Albert Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 yap... cat5e és azon is elmegy a giga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 csabiii forrasztópáka.... kösziiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 11ker - IV ker... 2óra 10perc....(délután) :D 10.2-es átlagfogyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 11ker - IV ker... 2óra 10perc....(délután) :D 10.2-es átlagfogyi.... ugyanabban az időpontban ugyanonnan indúlva elmentem XXIIbe is és onnan XIV ker 1óra 30 perc és 10es átlagfogyi benyással :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=248288 :D :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=248288 :D :P :P :D :D mindenki neked dolgozik? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 ugyanabban az időpontban ugyanonnan indúlva elmentem XXIIbe is és onnan XIV ker 1óra 30 perc és 10es átlagfogyi benyással :D Most tankoltam Shell Fuel Savert. Előtte 41km/h-s átlagspeed és 7.2-es átlagfogyit mutatott a BC. Majd meglássuk ha kong már a tartály akkor mit mutat majd (most hogy 15 fokkal hidegebb van mint eddig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Közben megy a torrent kis lángon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 11ker - IV ker... 2óra 10perc....(délután) :D 10.2-es átlagfogyi.... Budaörsi út- Karinthy Frigyes út - János korház - Szentendrei út - Surány - 2 óra 40 perc... és agyhalál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Budaörsi út- Karinthy Frigyes út - János korház - Szentendrei út - Surány - 2 óra 40 perc... és agyhalál..... budaörsi - bartók -erzsébethíd pestre - 20perc állás, egész pesti rakpart delegáció miatt lezárva, terelés... - szabadsághíd budára.. - egyetem előtt némi járdán menés után - Budai rakpart - árpádhíd - 4ker... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 :D az enyém asszem nemgyors :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Az enyém meg akkor betárcsázós? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 nekem meg 3ezer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 francnak itt turbón gondolkodni....ez most újfajta... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c...ww.vatera.hu%2F Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 francnak itt turbón gondolkodni....ez most újfajta... http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c...ww.vatera.hu%2F és ezt most mit,hogyan,miért?? Bekötöd az aksihoz és kész??? :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 és ezt most mit,hogyan,miért?? Bekötöd az aksihoz és kész??? :D :P :P Látom megmozgatta a fantáziád! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 és ezt most mit,hogyan,miért?? Bekötöd az aksihoz és kész??? :D :D :P nem csak bekötöd... fontos h előbb a pirosat utána a feketét... nehogy megvaduljon a gép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Esztergomi a srác, szal ha kell nektek ilyen bigyó, el tudok menni érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 ...és előtte a "melékelt smirlípapiral ajánlott meg smirlizní" :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 nekem meg 3ezer :P http://www.speedtest.net/result/1523279888.png Nekem meg 4,5 :D (mert már lejárt az akcijós 1év, utána meg minden szolgáltató leszarja a hűséges ügyfeleit. Csak az újaknak van mézesmadzag... igaz,nem vészes ez az ár :D Forgalom: nah.. akkor látom, tegnap az egész város meg volt zizzenve. Mi valamikor 17 után jöttünk hazafelé, Délegyházáról.. gyáli út-könyves-hungária. Gyáli vége felé már állt a sor. Barátnőm vezetett, néha kicsit paráztam, hogy a pár okostojás miatt ne legyen crash, amikor alig egy autó távot tartva, be-bevágtak elénk. Egy kis eső, és bezizzen a város. Közben kiderült, hogy át kellene ugranunk a szentendrei út elejére. Állunk a raktár utcában a lámpánál (:P látom szemben a sarok egy elég "szépen" összetört verda, jardok..(hopp. nem is volt annyira szép :D ) Egyszer csak puffananás, recsegés.. előttünk nekünk bal kéz felől jött egy kis.. nem is tudom.. matiz, vagy ilyesmi a külsőben. egyel beljebb egy teherautó. Szépen ráhúzta a teherautó a kicsire a verdát. (lehet holttérben volt.) Még jó hogy nem jöttek gyorsan... így pont előttünk megállt, majd kigurult a kereszteződésből a kis autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Szerintem, ha újra aláírsz 1 évet, akkor megint a régi áron kapod a szolgáltatást. Legalábbis az upc-nél így van. Kérdezz rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 redbull barátotok XE kadettja "Nah ma lemértük a kocsi 0-100 as sprintjét. Röhögni fogtok meg szidni anyázni de 4x mértük le és a legjobb 5,8 sec a 0-100 a legrosszabb 6,2 sec volt 0-100 ra. Átlag olyan 6 sec alatt van 100 on :D És nem óra szerint hanem 2 es tiltás előtt volt a stopper megállítva. 6900-7000 res fordulat körül ami óra szerint 106 volt." :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 igazi átverősalázós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 nem is hallotam még ezekről.. pedig debreceni csaba a best Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Kukk!!!! :P Látom a hangulat a régi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts