coupe Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Még választhat is... :D Van olyan ami nem akad el a homokban, és van olyan is aminek mindegy, ha elakad... :P :P :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 és hol van a MélykékPíísta??? 14 napja nem járt a fórumon..... Üzenetre sem válaszol....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Újabb megvehető autó Gelkonak :D :D :P :P :D :D Combokat és nézegettem már de klímás kéne...amúgy meg szarok az autóvételre...amiket eddig néztem mind romhalmaz. Fel kell adni a klímás terepjáró elképzelést mert hulladék mind. Személyautóban meg fingom sincs mit kéne venni....veszek 500ért egy szutykot amire megint ráköltök fél év alatt félmilliót...vagy veszek egy asconát úgyis jön a tél és nem kell klíma... Ajánlatokat várok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 ott a helyünk nem Lanti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 ott a helyünk nem Lanti? láttam már én is... nem tudom kihozzam e a C-t erre a nagy távolságra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Üzenetre sem válaszol....... facebookon még elő-elő fordul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Combokat és nézegettem már de klímás kéne...amúgy meg szarok az autóvételre...amiket eddig néztem mind romhalmaz. Fel kell adni a klímás terepjáró elképzelést mert hulladék mind. Személyautóban meg fingom sincs mit kéne venni....veszek 500ért egy szutykot amire megint ráköltök fél év alatt félmilliót...vagy veszek egy asconát úgyis jön a tél és nem kell klíma... Ajánlatokat várok :P hamár ascona akkor kabrió legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 hamár ascona akkor kabrió legyen :D :D :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 "Hamis barátok - felsegítenek, ha elesel. Igaz barátok - rád ugranak, és azt kiabálják: " Szendvics! " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Combokat is nézegettem már ... És Anami mit szólt ehhez??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 "Hamis barátok - felsegítenek, ha elesel. Igaz barátok - rád ugranak, és azt kiabálják: " Szendvics! " :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Lanti nem küldesz képet amit fel tudnék rakni??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Lanti nem küldesz képet amit fel tudnék rakni??? :P :P nemvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 nemvan :P Hát banyek... szegény embert még az ág is húzza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 hamár ascona akkor kabrió legyen :P Ma reggel hívott Szilágyi Tomi hogy a kabrió mellett áll...van rajta műszaki és kissé szakadt (nem Tomi hanem a kabrió) mindig is az volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 És Anami mit szólt ehhez??? :D :P Nem mutattam neki :P amúgy meg az én projektem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Nem mutattam neki :D amúgy meg az én projektem :P Most én is combokat nézek... itt lakik egy híres divattervező meg a modelljei... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Lanti nem küldesz képet amit fel tudnék rakni??? :D :P majd délután csinálok róla :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 és hol van a MélykékPíísta??? 14 napja nem járt a fórumon..... Tegnap beszéltem vele telón mintegy 20 percet, azon el lehet érni, meg gondolom ma este is Lurdyban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 ez kell nektek http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...gazzal_-5134383 nem jó nincs benne klíma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Nesztek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Nesztek.... És mi lesz helyette? Valami francia dízel kombi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 És mi lesz helyette? Valami francia dízel kombi? :D Mitttomén... nem hiszem, hogy holnap kirántják a seggem alól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Mitttomén... nem hiszem, hogy holnap kirántják a seggem alól... Úgyis jön a tél. Utána már igaz lesz, hogy "Kihasználatlanság miatt..." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 2:55-nél mekkora :D :D :D Pont ezt gondoltam én is :D Nagy arc az a csirke :D Nesztek.... Igazából nem használom egyáltalán... mindenhova a comboval megyek... tök feleslegesen áll kint szegény... habár nem titkolom, hogy amikor megyek vele, áll a cerka, és eszem ágában sincs eladni... aztán hazaérek, és elgondolkozok... Ajaj... eddig legalább a kocsiban.. otthon meg csak a gondolkodás... De mi lesz ezek után? :) Bocs.. magas labda.. vagy legalábbis középmagas Am: valszeg nekem is "állna".. nyáron sajnos csak 1 kört tudtam menni egy bubuval, 4et egy mitsuval, nem volt rossz, csak épp meg kellene szokni, hogy tényleg lehessen élmény autózni. Más világ mint az elsőkerék.. én meg csak a Gsi-m hajtom, tam 7 éve. vagy már 8? tudja fene ;) :D Nem mertem neki "baxni"... Viszont, lehet már írtam.. jet-sky... nah.. az murva jó volt!! Sea-doo valami ilyesmi volt.. vagy talán pont ez. Nagyon durván megindul! Mondjuk tavon egy szál rövidnadrágban, úgy hogy csak a barátnőm kapaszkodik belém hátam mögött, sokkal brutálabb az érzés, mint mondjuk egy kaszniban. Persze ennek se 'baxtam" úgy ahogy lehetett volna. (mondta is a csávó, amikor mondtam neki, hogy ez marha jó, hogy hát még ha tényleg csapattam volna ;) a végefelé kezdtem úgy 40-50%-át kihasználni a tudásának...talán ;) De dúrva ahogy megugrik.. meg ahogy felgyorsul 100-ra.. ott volt a vége.. a tónak ;) Mondjuk azon elgondolkoztam, hogy ezek vajon. hogy a fenébe mérik a sebességet... :P Nah mindegy.. ez már off.. bár itt semmi se az :D csak megmaradt bennem :P Am: Anti megvárja míg mindenki eladja az Opeljét, aztán vesz egy turbós Gsi-t és "csak ő marad" Opeles gsi-s :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts