berlina Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 ok, értem, olajcső és a kérdés: "belül mi lehet" ez jó volt tőlem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 rozsdamaró :lol: egy majd fémtiszta felületre jó kezelni, majd védeni, de nem fogja leszedni ezt a réteget szerintem... legalábbis eddig drótkefe vagy csiszoló és utána rozsdamaróztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 flex ? :twisted: nah viccen kívűl.. ha ennyire gáz, vmi finom csiszpapir felfogatva, befogatva vmi gépbe.. esetleg láttam amolyan "feltekert drótkefét" :shock: szal korong, és körbe meg kilógó drótok... fúróba be, oszt csá.. de ezek csak gondolatok.. nem tesztelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 én teszteltem: géppel dúrva vinné a csövet is (réz rulz) papír fikát nem ér max 1mm lejön 1 de alatt kis véső szerüséggel nekiálltam kapirgálni de alig jött 2 óra alat vmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 akkó hagyd ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 akkó hagyd ott :lol: wat :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 finom rejszoló? (reszelő) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 avval meg alig haladok, mint írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 háááát akkor marad az ecetes olló :twisted: Azon filózok, hogy a mi 96os cuccunkon van-é, és hol olajhűtő... :shock: Bazs.. te a leendő verdádon láttad valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 wat :?: hagyd ott a rozsdát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 háááát akkor marad az ecetes olló :twisted: Azon filózok, hogy a mi 96os cuccunkon van-é, és hol olajhűtő... :shock: Bazs.. te a leendő verdádon láttad valahol? nem hinném, hogy kivették volna belőle a régi c20xe-kben mindben van olajhűtő asszem, valahol a rendes hűtő alatt van a helye de hallottam már olyanról, hogy az újabbaknál a hűtő részét képezi az olajhűtő, egybe van építve a kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 na itt pl nem sokat szaroztak az ívekkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Ez a kép hol készülhetett? Itt MO.-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 jaja rs tuning verda szerintem mondjuk csúnya igénytelen a fekete hátsó lámpa is, meg a lefalazás se nagyon jön be a szélesítést nem is említeném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 bazs egyébként ha nagyobb féket akarsz és elég a 280 as hütött tárcsa akkor tudsz gyári opelt venni Astra H 4 lyukas 280 as tarcsa .. de csak gyarit tudsz rendelni ... 42 minusz kedvezmeny ... én is csak most vettem észre az EPC ben Pont a hétvégén került szóba a H Astra tárcsája, G Astra nyergekkel megspékelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sajnálattal vettem észre, hogy a GSi-ket csak ketten Redi-vel képviseltük... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sajnálattal vettem észre, hogy a GSi-ket csak ketten Redi-vel képviseltük... :roll: Miért merre voltatok? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 nemsokkára bővítem a klub járó gsijeinek számát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Soltvadkerten 3 napig Klubtali volt... És nagyon jóóóóóóóóó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 sorry, de én egész hétvégén melóztam és szarrá is égtem a napon.... :lol: Laci4 http://kess.uw.hu/leiras.asp Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 nemsokkára bővítem a klub járó gsijeinek számát :lol: sőőőt ha elviszika a corsát még az is lehet hogy én is bővítem a gsik számát :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Úgy legyen... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 új szempont került látómezőbe... olyan kocsi lesz amiben van légkondi.... a corsába belesülök ilyenkor... tényleg, ez szerintetek nem elírás : http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 De, ezt csúnyán elírták...ez így nem stimmt.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 egyre jobban teccik a kombi...pl. nagyobb mélyláda fér bele és jobban lehet vele settenkedni :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts