Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 azért ez zsir... http://www.hasznaltauto.hu/auto/lincoln/na...or_2004-5110257 anti esetleg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...charger-5180196 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 jaa, hogy te albérletet keresel.... Először azt kerestem de csak ismerőstől. Aztán vételre kerestem, de nem találtam jót annyiért amennyim lenne és most szembejött egy baráti bérlési lehetőség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Először azt kerestem de csak ismerőstől. Aztán vételre kerestem, de nem találtam jót annyiért amennyim lenne és most szembejött egy baráti bérlési lehetőség... Na de nem kidobott az asszony ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Köszi Anti hogy subaruzhattunk. Most venned kéne egy veyront mert kipróbálnánk azt is:D A veyron uncsi lenne...meg lehet kúttól kútig sem jutnék el vele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 én ezt nem tudom hová tenni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Na jó nem kell veyron csak hirtelen nem jutott eszembe más... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Na jó nem kell veyron csak hirtelen nem jutott eszembe más... :D de egy evo8-alá azért ne add :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ágtörő hogy áll? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ágtörő hogy áll? :D :P Nemtom szerintem holnap fel lesz rakva...Csergőben alszik az autó....vagy épp valamelyik dagonyából próbálják kihúzni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 én ezt nem tudom hová tenni..... :D ennyire nem lehet tahó valaki, lehet valami fogadás volt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Nemtom szerintem holnap fel lesz rakva...Csergőben alszik az autó....vagy épp valamelyik dagonyából próbálják kihúzni :D Most szántottuk fel itt a szomszédos meződ, még jó, hogy felkerült rá a gallytörő, mert így nem volt gond a susnyásban fordulni vele... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Most szántottuk fel itt a szomszédos meződ, még jó, hogy felkerült rá a gallytörő, mert így nem volt gond a susnyásban fordulni vele... :D :D Még szerencse hogy a saját autómmal a saját földemet szántjátok fel :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 mindig van lejebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Na de nem kidobott az asszony ugye? hogy ez miért nem volt számodra világos Lurdy óta azt nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Érdekes képek fészen... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Anti! Nem kéne egy faca combo képet berakni végre avatarnak? :D Az a csúnya kék nem faca... :P Amúgy milyen fazon vitte el? Fiatal? Idős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Amúgy milyen fazon vitte el? Fiatal? Idős? Egy 20-on alja fiatal srác... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Egy 20-on alja fiatal srác... :P Aztakurva...kettesé mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Egy 20-on alja fiatal srác... :P mikor megvetted te is az voltál, csak beleöregedtél :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 mikor megvetted te is az voltál, csak beleöregedtél :D :P 30 alatt épp hogy... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 mikor megvetted te is az voltál, csak beleöregedtél :P :P vannak fent jó E!!!! kadettok ha újra fiatalnak akarod magad érezni :D :D :D (megint itt egy Tom de nem szólal) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Mindjárt jönnek megnézni a verdát. :D Drukkoljatok. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Mindjárt jönnek megnézni a verdát. :D Drukkoljatok. :P Hajráááááá Zsóóóti... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts