Lanti Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 http://vimeo.com/29472046 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 a süsüs vicces után, nem vártam mást :D :P :P na az tényleg szar volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 na az tényleg szar volt Nesztek, nehogy rosszul aludjatok... :D :P Egy kislány ül egyedül az erdőben a szakadék szélén, és keservesen sír. Arra megy egy férfi: - Miért sírsz kislány? - A szüleim belezuhantak a szakadékba! Erre a férfi kigombolja a sliccét: - Hát, akkor ez nem a te napod!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nesztek, nehogy rosszul aludjatok... :D :P Egy kislány ül egyedül az erdőben a szakadék szélén, és keservesen sír. Arra megy egy férfi: - Miért sírsz kislány? - A szüleim belezuhantak a szakadékba! Erre a férfi kigombolja a sliccét: - Hát, akkor ez nem a te napod!!! :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 a rugó maga erős, 5000et ha futott, újonnan vettem. mondjuk kezdjük 10e. mévetted ki? kihozod hónap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 mévetted ki? kihozod hónap? mert gátlót kellett cserélnem, és ki akartam próbálni a bilsteint elöl. magasabb lett, de már nem foglalkozom vele... ha kell kivihetem. felnikgumik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 mert gátlót kellett cserélnem, és ki akartam próbálni a bilsteint elöl. magasabb lett, de már nem foglalkozom vele... ha kell kivihetem. felnikgumik? jó kérdés, még alkudozom soniccal a téli szettjére.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nincs 1 db rohadt képem a buburól ami legalább 1200X1600-as 2 mp... így nem tudok képet feltölteni a használtautóra... viccccccces... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nincs 1 db rohadt képem a buburól ami legalább 1200X1600-as 2 mp... így nem tudok képet feltölteni a használtautóra... viccccccces... :D Mindig a kifogások :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 http://vimeo.com/29472046 2:55-nél mekkora :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Mindig a kifogások :P Ma felhívtam a bankot... na az már kifogás lenne... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Ma felhívtam a bankot... na az már kifogás lenne... :D :P Mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nincs 1 db rohadt képem a buburól ami legalább 1200X1600-as 2 mp... így nem tudok képet feltölteni a használtautóra... viccccccces... :P küldjek? :D:):P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Ma felhívtam a bankot... na az már kifogás lenne... :D :P nagyon fáj? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 küldjek? :D:):P Ha van.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 nagyon fáj? :P ...most vehetnék a tartozásból még egyet simán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 ...most vehetnék a tartozásból még egyet simán... :D Eladod hogy legyen egy olcsóbban üzemeltethető napira...akkor meg minek combo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 a subaru után nem fog nyújtani pont semmit.... Akkor mér adnád el a Subarut vagy mért kéne h nyújtson vmit, vagy ez vagy az Ahogy Ákos mondaná b@szni is meg szűznek is maradni nem túl egyszerű bár bizti lehet Rakj fel egy ropira tört bubu képet és hírdeted is mégse viszik el soha, így Te mindent megteszel h szabadulj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Eladod hogy legyen egy olcsóbban üzemeltethető napira...akkor meg minek combo ? vagy comboba egy "jó" let?????? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 és hol van a MélykékPíísta??? 14 napja nem járt a fórumon..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Akkor mér adnád el a Subarut vagy mért kéne h nyújtson vmit, vagy ez vagy az Ahogy Ákos mondaná b@szni is meg szűznek is maradni nem túl egyszerű bár bizti lehet Rakj fel egy ropira tört bubu képet és hírdeted is mégse viszik el soha, így Te mindent megteszel h szabadulj :D Alap felállás, hogy változtatnánk az életünkön... sok a hitelünk, ami van, és tudjuk is fizetni, viszont gyerek már nem fér nagyon mellé... legalább is biztonsággal nem... Ezért egy alternatíva, hogy a bubutól megvállnánk, és ennyivel beljebb vagyunk havonta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Eladod hogy legyen egy olcsóbban üzemeltethető napira...akkor meg minek combo ? Senki nem mondta, hogy a combo nem megy, csak nyilván nem az megy először... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Két i iszogat egy felhőkarcoló 100. emeleti bárjában. Az egyik azt mondja: Tudtad hogy itt akkora a turbulencia hogy ha kiugranál az ablakon az egyből visszarepítene?? Másik: Ezt nem hiszem el! Mutasd meg ... Csávó feláll és kiugrik, de egyből vissza is repül a bárba.. Másik: Ezt ki kell próbálnom...kiugrik, lezuhan, meghal. Pultos odaszól: Superman, Te mekkora bébi dzsúzzz vagy ha iszol! :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Senki nem mondta, hogy a combo nem megy, csak nyilván nem az megy először... Újabb megvehető autó Gelkonak :D :D :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Újabb megvehető autó Gelkonak :D :D :P :P :D :D Még választhat is... :D Van olyan ami nem akad el a homokban, és van olyan is aminek mindegy, ha elakad... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts