Atommanó Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Robi hívta fel....azt mondta felejtős.Már a telefonba szabadkozott,hogy öreg autó,állapota ennek megfelelő.Vannak hibái :P Így el se mentem megnézni...Nekem sokat számított az a +3év :D Aha... a 2.2 rosszabb valamiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 pedig jót megy a v6 kadettba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 pedig jót megy a v6 kadettba Ezt láttuk kint élőben is a Blitzen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 na este megnézem megvan-e még (mert az is lehet hogy már vki elvitte) aztán if yes then holnap küldök püt. Bence Laci azt mondja neki az adapter része megvan, csak a hűtőt nem találja! :D Csüt este megyek fel, addig írjá/szójjá mi a helyzet!Előre is THX! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Aha... a 2.2 rosszabb valamiért? Azt mondta Attila,hogy nem ismeri,mert nem jár hozzá ilyen.Így ezt el is vetettem. Tudom,hogy kicsit úgy hangzik mintha magamat nyugtatnám.Pláne hogy egekbe emelik a gázolaj árát,így a spórolás miatt nem kellett volna eladni az astrát.DE:Ha leszámítjuk azt,hogy a 406 egy szürke hétköznapi autó,ami arra van hogy használd. Hihetetlen kényelmes,jó a futómű,bár még szokni kell a kanyarokat,jó benne a digitklíma,olyan csend van az utastérben,hogy még mindig nem térek napirendre :P .ha fel van húzva az ablak,és halkan szól a zene(mert a gyári egy katasztrófa :S )nem lehet hallani kintről semmit.130ig nincs szélzaj,feletti csak minimális.A motornak semmi dízel hangja nincs.Annyi még ami engem zavar,hogy nagyon gyenge.100ig még csak csak,de felette szinte semmi.Persze az astrához mérem :P Meg persze vannak rajta apró hibák amik zavarnak,de majd megszokom :D Már elmentem vele 600km átlagfogyi 6.3,de a chiptől állítólag 1L kevesebb lesz,csak ahhoz kuplungot is kell majd cserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Fényezés lakatolás lesz, tető 4 éves 2 évesen vettem, de mivel minden ki lesz szedve és kap nagy sárvédőket nem pedig ívjavítás lesz, meg a mocitér fújva lesz így nem akarom utólag összekókányolni hogy jaj ez ide kell az meg oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 olyan csend van az utastérben,hogy még mindig nem térek napirendre :D .ha fel van húzva az ablak,és halkan szól a zene(mert a gyári egy katasztrófa :S )nem lehet hallani kintről semmit.130ig nincs szélzaj,feletti csak minimális ezt mondtam én is anno az astránál ugyan ez van nekem, de akkor azt mondta mindenki hogy hülyeség egy opelben ilyen nincs, pedig Lanti és Diny is tanusíthatja Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 ezt mondtam én is anno az astránál ugyan ez van nekem, de akkor azt mondta mindenki hogy hülyeség egy opelben ilyen nincs, pedig Lanti és Diny is tanusíthatja Kizárt hogy überelné a 406ost :P Nekem se volt hangos az astra,sőt......de ez tényleg csend :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Kizárt hogy überelné a 406ost :D Nekem se volt hangos az astra,sőt......de ez tényleg csend :D :P lehetséges majd beülök ha lehet oszt kiderül :P én csak 406 vagy 407est vezettem nem tudom melyikből van a 3 ajtós, mondjuk az más évjárat is volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Fényezés lakatolás lesz, tető 4 éves 2 évesen vettem, de mivel minden ki lesz szedve és kap nagy sárvédőket nem pedig ívjavítás lesz, meg a mocitér fújva lesz így nem akarom utólag összekókányolni hogy jaj ez ide kell az meg oda Ez tényleg hülyeség...ha nem sufnibeszerelés van,normális motorbeemelővel,és nincs összekapkodva,akkor nincs baj az utólagos motorberakással :P szerintem.Viszont ha erre elköltöd a pénzt,és pont a fényezés rovására megy,akkor nagyon meg fogod bánni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 lehetséges majd beülök ha lehet oszt kiderül :D én csak 406 vagy 407est vezettem nem tudom melyikből van a 3 ajtós, mondjuk az más évjárat is volt :P 406ból van 3 ajtós,407ből nem tudom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Felmerült, hogy megváljak a bubutól... de nem tudom... sokat kéne beszélgetnem Robival... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Felmerült, hogy megváljak a bubutól... de nem tudom... sokat kéne beszélgetnem Robival... :D :P mért megvenné?? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Felmerült, hogy megváljak a bubutól... de nem tudom... sokat kéne beszélgetnem Robival... :D :P vedd vissza a kék-feketét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 vedd vissza a kék-feketét :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Felmerült, hogy megváljak a bubutól... de nem tudom... sokat kéne beszélgetnem Robival... :D :P Ez csak matek :P :D :D Ha leírod a számokat,akkor rájössz,hogy mennyit ér egy autó havonta :D és mennyi pénzed lenne +ba,amit csak magadra költhetsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 mért megvenné?? :D :P Kétlem :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Ez csak matek :D :P :P Ha leírod a számokat,akkor rájössz,hogy mennyit ér egy autó havonta :D és mennyi pénzed lenne +ba,amit csak magadra költhetsz :D ezen néha én is agyalok hogy miért is jó ez nekem de valahogy visszakerülök oda hogy jó talikra menni, b@szni neki haverokkal stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Eladja a Bubut vesz valami hétköznapit ami kurva jó csak hiányzik valami...ezért meg elkezd építeni valamit...ugyanott van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 ezen néha én is agyalok hogy miért is jó ez nekem de valahogy visszakerülök oda hogy jó talikra menni, b@szni neki haverokkal stb. A teraszon jó reggel kávéznia csöndben,minden hétvégén leugrani a haverokkal nyaralni,és még sorolhatnám hogy mire lehetne elkölteni azt a pénzt,amit autóra költünk havonta :D :P Eladja a Bubut vesz valami hétköznapit ami dolgozó lány jó csak hiányzik valami...ezért meg elkezd építeni valamit...ugyanott van.... Pont ezért matek,ha belátod és elfogadod,akkor már nem fog hiányozni :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 vedd vissza a kék-feketét :D Nem hinném, hogy eladó lenne...ráadásul pont, hogy ésszerű megoldás lenne a cél... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Eladja a Bubut vesz valami hétköznapit ami dolgozó lány jó csak hiányzik valami...ezért meg elkezd építeni valamit...ugyanott van.... :D :P :P hát kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Igazából nem használom egyáltalán... mindenhova a comboval megyek... tök feleslegesen áll kint szegény... habár nem titkolom, hogy amikor megyek vele, áll a cerka, és eszem ágában sincs eladni... aztán hazaérek, és elgondolkozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Nem hinném, hogy eladó lenne...ráadásul pont, hogy ésszerű megoldás lenne a cél... :P minden eladó :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Igazából nem használom egyáltalán... mindenhova a comboval megyek... tök feleslegesen áll kint szegény... habár nem titkolom, hogy amikor megyek vele, áll a cerka, és eszem ágában sincs eladni... aztán hazaérek, és elgondolkozok... Add már kölcsön légyszi, mert most nem lesz autó megy darabig :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts