bazs Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 ez a GSI kasztiban és a motorban is különbözik, vagy csak kasztniban? mert ha jól tudom az X20XEV már csak 136 paci...... volt még ezekben is c20xe, dis gyújtással olyan van a lacinak és a kombi is olyan, amit venni akarok meg elvileg ez is, amit te néztél ha L-alakú a gyertya-takaró, akkor tuti c20xe :lol:
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 az nem én voltam, hanem a Geri ;-) Norbi írta ám : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=11...=asc&start=4665 :lol: :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 geri mondta :-P Az, hogy memóriád =0val világos, de már olvasni sem tudsz ????? Ez új :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legközelebb mi lesz ? Már fel sem fogsz ismerni minket ? :lol: :D :D :D :D :D :D :P
bazs Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 te! az, hogy te nem hallottál valamit, az nem jelenti azt, hogy nem hangzott el ;-) a norbi írta, az ok, de én se nem mondtam, se nem írtam akkor kinek a memóriája a rosszabb? :lol:
aztec Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 geri mondta :-P mit hordtam le kiskancsó mit vetítesssz :?: :roll: kavics azt a gsit nem először és nem keveset árulták, nem tuom ez jelenthet e vmit :idea: :roll:
kavics Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 a fórumra is januárban került fel.... ez tényleg jelenthet vmit.... mondjuk akkor 1,4 m-ért... egyenlőre érdeklődök.. aztán meglássuk.... viszont van benne klíma... :twisted: upgradeltem a corsa hirdetését is... hifi nélkül hátha többen tolonganak érte :lol:
bazs Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 mit hordtam le kiskancsó mit vetítesssz :?: :roll: Béluci! A sárga gsi-nél beszéltük, mielőtt felpattant volna a hood. Aszontad, hogy tuti ecotec és 136 ló, mint a Lacinak. Oszt elmagyaráztam, hogy a Lacinak is c20xe. Oszt beletörödtél. :lol: Még egy memóriabajnok. :lol:
aztec Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 nekem elementáris problémáim vannak opel ismeretek terén, de azt eddig is tudtam,h L4 cartárs 150 pacin csücsül (csakhogy említsem leírás OM oldalán - ajánlom figyelmedbe :wink: és Petya videóját mikor mondja hogy 150lő és ez meg is van mert... , de lehet h csak mikor beszélsz hozzám x perc után kikapcsol az agyam a hülyeségtől, automatikusan routolodsz az automata válasz táborba (csoportok: csajok,stb.. nomeg Te) és ilyenkor Lkalandozom és nem figyelek mindig :roll: ő jahhh :lol:
bazs Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 már megszoktam velem szemben szinte mindenki ilyen :lol:
Laci4 Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 :lol: :lol: :lol: Fogom a hasam.. :lol: Jól elvagytok :wink: Egyébként igen, 150 de ezt már mindenki tudja.. Kavics: örülök ha megveszed, egyedűl annak nem, amennyiért árúlják.. (1.5 éve 1.6misiért vettem az enyémet) Bár most nem is néztem mennyi. elvesztettem a fonalat.. AMi viszont fura.. azt írja,van benne ASR... enyémben nincs.. meg állófűtés.. meg fütött üllések.. szal nagyon fullosnak tünik a vas. Viszont régóta van hirdetve.. kérdés csak hogy miért... :?:
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Na látom a tegnap este is jó hangulatban telt el... :lol: :lol:
Mezo Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Kess! Ugye Veled találkoztam tegnap du-n? (Fóti Cora) Villogtam, intettünk, örültünk... :lol: Más.. Tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb topic, de: Régebben láttam már a fórumon, hogy valaki szervezkedett közös focizás ügyben. Hol tart a dolog? Csak mert szerintem össze lehetne hozni egy kis műfüves őrületet. Itt a jó idő, rengeteg a bérelhető pálya, stb. Szerintetek?
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=28...r=asc&start=120 Akár a fenti linken is szervezkedhetsz... :lol: Amúgy addig jutottunk, hogy mi Tom-mal járunk focizni... :wink:
Mezo Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Akkor ezt benéztem... :oops: Pedig meg mertem volna rá esküdni. A tükörből láttam a b@szott nagy GSI.HU feliratot is! De lehet, hogy csak hallucináltam a nagy melegtől!
Kess Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 jah...az enyémen már nincs :lol: elég szakadt volt már, úgyhogy le lett kapargatva (asszony megszenvedett vele..) most csak a rendszámtáblám van a hátsó szélvédőn mázlim is volt, hogy vasárnap közúti ellenőrzéskor este 9 körül már nem vette észre a pék, hogy nincs megvilágítva :oops: :lol: bár a visszapillantóból úgy tűnt, hogy elég morcosan nézett a csákó, de akkor már cseszhette 8)
aztec Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Jót söröztünk este brada... :wink: Ne is mondd :lol: Áhh pihi volt, így is sikerült 11re hazaérnem :lol: De vmelyik napra összeszervezhetnénk... 5let?
Tom Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Ne is mondd :lol: Áhh pihi volt, így is sikerült 11re hazaérnem :lol: De vmelyik napra összeszervezhetnénk... 5let? Én is nyaggatom az Antit hogy legyen már valami, dehát közismerten papírkutya, ha buliról van szó. :lol: :lol: Ricky is írogatott hogy csinálni kéne party, szóval igazán lehetne már valami sörözős minimeet!!! :wink:
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Akkor lets go tu valamelyik taliszervezős topic, és biztos lesz még aki eljönne... :wink:
Tom Elküldve Május31, 2005 Elküldve Május31, 2005 Akkor lets go tu valamelyik taliszervezős topic, és biztos lesz még aki eljönne... :wink: Ok. Kiírod?
Recommended Posts