Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Majdnem egy egész percig tartott amíg meggondoltad magad :D :P igen... mert gyenge rugót erős gátlóval javítjuk.. talán... gondolom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 igen... mert gyenge rugót erős gátlóval javítjuk.. talán... gondolom.. a rugó maga erős, 5000et ha futott, újonnan vettem. mondjuk kezdjük 10e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 a rugó maga erős, 5000et ha futott, újonnan vettem. mondjuk kezdjük 10e. csak első van? semmi rendszám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 csak első van? semmi rendszám :D efkából igen. de van egy pár hátsó csüccs is. bilstein b10 szettből való elvileg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 efkából igen. de van egy pár hátsó csüccs is. bilstein b10 szettből való elvileg. :D hmm, de az csak 40es lesz.. ugyis B6 ot rendele hátra.... lehet jó volna... max levágok belőle :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 hmm, de az csak 40es lesz.. ugyis B6 ot rendele hátra.... lehet jó volna... max levágok belőle :D :P :P kadettos :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 hmm,hmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 bár vmi rugóm van, még ami coupénak volt bent utána redihez került.. utána hozzám.. asszem megvan még valahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 bár vmi rugóm van, még ami coupénak volt bent utána redihez került.. utána hozzám.. asszem megvan még valahol... Nem én adtam neki? És onnan került hozzád? :D Mindegy, senki sem tartja számon itt az alkatrészeket :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nokia márkabolt? pl westendben :D nem is tudtam h van ilyen. pólusmediamarkt tippet is köszi, az a baj hogy ezeknek a nagybótoknak a kínálatát nem lehet megnézni neten, szaladgálni meg nem szeretnék érte. viszont a Pólus útbaesik, úgyhogy megnézem ha már ajánlottad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Láttátok már Észtország zászlaját? csak kérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nem én adtam neki? És onnan került hozzád? :D Mindegy, senki sem tartja számon itt az alkatrészeket :P :P vagy Tom adta vagy Te....már nem emlékszem pontosan...Én meg szerintem lantinak adtam az egészet,vagy Pistának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 vagy Tom adta vagy Te....már nem emlékszem pontosan...Én meg szerintem lantinak adtam az egészet,vagy Pistának :D szerintem ezt vette ki coupe és adta neked h ültess a seggén.. csak te puhány vagy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Láttátok már Észtország zászlaját? csak kérdezem. nemláttuk... Akkor lehet Anti odavalósi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 vagy Tom adta vagy Te....már nem emlékszem pontosan...Én meg szerintem lantinak adtam az egészet,vagy Pistának :D pistánál voltak az elsők Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 és akkor az milyen rugó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nem is tudtam h van ilyen. pólusmediamarkt tippet is köszi, az a baj hogy ezeknek a nagybótoknak a kínálatát nem lehet megnézni neten, szaladgálni meg nem szeretnék érte. viszont a Pólus útbaesik, úgyhogy megnézem ha már ajánlottad :D nokia is van a polusba Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 és akkor az milyen rugó? Szerintem FK a hátsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Szerintem FK a hátsó de milyen 40es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 de milyen 40es? Azt nem tudom....mert nálam 90es volt :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Azt nem tudom....mert nálam 90es volt :P :D na ezaz.. remélem összeült már egy kicsit..., Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nokia is van a polusba megtekintem dánkesör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nemláttuk... Akkor lehet Anti odavalósi :P Megáll az ész(t)... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nemláttuk... Akkor lehet Anti odavalósi :P kihagytál e L betűt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 kéne valami jó felnit nézni a Bocira kövi évtől még lakatolás előtt, ha valaki tud nem százezrekért valamit akkor várom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts