sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 valakinek első ültetője 60as mondjuk? gsihez Még jó h montam h tegnap h van :P minek az neked? :D Gsi első ültetőrugó minek????? Céébe ajtópattintónak báááázz pl ez jól állhat neki? tucatáru, majd én keresek neked :P egyébként 16"-os felnitől monjuk 9x16-tól(ha elöl is) pont úgy fog menni mint egy ne......
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 phhűűű sikeresen linkeltél két olyan felnit amit bevásárlókocsira sem raknék :D az a KT4 nagyonjó
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 phhűűű sikeresen linkeltél két olyan felnit amit bevásárlókocsira sem raknék :D az a KT4 nagyonjó mert azokon minden borbet T van :P :P :D :D :D :)
sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 phhűűű sikeresen linkeltél két olyan felnit amit bevásárlókocsira sem raknék :P az a KT4 nagyonjó Nem lehet mindenki olyan ötletgazdag mint te Redi :P :D :D Kt4 is jó csak sok van belőle, monjuk nem annyi mint Borbet T-ből amit Rod-ként is hamisítanak :D :) :D éppEzt akartam még ajánlani, monjuk színre fújva (mint tipikus német autó) de elég sok autóra jó az osztóköre :D Brock b1 se csúnya
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 egyébként 16"-os felnitől monjuk 9x16-tól(ha elöl is) pont úgy fog menni mint egy ne......
sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 egyébként 16"-os felnitől monjuk 9x16-tól(ha elöl is) pont úgy fog menni mint egy ne...... Na ezt azért cáfolnám :D :P :P bocs ha évi 200-km-t használod akkor nem, de a futóművet azért csak kicibálja200km alatt a helyibűl :D itt a tuti, és még lent is lesz az anyjában Csabi! Ebédidőben tanitsd már meg forumot használni
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 itt a tuti, és még lent is lesz az anyjában végre valami normális :D kt1, bbs rx, bbs lm ezek mind fixen jók és semmi ilyen koppintott, búcsús kinézetük sincs...vagy calibra turbo felni :P
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 bocs ha évi 200-km-t használod akkor nem, de a futóművet azért csak kicibálja200km alatt a helyibűl :P itt a tuti, és még lent is lesz az anyjában Csabi! Ebédidőben tanitsd már meg forumot használni á lehetetlen ezt a csávót bármire is megtanítani :D egyébként valami peremes kéne talán de gumi nélkül még olcsóbb is lenne. hátul 9 elől 7,5 vagy 8 lenne jó 16-ban
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 phhűűű sikeresen linkeltél két olyan felnit amit bevásárlókocsira sem raknék :D az a KT4 nagyonjó Ezek tényleg nagyon gázak....de mit is ugatok Én bele,hisz opelem sincs :P :P :D :D
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 ja tök más: nincs valakinek radiátoros ismerőse, kellene 1-1db 600/10 és 600/6 os aluminium
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 ja tök más: nincs valakinek radiátoros ismerőse egy csomó ismerősömnél van radiátor :D
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Ezek tényleg nagyon gázak....de mit is ugatok Én bele,hisz opelem sincs :D :D :D :) attól még véleményed lehet csak kevesebb pontot kapsz egy-egy hozzászólásért :D :P :P
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 egy csomó ismerősömnél van radiátor :D ezt a hsz-d akár törölheted is :P
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 bocs ha évi 200-km-t használod akkor nem, de a futóművet azért csak kicibálja200km alatt a helyibűl :D itt a tuti, és még lent is lesz az anyjában Csabi! Ebédidőben tanitsd már meg forumot használni Úgy is megerösítik a futómű bekötést sztm így már nincs gond vele. Meg Csabi sem fogja olyan nagyon sokat már használni.
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 attól még véleményed lehet csak kevesebb pontot kapsz egy-egy hozzászólásért :D :P :P Az nem számít...de ha felraksz egy borbet A,akkor tuti hogy minden nap a véredet fogom szívni :D :D :D ui:Ne sárgára hallgass,felniben sosem volt az igazi az ízlése :D :D :)
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Az nem számít...de ha felraksz egy borbet A,akkor tuti hogy minden nap a véredet fogom szívni :) :D :D ui:Ne sárgára hallgass,felniben sosem volt az igazi az ízlése :P :P :D á meghallgatok mindenkit aztán veszek egy sz@rt ami nekem tetszik majd csak :D
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 végre emelik a benyát 4 ft-al, kövi hónaptól asszony tényleg vehet bérletet Diny
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 á meghallgatok mindenkit aztán veszek egy sz@rt ami nekem tetszik majd csak :P ha neked tetszik akkor mi a baj???? Meg amúgy is gumi nélkül szeretnéd használni,mert így olcsóbb. :D :P
sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Az nem számít...de ha felraksz egy borbet A,akkor tuti hogy minden nap a véredet fogom szívni :D :D :D ui:Ne sárgára hallgass,felniben sosem volt az igazi az ízlése :D :D :) Mint ahogy autóban sem, már hiányzik h valaki modja ;) Kivi vok mi "áll jól" egy kadettnak :D :P :P
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Mint ahogy autóban sem, már hiányzik h valaki modja :D Kivi vok mi "áll jól" egy kadettnak :D :P :P a roncstelep :D :D :D :)
sárgaGSI Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Mór autót vett :D :P :P Nem bírta sokáig
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Mint ahogy autóban sem, már hiányzik h valaki modja :D Kivi vok mi "áll jól" egy kadettnak :D :P :P Nincs nekem semmi bajom az autoddal :D :D Vegyél Te borbet A...ha jól áll a kadettnak,max ha nem jön be,rárakod a másik kadettodra,ha azon se tetszik akkor meg a 3.kadettodra ;) :D :D :)
Recommended Posts