Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 má megint... :D csak a szerszámokat adta.. köcsög :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 http://kepfeltoltes.hu/111014/turbofelgen_...ltoltes.hu_.jpg innen látom hogy a felni és a sárvédő közé befér az öklöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 innen látom hogy a felni és a sárvédő közé befér az öklöm :D jó a szemed... gúgli.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 csak a szerszámokat adta.. köcsög :D :P :P a sajátját? :D és Regi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 innen látom hogy a felni és a sárvédő közé befér az öklöm :D igazából a kasztni és a gitt közé fér be az öklöd... na ez a gáz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 igazából a kasztni és a gitt közé fér be az öklöd... na ez a gáz.... mármint a rohadás és a gitt közé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 mármint a rohadás és a gitt közé :D nemnem... nem rohadás csak antikolás... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 nemnem... nem rohadás csak antikolás... :D :P na ez ge.ijó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Tudjátok hogy mekkora sz..ás beletörni a zárba az autó kulcsát úgy hogy nincs pótkulcs ? :D Én már igen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Tudjátok hogy mekkora sz..ás beletörni a zárba az autó kulcsát úgy hogy nincs pótkulcs ? :P Én már igen :P Vktr, pikk pak rendel hozzá 2 hét alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Tudjátok hogy mekkora sz..ás beletörni a zárba az autó kulcsát úgy hogy nincs pótkulcs ? :P Én már igen :P Én már azt se értem hogy mér kell azt beledugni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Én már azt se értem hogy mér kell azt beledugni :D Retro autót vett, azért. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tudjátok hogy mekkora sz..ás beletörni a zárba az autó kulcsát úgy hogy nincs pótkulcs ? :P Én már igen :D Kemény vagy Csoki! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Kemény vagy Csoki! :D :P Tankolni akartam erre beletört a tanksapka fedélbe..kutassal eltoltuk az autót maj agyalás. Pótkulcsom nincs mert az eladó nem találta mikor elhoztam. A héten megtalálta és postázza. Hívom hogy feladta-e már. azt mondja még nem. Taxival ki újpalotára majd vissza. Pótkulcs nem jó...el a kulcsmásolóhoz..a harmadik meg tudta csinálni.juhhééé 4 óra alatt vége... -...ma reggel irány Debrecen...az autó nagyon hangos, száraz szelephangja van. Egyszercsak elkezed rángatni és nincs benne erő, esik az olajnyomás...pihenőbe kiáll..autó nem indul..nagynehezen beindul iszonyat hangja van. (kb csapágy)...leáll...újraindít és irány pest. Gond nélkül feljött, nagyon hangos, de változó, 2500 felett rángat és erőtlen. Sztem csapágyas lett, de az biztos hogy a szelepekkel is baj van. szerintem jövőhéten szétszed.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tankolni akartam erre beletört a tanksapka fedélbe..kutassal eltoltuk az autót maj agyalás. Pótkulcsom nincs mert az eladó nem találta mikor elhoztam. A héten megtalálta és postázza. Hívom hogy feladta-e már. azt mondja még nem. Taxival ki újpalotára majd vissza. Pótkulcs nem jó...el a kulcsmásolóhoz..a harmadik meg tudta csinálni.juhhééé 4 óra alatt vége... -...ma reggel irány Debrecen...az autó nagyon hangos, száraz szelephangja van. Egyszercsak elkezed rángatni és nincs benne erő, esik az olajnyomás...pihenőbe kiáll..autó nem indul..nagynehezen beindul iszonyat hangja van. (kb csapágy)...leáll...újraindít és irány pest. Gond nélkül feljött, nagyon hangos, de változó, 2500 felett rángat és erőtlen. Sztem csapágyas lett, de az biztos hogy a szelepekkel is baj van. szerintem jövőhéten szétszed.. Jó a buli :D :D :D ettől én hogy félek, nem mintha vennék valaha autót, kadett örök, mint a nyomor :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tankolni akartam erre beletört a tanksapka fedélbe..kutassal eltoltuk az autót maj agyalás. Pótkulcsom nincs mert az eladó nem találta mikor elhoztam. A héten megtalálta és postázza. Hívom hogy feladta-e már. azt mondja még nem. Taxival ki újpalotára majd vissza. Pótkulcs nem jó...el a kulcsmásolóhoz..a harmadik meg tudta csinálni.juhhééé 4 óra alatt vége... -...ma reggel irány Debrecen...az autó nagyon hangos, száraz szelephangja van. Egyszercsak elkezed rángatni és nincs benne erő, esik az olajnyomás...pihenőbe kiáll..autó nem indul..nagynehezen beindul iszonyat hangja van. (kb csapágy)...leáll...újraindít és irány pest. Gond nélkül feljött, nagyon hangos, de változó, 2500 felett rángat és erőtlen. Sztem csapágyas lett, de az biztos hogy a szelepekkel is baj van. szerintem jövőhéten szétszed.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 indul a motorberakásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tankolni akartam erre beletört a tanksapka fedélbe..kutassal eltoltuk az autót maj agyalás. Pótkulcsom nincs mert az eladó nem találta mikor elhoztam. A héten megtalálta és postázza. Hívom hogy feladta-e már. azt mondja még nem. Taxival ki újpalotára majd vissza. Pótkulcs nem jó...el a kulcsmásolóhoz..a harmadik meg tudta csinálni.juhhééé 4 óra alatt vége... -...ma reggel irány Debrecen...az autó nagyon hangos, száraz szelephangja van. Egyszercsak elkezed rángatni és nincs benne erő, esik az olajnyomás...pihenőbe kiáll..autó nem indul..nagynehezen beindul iszonyat hangja van. (kb csapágy)...leáll...újraindít és irány pest. Gond nélkül feljött, nagyon hangos, de változó, 2500 felett rángat és erőtlen. Sztem csapágyas lett, de az biztos hogy a szelepekkel is baj van. szerintem jövőhéten szétszed.. egy CIH motor még nehezebb kinyírni, de cumi a dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 ..ebasztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 2 napos olajal és motoröblítő adalékkal amit nem kértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 2 napos olajal és motoröblítő adalékkal amit nem kértem :D Hova vitted szervizbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 2 napos olajal és motoröblítő adalékkal amit nem kértem :D nekem a motormosással ez az elvem.. többet árt mint használ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Hova vitted szervizbe? Csergő..de aki szerelte abszolult lelkiismeretes...korrektül megcsinált mindent. Szokott ilyet használni olajcserénél öreg autóra is és még nem volt baj belőle...ő is hallotta ott hogy hangos lett az autó...eleve kopott motornál sztem faszság az ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Csergő..de aki szerelte abszolult lelkiismeretes...korrektül megcsinált mindent. Szokott ilyet használni olajcserénél öreg autóra is és még nem volt baj belőle...ő is hallotta ott hogy hangos lett az autó...eleve kopott motornál sztem ság az ilyen... Nincs szerencséd,az autókkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Nincs szerencséd,az autókkal :D most legalább jó lesz :P amúgy valahogy bele kéne rakni egy dual ram-ot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts