Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
végre emelik a benyát 4 ft-al, kövi hónaptól asszony tényleg vehet bérletet Diny

Csak a gázolaj ára változik...legalábbis ez jött email-be...de ez természetes,hiszen dízel autót vettem,hogy spóroljak :D

Elküldve
Na úgy tűnik eladó az XE a Bociból, leömlővel generátorral, könnyített lendkerékkel stb 120e HUF ha váltó is kell akkor +15e HUF

km? megkímélt? :D

Elküldve
km? megkímélt? :D

sokáig válogatott, megkímélt, öreg emberé volt vidéken, ismerik az előéletét mert Csabi haverja szervizelte, 3000km van a vezérlésben és 100km az olajban, csak pár gumicsövet kell cserélni mert azokat nem talált a csávó és toldozgatta, de lehet azt is ad a Csabi, megvan hozzá minden csak egy bak és rakható is be, meg persze nem árt egy f20 is mert az f16 állítólag necces tud lenni, 211le az írt chippel padon

Elküldve
Jaja és szerintem neked csúszik a kuplungod.

Én már elmondtam miért nem tenném,de te tudod.....

miért? vasárnap lefúrtam az emlékeimet is így nem emlékszem rá mit mondtál ezzel kapcsolatban.

hehe

Elküldve
sokáig válogatott, megkímélt, öreg emberé volt vidéken, ismerik az előéletét mert Csabi haverja szervizelte, 3000km van a vezérlésben és 100km az olajban, csak pár gumicsövet kell cserélni mert azokat nem talált a csávó és toldozgatta, de lehet azt is ad a Csabi, megvan hozzá minden csak egy bak és rakható is be, meg persze nem árt egy f20 is mert az f16 állítólag necces tud lenni, 211le az írt chippel padon

én a tiédre gondoltam gyagya... :D .tudom milyen motor elég sokat beszéltem mostanába muhával

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.