Rattesid Dénes Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 kettő mégjobb :D :P :P Ezeken 5 év alatt sem buksz annyi mint a Bubun egy hét alatt :D :D :D nana nekem 15ért sikerült kiszálnom az Ne-ből azt hogy mennyibe volt nem is számolom :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Itt volt egy Tom, ő gsijével mi lehet???? Antinak milyen jó lenne ha nem lesz bubu :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Coupe: Grat! Nagyon pofás a a "birtoko(tok)d"!!! Sok meló lehet benne, de ahogy látom, megérte, megéri! am: android + sebesség függőknek:P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ma hivatalosan is az enyém lett :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ma hivatalosan is az enyém lett :D :P :P ja és nem a bubu :D :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ja és nem a bubu :D :P :P :D :D hosszú még a hét....vagy van még idő karácsonyig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 hosszú még a hét....vagy van még idő karácsonyig :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 hosszú még a hét....vagy van még idő karácsonyig :D már lejöttem a szerről :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ja és nem a bubu :D :P :P :D :D Akkor Noémi? Csak ennyivel az esküvő után? :D Amúgy tegnap reggel (10 órakor) otthon voltál? Elég nagy erőkkel voltak a víztorony alatt a pékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Akkor Noémi? Csak ennyivel az esküvő után? :D Amúgy tegnap reggel (10 órakor) otthon voltál? Elég nagy erőkkel voltak a víztorony alatt a pékek. ja, de hulla beteg vagyok, szóval nem tudom mi volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ja, de hulla beteg vagyok, szóval nem tudom mi volt... én is már másfél hete hullámokban bakker. délben el is megyek megnézni egy kecót aztán haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 ma hivatalosan is az enyém lett :D :P :P Ma hivatalosan is megváltam tőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Ma hivatalosan is megváltam tőle... kísérteties :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 kísérteties :D :P :P :D :D Elraktam neked a vevő címét, ha gondolod majd felhívhatod, hogy megvennéd ezt is... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 :D :P :P Elraktam neked a vevő címét, ha gondolod majd felhívhatod, hogy megvennéd ezt is... :D :D szemét :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Lanti! Kommersz Ronal Turbo helyett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Lanti! Kommersz Ronal Turbo helyett? :D ja láttam énis.... ritka felni.. de annyira nem jön be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 én is már másfél hete hullámokban bakker. délben el is megyek megnézni egy kecót aztán haza klimaxolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Köszi Anti hogy subaruzhattunk. Most venned kéne egy veyront mert kipróbálnánk azt is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Köszi Anti hogy subaruzhattunk. Most venned kéne egy veyront mert kipróbálnánk azt is:D Fokozatosabban kell, előbb R35. Neked sem lesz most big foot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 délben el is megyek megnézni egy kecót aztán haza Lakást keresel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Lakást keresel? já. de lehet hogy találtam is, pedig már nagyon tele volt a tököm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 já. de lehet hogy találtam is, pedig már nagyon tele volt a tököm amúgy emiatt írtam drága feleségednek is amíg nyaraltatok a nagyhóban egy hónapja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 amúgy emiatt írtam drága feleségednek is amíg nyaraltatok a nagyhóban egy hónapja a köcsög megnősült és nem is szólt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 já. de lehet hogy találtam is, pedig már nagyon tele volt a tököm jaa, hogy te albérletet keresel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts