Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  redline írta:
Majdnem egy egész percig tartott amíg meggondoltad magad :D :P

igen... mert gyenge rugót erős gátlóval javítjuk.. talán... gondolom..

Elküldve
  Lanti írta:
igen... mert gyenge rugót erős gátlóval javítjuk.. talán... gondolom..

a rugó maga erős, 5000et ha futott, újonnan vettem. mondjuk kezdjük 10e.

Elküldve
  spzoli írta:
efkából igen. de van egy pár hátsó csüccs is. bilstein b10 szettből való elvileg. :D

hmm, de az csak 40es lesz.. ugyis B6 ot rendele hátra.... lehet jó volna... max levágok belőle :D :P :P

Elküldve
  Lanti írta:
bár vmi rugóm van, még ami coupénak volt bent utána redihez került.. utána hozzám.. asszem megvan még valahol...

Nem én adtam neki? És onnan került hozzád? :D

Mindegy, senki sem tartja számon itt az alkatrészeket :P :P

Elküldve
  redline írta:
nokia márkabolt? pl westendben :D

nem is tudtam h van ilyen.

pólusmediamarkt tippet is köszi, az a baj hogy ezeknek a nagybótoknak a kínálatát nem lehet megnézni neten, szaladgálni meg nem szeretnék érte. viszont a Pólus útbaesik, úgyhogy megnézem ha már ajánlottad :P

Elküldve
  redline írta:
Nem én adtam neki? És onnan került hozzád? :D

Mindegy, senki sem tartja számon itt az alkatrészeket :P :P

vagy Tom adta vagy Te....már nem emlékszem pontosan...Én meg szerintem lantinak adtam az egészet,vagy Pistának :D

Elküldve
  coupe írta:
vagy Tom adta vagy Te....már nem emlékszem pontosan...Én meg szerintem lantinak adtam az egészet,vagy Pistának :D

szerintem ezt vette ki coupe és adta neked h ültess a seggén.. csak te puhány vagy....

Elküldve
  coupe írta:

pistánál voltak az elsők

Elküldve
  Albert írta:
nem is tudtam h van ilyen.

pólusmediamarkt tippet is köszi, az a baj hogy ezeknek a nagybótoknak a kínálatát nem lehet megnézni neten, szaladgálni meg nem szeretnék érte. viszont a Pólus útbaesik, úgyhogy megnézem ha már ajánlottad :D

nokia is van a polusba

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.