Xray Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Valakinek van esetleg hátsó ablaktörlő motor GSI hez ami működik is , az enyém már össze sza...ta magát régen... és hát megmondom őszintén nagyon hiányzik ilyenkor!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Milyen jó, hogy a vaterán is csak ismerősök járnak... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Valakinek van esetleg hátsó ablaktörlő motor GSI hez ami működik is , az enyém már össze sza...ta magát régen... és hát megmondom őszintén nagyon hiányzik ilyenkor!! :P Hy! Vedd ki, fúrd le a szegecseket, szedd szét, tisztítsd ki, zsírozd be, rakd össze önmetsző csavarral és ööm-bódottá'... :D :D Én így csináltam, amikor meguntam hogy nem látok hátra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Milyen jó, hogy a vaterán is csak ismerősök járnak... :D :P :P Ugyehogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Milyen jó, hogy a vaterán is csak ismerősök járnak... :D :P :P próbáltam segíteni, h az árral lejjebb tudj menni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Ha esetleg nem látta volna valaki a tegnapi Totalcart :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 próbáltam segíteni, h az árral lejjebb tudj menni :D :P :P inkább az ellenkezőjében segíts légyszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Ugyehogy? :D nem is kellenek ellenségek ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 inkább az ellenkezőjében segíts légyszi! :D megpróbáltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 megpróbáltam Kössz! :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Kössz! :D :P :P segítek ahol tudok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 nem is kellenek ellenségek ... :P Most mi bajod van? Komoly érdeklődő vagyok! :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Ha esetleg nem látta volna valaki a tegnapi Totalcart :D Rohadt unalmas volt, nyomába sem ér a régieknek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 80%ban kész a kert.....sajnos a rossz idő miatt nem sikerült teljesen befejezni :D Az esővízzel többet nem lesz gond :P ...Sajnos Én vagyok az utca legmélyebb pontján,így elég sűrűn előfordult hogy bokáig ért a víz a kertben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Most hogy eladtam a kocsit,be rakom a képet ide :P)))) 100db leylandi.... :D remélem túléli a telet :P A végeredmény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Most hogy eladtam a kocsit,be rakom a képet ide :D)))) http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...az/P9076458.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...az/P9076456.jpg ... :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Antinak a kerti csap Készen van a garázs is.....azt még nem döntöttem el,hogy be legyen oldalazva vagy sem....Szerintem vagy sem,mert nem ér meg 1 milliót :D Ebben az évben,kegyetlen sokat melóztam, jövőre nem csinálok semmit :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 :D :P :P Kitakarítottam rendesen :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 ... Ebben az évben,kegyetlen sokat melóztam, jövőre nem csinálok semmit :P :D Megérte, szép lett! :P Bár mi is már a kertnél tartanánk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Megérte, szép lett! :P Bár mi is már a kertnél tartanánk... :D Ne akarj itt tartani...ez a legnagyobb meló..a garázs 4nap alatt megvolt.a térkövezés 1,5hét....A kert 1 hónap,úgy hogy 2hét szabin voltam.A másik két hét,meló után estig.Ha nem lesz jó,akkor legközelebb inkább kifizetem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 A sok víz nem baj csak ott nem füvet kell növeszteni hanem rizst :D Az a lánctalpas bobcat helyi erőé? Gondolom nem olcsó muri egy napi melója. Nagyon szép kerted meg házad van jajj de messze vagyok én még ettől Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 A sok víz nem baj csak ott nem füvet kell növeszteni hanem rizst :D Az a lánctalpas bobcat helyi erőé? Gondolom nem olcsó muri egy napi melója. Nagyon szép kerted meg házad van jajj de messze vagyok én még ettől Helyi erő....12m3 ásás,és kb 30méter a csöveknek 20e forint volt......és még a kulé követ is belerakta a gödörbe...Szóval nem volt olyan vészes....bár szerencsém volt,mert az idén nincs munkájuk,így olcsóbban is dolgoznak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Köszönöm :D Bár néha vissza sírom a panelt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Bár néha vissza sírom a panelt. :D De jó lenne 50et fizetni a fűtésre úgy hogy hideg van és Dettit csak a rotival lehetne kiengedni az utcára mert a helyi erők ott nem markolnak hanem kötexenek. Csak jobb így.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Tényleg nagyon szép, bár én hiányolok pár szép nagy fát, mert anélkül egy kicsit üres szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts