sárgaGSI Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nincs otthon sex,hogy mindenkivel kötözködsz ???????????? viccezek, sztem még itt nem kötözködtem, de Ha vki egy kadettra linkel egy döntött felnis(fix féltengelyek vannak alatta) japó gépet........ mintha a Te autóvásárlási problemedre 3 db rollert mutattam volna Ne haragudj kérlek nem volt szándékos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nincs otthon sex,hogy mindenkivel kötözködsz ???????????? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 elvitték a Zafirát :P megint csak két autóm van :P Kikezelték a gázodat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 viccezek, sztem még itt nem kötözködtem, de Ha vki egy kadettra linkel egy döntött felnis(fix féltengelyek vannak alatta) japó gépet........ mintha a Te autóvásárlási problemedre 3 db rollert mutattam volna Ne haragudj kérlek nem volt szándékos :P Nem haragszom :D csak kicsit úgy érzem mostanában kicsit megnőtt az arcod...de lehet én látom rosszul...... :) :D :P Ebböl gondoltam,hogy otthon nincs valami rendben,és itt éled ki magad :D ui:Te ne haragudj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 elvitték a Zafirát :P megint csak két autóm van :P Fel se hívtál :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Fel se hívtál :D :P :P :D Inkább arról mesélj te mit kendácsoltál a hétévégn a francia igáslovon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Fel se hívtál :D :P :P :D hü, ez igaz. most???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Inkább arról mesélj te mit kendácsoltál a hétévégn a francia igáslovon.... :D Sajna nem nagyon volt rá időm a kertet csinálom még mindig.De :P nem zörög az ajtó már.Az ablakokat is megcsináltam,az se nyikorog.Kitakarítottam kívül belül rendesen.Zenét kellene beraknom,de nem nagyon van semmi info sehol,így azzal elég nagy bajban leszek,de megoldom :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 ez überdurva volt a hétvégi talin..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 kékfeketével mik a tervek amúgy? ok hogy XE megy bele, de mi lesz benne a varázslat? motoron, futóműben? lesz még munka az XE-vel... talán tavaszra újra régi erejében lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 betegek... :D :P :D :D Eljön az aza idő amikor sírva könyörgöd vissza. :P :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Reggel fáztam be kellett kapcsolnom az ülésfűtést.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Eljön az aza idő amikor sírva könyörgöd vissza. :D :P :P Már várom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Már várom... :P már én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 már én is :P Csak majd győzzek választani, hogy a C-t vegyem meg, ha megunod, vagy a kék-feketét... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Csak majd győzzek választani, hogy a C-t vegyem meg, ha megunod, vagy a kék-feketét... :D :P esetleg kettőt egyért? (persze törzskönyvel) :P :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 esetleg kettőt egyért? (persze törzskönyvel) :D :P :P :D :D Lesz még akció... mindennek eljön az ideje... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Lesz még akció... mindennek eljön az ideje... :P :P előbb szeretném befejezni őket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 előbb szeretném befejezni őket :D mindenképp... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 nincs elég fehér a lurdynál???? :D Látom fogtad a lényeget :P :P :D De most komolyan.....ilyen még úgysincs errefelé, a felni szép, a katszni formája jó, ez már úgyis csak krúzolós verda lesz azt meg meg lehetne így csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Coupe! A fa betétekre... :D http://www.vtn.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Úgy alakult, hogy metabond termékeket tudok olcsóbban mint a boltban, ha kell valakinek valami írjon vagy hívjon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 lesz még munka az XE-vel... http://kepfeltoltes.hu/111003/64301083810_...ltoltes.hu_.jpg talán tavaszra újra régi erejében lesz... :P Atyaég :D Nem volna sokkal tisztább szárazabb és biztonságosabb érzés egy működő kocsiból származó motort (persze XE-t) simán csak belelógatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Úgy alakult, hogy metabond termékeket tudok olcsóbban mint a boltban, ha kell valakinek valami írjon vagy hívjon :P Jövőre meg már E85 átalakítótszettet is fogsz tudni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Atyaég :D Nem volna sokkal tisztább szárazabb és biztonságosabb érzés egy működő kocsiból származó motort (persze XE-t) simán csak belelógatni? én sem gondoltam komolyan, h ez fog belekerülni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts