Albert Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Vajh láthattam-e Kóti Urat a Maglódin tegnap este 11:10 perckor szembejönni a böri és a sörgyár közt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Vajh láthattam-e Kóti Urat a Maglódin tegnap este 11:10 perckor szembejönni a böri és a sörgyár közt? Sanszos, hogy Lurdyból ment valamerre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Ez az amelyiket szemrebbenés nélkül aláírták volna más nevében? Nem, ez egy másik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 kérdezd meg volt e rajta hitel valaha, és ha igen kérd el a kifizetést igazoló papír másolatát... mert különben ha még rajta van a hitel hiába van kifizetve nem fogod tudni átíratni... már nem köteles az eladó álni ennek a költségét, nekem az astránál volt hogy hiteles volt mikor bejött az országba, ez persze a kereskedő nem mondta így mikor irattam volna át az ocsmányirodában szoltak, hogy adjam azt a papírt. Mivel nem volt nálam így el kellet mennem ahhoz a bankhoz amelyik átvette azt a bankot akinél a hitel volt 2db A4es lap nyomtatása 2 ropi volt, vissza okmányba és mehet az átírás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 már nem köteles az eladó álni ennek a költségét, nekem az astránál volt hogy hiteles volt mikor bejött az országba, ez persze a kereskedő nem mondta így mikor irattam volna át az ocsmányirodában szoltak, hogy adjam azt a papírt. Mivel nem volt nálam így el kellet mennem ahhoz a bankhoz amelyik átvette azt a bankot akinél a hitel volt 2db A4es lap nyomtatása 2 ropi volt, vissza okmányba és mehet az átírás :D nem a 2e az érdekes hanem a plussz út/idő.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 szerintetek egy teljesen felújított féknyeregnél a csúszó részeket, mivel kellene bekenni, mert gyárilag is volt rajta valami trutyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 ezt a shel fule save dieselt tankolom és nálam pont kijött az 1liter... most 59l tankoltam 824km-re.. pedig olyan 60-at szoktam... és most 5,946-lett a fogyi pedig 6 körül szokott lenne.. inkább város volt most ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 nem a 2e az érdekes hanem a plussz út/idő.. hát az is kurv@ jó hogy fizetni kell azért hogy kinyomtassanak két A4es lapot kétezerér, utána az okmányirodába kétezeröt hogy azt kipipálják, hogy banki tartozás és még a város egyik végéből a másikba plusz vissza mindezekért. Nekem pl forrt az agyvizem emiatt, de az meg még keményebb hogy mennyire látszik ez is lehúzás, mert mikor visszértem az okmányirodába a papirral látta a nő, hogy felrobbanok és azt mondta akkor ő most kipipálja a dolgot és nem kell befizetnem mert szerinte geciség, hogy 2 ropit elkértek két A4es lapért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 szerintetek egy teljesen felújított féknyeregnél a csúszó részeket, mivel kellene bekenni, mert gyárilag is volt rajta valami trutyi... Hőálló rézpaszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 uh Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 kékek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 sárgának link Jáj a lupo-k, egyébként valakinek tapasztalata a fent említett szgk 3l-es változatáról, felszereltségben nagyon spártai, szervó sincs benne de kivi lennék h mekkora csőd az autó, teszteket már olvastam vegyes a hozzáállás :D :P :P uh https://lh6.googleusercontent.com/-MMegDxrj...00/DSCN9563.JPG az a szélesítés azé karistol valljuk be Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 pont nem erre kéne de jól néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sikerült az eredetvizsga is...a végén nálam marad az autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Jáj a lupo-k, egyébként valakinek tapasztalata a fent említett szgk 3l-es változatáról, felszereltségben nagyon spártai, szervó sincs benne de kivi lennék h mekkora csőd az autó, teszteket már olvastam vegyes a hozzáállás :D :P :P az a szélesítés azé karistol valljuk be Annyit érdemes tudni, hogy nem forgalmazták Magyarországon, bontott cucc ezáltal nehezebb. A 3L-en minden más, felnik futómű, alu géptető, stb. Alapban nem rossz sztem, de 3L-t nem mernék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 na kikerült az egész kábelköteg és 80%ba vissza is került az új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 láttam már én is... nem tudom kihozzam e a C-t erre a nagy távolságra... :P látod megérte átönindítózni az út túloldalára :P megkaptad a leg retróbb opel díjat, gratula :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-MMegDxrj...00/DSCN9563.JPG gyönyörű lakatos munka, ez nem asztalos volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 látod megérte átönindítózni az út túloldalára :D megkaptad a leg retróbb opel díjat, gratula :D már megint egy...... :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 már megint egy...... :D :P :P :D mondjuk van amelyiket az asszony nyerte, mert ugye oda már tehetség is kellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 eladó felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Voltam az EZ Washnál a lurdyban. Extra külső-belső mosás 6600-ért és nagyon rossz munkát végeztek. Eddig is magamnak csináltam és ezután sem megyek sehova...( csak tudnám mi tartott 1 órán át ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Voltam az EZ Washnál a lurdyban. Extra külső-belső mosás 6600-ért és nagyon rossz munkát végeztek. Eddig is magamnak csináltam és ezután sem megyek sehova...( csak tudnám mi tartott 1 órán át ) Milyen az új verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Milyen az új verda? Idáig tetszik...nagy, magas, kényelmes, nem megy...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Idáig tetszik...nagy, magas, kényelmes, nem megy...:D Gázos lesz?Mert gondolom nem keveset eszik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts