Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Csak 400-at kell holnap ráfizetnem a banktól nem kevés kezdőrészlettel, havi sok x-ért bérelt bérSTI-re... :D

ne azt nézd hanem az élvezetet. a kotont se nézed mennyibe kerül :P

Elküldve
Csak 400-at kell holnap ráfizetnem a banktól nem kevés kezdőrészlettel, havi sok x-ért bérelt bérSTI-re... :D

Ha tovább meglett volna, szerintem akkor sem csökken sokkal, a köcsög bankoknál... így legalább túl vagy rajta.

Lehet tudni mi lesz helyette? Vagy még agyalás?

Elküldve
Ha tovább meglett volna, szerintem akkor sem csökken sokkal, a köcsög bankoknál... így legalább túl vagy rajta.

proli opeles marad :D :P :P

Elküldve

Az is lehet, hogy semmi...még nem tudom... itt a combo ami a rozsdát eltekintve újra régi fényében tündököl... melózni járni hibátlan, meg ide oda...

Adott a szusi is, az is hibátlan... nem egy kifejezett családi limó, de kompromisszum...

Detti ha minden igaz kap januárban céges verdát...

Szóval passz...

Elküldve
Az is lehet, hogy semmi...még nem tudom... itt a combo ami a rozsdát eltekintve újra régi fényében tündököl... melózni járni hibátlan, meg ide oda...

Adott a szusi is, az is hibátlan... nem egy kifejezett családi limó, de kompromisszum...

Detti ha minden igaz kap januárban céges verdát...

Szóval passz...

gratulálok :P :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.