Albert Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Vajh láthattam-e Kóti Urat a Maglódin tegnap este 11:10 perckor szembejönni a böri és a sörgyár közt?
Stefan Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Vajh láthattam-e Kóti Urat a Maglódin tegnap este 11:10 perckor szembejönni a böri és a sörgyár közt? Sanszos, hogy Lurdyból ment valamerre :D
Gelko Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Ez az amelyiket szemrebbenés nélkül aláírták volna más nevében? Nem, ez egy másik....
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 kérdezd meg volt e rajta hitel valaha, és ha igen kérd el a kifizetést igazoló papír másolatát... mert különben ha még rajta van a hitel hiába van kifizetve nem fogod tudni átíratni... már nem köteles az eladó álni ennek a költségét, nekem az astránál volt hogy hiteles volt mikor bejött az országba, ez persze a kereskedő nem mondta így mikor irattam volna át az ocsmányirodában szoltak, hogy adjam azt a papírt. Mivel nem volt nálam így el kellet mennem ahhoz a bankhoz amelyik átvette azt a bankot akinél a hitel volt 2db A4es lap nyomtatása 2 ropi volt, vissza okmányba és mehet az átírás :D
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 már nem köteles az eladó álni ennek a költségét, nekem az astránál volt hogy hiteles volt mikor bejött az országba, ez persze a kereskedő nem mondta így mikor irattam volna át az ocsmányirodában szoltak, hogy adjam azt a papírt. Mivel nem volt nálam így el kellet mennem ahhoz a bankhoz amelyik átvette azt a bankot akinél a hitel volt 2db A4es lap nyomtatása 2 ropi volt, vissza okmányba és mehet az átírás :D nem a 2e az érdekes hanem a plussz út/idő..
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 szerintetek egy teljesen felújított féknyeregnél a csúszó részeket, mivel kellene bekenni, mert gyárilag is volt rajta valami trutyi...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 ezt a shel fule save dieselt tankolom és nálam pont kijött az 1liter... most 59l tankoltam 824km-re.. pedig olyan 60-at szoktam... és most 5,946-lett a fogyi pedig 6 körül szokott lenne.. inkább város volt most ez...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 nem a 2e az érdekes hanem a plussz út/idő.. hát az is kurv@ jó hogy fizetni kell azért hogy kinyomtassanak két A4es lapot kétezerér, utána az okmányirodába kétezeröt hogy azt kipipálják, hogy banki tartozás és még a város egyik végéből a másikba plusz vissza mindezekért. Nekem pl forrt az agyvizem emiatt, de az meg még keményebb hogy mennyire látszik ez is lehúzás, mert mikor visszértem az okmányirodába a papirral látta a nő, hogy felrobbanok és azt mondta akkor ő most kipipálja a dolgot és nem kell befizetnem mert szerinte geciség, hogy 2 ropit elkértek két A4es lapért.
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 szerintetek egy teljesen felújított féknyeregnél a csúszó részeket, mivel kellene bekenni, mert gyárilag is volt rajta valami trutyi... Hőálló rézpaszta.
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 sárgának link Jáj a lupo-k, egyébként valakinek tapasztalata a fent említett szgk 3l-es változatáról, felszereltségben nagyon spártai, szervó sincs benne de kivi lennék h mekkora csőd az autó, teszteket már olvastam vegyes a hozzáállás :D :P :P uh https://lh6.googleusercontent.com/-MMegDxrj...00/DSCN9563.JPG az a szélesítés azé karistol valljuk be
Gelko Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Sikerült az eredetvizsga is...a végén nálam marad az autó
Vktr Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Jáj a lupo-k, egyébként valakinek tapasztalata a fent említett szgk 3l-es változatáról, felszereltségben nagyon spártai, szervó sincs benne de kivi lennék h mekkora csőd az autó, teszteket már olvastam vegyes a hozzáállás :D :P :P az a szélesítés azé karistol valljuk be Annyit érdemes tudni, hogy nem forgalmazták Magyarországon, bontott cucc ezáltal nehezebb. A 3L-en minden más, felnik futómű, alu géptető, stb. Alapban nem rossz sztem, de 3L-t nem mernék.
Lanti Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 na kikerült az egész kábelköteg és 80%ba vissza is került az új...
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 láttam már én is... nem tudom kihozzam e a C-t erre a nagy távolságra... :P látod megérte átönindítózni az út túloldalára :P megkaptad a leg retróbb opel díjat, gratula :D
Pehi Csabi Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-MMegDxrj...00/DSCN9563.JPG gyönyörű lakatos munka, ez nem asztalos volt?
Lanti Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 látod megérte átönindítózni az út túloldalára :D megkaptad a leg retróbb opel díjat, gratula :D már megint egy...... :D :P :P :D
Pehi Csabi Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 már megint egy...... :D :P :P :D mondjuk van amelyiket az asszony nyerte, mert ugye oda már tehetség is kellett :D
Gelko Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Voltam az EZ Washnál a lurdyban. Extra külső-belső mosás 6600-ért és nagyon rossz munkát végeztek. Eddig is magamnak csináltam és ezután sem megyek sehova...( csak tudnám mi tartott 1 órán át )
coupe Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Voltam az EZ Washnál a lurdyban. Extra külső-belső mosás 6600-ért és nagyon rossz munkát végeztek. Eddig is magamnak csináltam és ezután sem megyek sehova...( csak tudnám mi tartott 1 órán át ) Milyen az új verda?
Gelko Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Milyen az új verda? Idáig tetszik...nagy, magas, kényelmes, nem megy...:D
coupe Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Idáig tetszik...nagy, magas, kényelmes, nem megy...:D Gázos lesz?Mert gondolom nem keveset eszik :P
Recommended Posts