Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 2 napos olajal és motoröblítő adalékkal amit nem kértem :D lelkiismeretes szerelő ide vagy oda, azért ez így elég gáz...
Atommanó Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 Tudjátok hogy mekkora sz..ás beletörni a zárba az autó kulcsát úgy hogy nincs pótkulcs ? :D Én már igen :P Pehinél vannak a kulcsok... :P :D
uhuhu Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 lelkiismeretes szerelő ide vagy oda, azért ez így elég gáz... szerintem nemgáz. a motormosó adalék nem egy rossz dolog, kimossa az évek alatt lerakódott mocskot. Ha egy ilyen mosástól tönkrement a motor, akkor az átmosás nélkül is tönkrement volna, mert vagy valami adalékkal kezelték hogy ne csattogjon eladáskor, vagy annyira szét volt kopva hogy az olajsár tömitett, illetve hézagolt.... azt azért sejtjük, hogy ez így nem volt megfelelő... :D szóval ha nem mossák át, akkor 2 nappal késöbb megy tönkre kb..... én is időnként át szoktam mosni a motort belülről, hogy kiszedje a lerakódásokat, és én nem izgulok.... :P
mackosajt Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 szerintem nemgáz. a motormosó adalék nem egy rossz dolog, kimossa az évek alatt lerakódott mocskot. Ha egy ilyen mosástól tönkrement a motor, akkor az átmosás nélkül is tönkrement volna, mert vagy valami adalékkal kezelték hogy ne csattogjon eladáskor, vagy annyira szét volt kopva hogy az olajsár tömitett, illetve hézagolt.... azt azért sejtjük, hogy ez így nem volt megfelelő... :D szóval ha nem mossák át, akkor 2 nappal késöbb megy tönkre kb..... én is időnként át szoktam mosni a motort belülről, hogy kiszedje a lerakódásokat, és én nem izgulok.... :P Lehet neked van igazad Ákos, lehet nem. Azért ha marad abból a szmötyiből a motorban, ami könnyen elképzelhető, az se tesz jót. Mivel nem ismerjük a motor pontos állapotát az előző állapotban, így nehéz eldönteni, kinek van igaza (kezelték valamivel? dugult volt már a kosztól? maradt a szmötyiből?). Nekem az a gáz, hogy ha én nem kérem, akkor minek öblíti? (Ettől függetlenül még lehet lelkiismeretes a szerelő :P ) Mint amikor egy kasztnisműhely kicseréli a rendszámkeretet a sajátjukra, miközben mondjuk neked a tunying volt fent, vagy klubos, aminek persze semmi baja se volt.
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Lehet neked van igazad Ákos, lehet nem. Azért ha marad abból a szmötyiből a motorban, ami könnyen elképzelhető, az se tesz jót. Mivel nem ismerjük a motor pontos állapotát az előző állapotban, így nehéz eldönteni, kinek van igaza (kezelték valamivel? dugult volt már a kosztól? maradt a szmötyiből?). Nekem az a gáz, hogy ha én nem kérem, akkor minek öblíti? (Ettől függetlenül még lehet lelkiismeretes a szerelő :D ) Mint amikor egy kasztnisműhely kicseréli a rendszámkeretet a sajátjukra, miközben mondjuk neked a tunying volt fent, vagy klubos, aminek persze semmi baja se volt. Pontosan! Az a kosz, amit az olaj nem szed ki a motorból tökéletesen elfér benne. Nem szabad bántani, elszabadulva okozhat elég nagy bajokat is...
Gelko Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Ezért nem mondom hogy attól lett baja, csak előrehozta a a gondot..persze jobban esett volna ha késöbb jön :D
Lanti Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 sose bízz egy bontósba ha azt mondja 1-2 cuccot berakok....
Lanti Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Pont arra használja, amire való... :D ez legalább erre jo...
Stefan Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 sose bízz egy bontósba ha azt mondja 1-2 cuccot berakok.... http://kepfeltoltes.hu/111016/gsi3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ÁÓÓCSKÁVÁSÁÁT!!! :D :P :P
Zsoltee Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Frank alapú hitelesek éves találkozója :P https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...504217067_n.jpg A fehérsapkás fehérpulcsis srác lehet a behajtó? :D
Lanti Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 mekkora pofáraesés... mikor azt hiszed nyertél.. de mégse :D :P :P :D
Rattesid Dénes Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 mekkora pofáraesés... mikor azt hiszed nyertél.. de mégse :D :P :P :D Hááát igen az astra biztos nagyobb főnyeremény lenne. :D :D
Recommended Posts