Lanti Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Meg a fék :P Hmmm... betonút, szőlős, tuningautó... Hajós? :D jópofa auto ja... csak ezek a felnik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 nemeladó :D Irigykutya! :P Akkor lesz máshonnan! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Irigykutya! :P Akkor lesz máshonnan! :P majd mindjárt jön csabi, h lehet licitálni.. de akkor jól tarkón vágom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 jo h mondtam h az kell a csövekkel együtt :P tarcsi tarcsi tudod :D de egyébként megnézem mennyibe kerül egy ilyen és mivel ritkaság így kétszer annyiért bárki viheti :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 majd mindjárt jön csabi, h lehet licitálni.. de akkor jól tarkón vágom :D jé ez se rossz ötlet köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 antiii, mikor megy vissza az euro..?? f.szkivanmár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 tarcsi tarcsi tudod :D de egyébként megnézem mennyibe kerül egy ilyen és mivel ritkaság így kétszer annyiért bárki viheti :P hát akkor te is az alkatrész szerző körutam áldozata leszel... pedig én meg akartam venni.. de így még jobb :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 antiii, mikor megy vissza az euro..?? f.szkivanmár... Nem is tudtam, hogy van ilyen belsős infókkal rendelkező emberünk :D :P Bár szerintem max akkor fog egy kicsit esni, ha becsődölnek a görögök....akor lesz egy kis para miatti csökkenés, de nagy csodákat nem kell várni. A forint is gyenge mint a bolhafing Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nekem az adapter is elég lenne. Csöveket úgyis újat csinálok bent a cégnél, a hűtő pedig lehet másik vasból érkezik. asszem nekem is van komplett XE Veki olajhűtőm ami nem kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 ja galaxy s i9000 nekem meg kéne vennem magyar nyelvű két év garis nokia 3720 classicból 3db-ot rendes 25%-os áfával, nem tudtok ajánlani vmi jó helyet, mert ezekkel a mobilboltokkal folyton cumok :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nekem meg kéne vennem magyar nyelvű két év garis nokia 3720 classicból 3db-ot rendes 25%-os áfával, nem tudtok ajánlani vmi jó helyet, mert ezekkel a mobilboltokkal folyton cumok :S nokia márkabolt? pl westendben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 nokia márkabolt? pl westendben :D mediamarkt pl polus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 valakinek első ültetője 60as mondjuk? gsihez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 ejj http://www.hasznaltauto.hu/auto/mitsubishi...sajozos-5135642 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 valakinek első ültetője 60as mondjuk? gsihez efká? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 antiii, mikor megy vissza az euro..?? f.szkivanmár... Majd ha végre csődbe vitték a görögöket, és megnyugszik valamennyire a piac... szerintem november előtt nem nagyon fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 valakinek első ültetője 60as mondjuk? gsihez minek az neked? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Nem is tudtam, hogy van ilyen belsős infókkal rendelkező emberünk :D :P Tudod... a bank, ahova jársz Tv-t szerelni.... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Majd ha végre csődbe vitték a görögöket, és megnyugszik valamennyire a piac... szerintem november előtt nem nagyon fog... Kérdés, hogy mit nyerünk vele, mert ettől mi még nem biztos, hogy olcsóbban váltjuk EUR-ra a HUF-ot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Kérdés, hogy mit nyerünk vele, mert ettől mi még nem biztos, hogy olcsóbban váltjuk EUR-ra a HUF-ot :D De lehet játszani majd a drachmával... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 De lehet játszani majd a drachmával... :D :P ha jó mérete és súlya lesz akkor jó lesz Fej vagy íráshoz :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 ha jó mérete és súlya lesz akkor jó lesz Fej vagy íráshoz :D :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 efká? fk nemköll Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 fk nemköll csak első? ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 csak első? ára? Majdnem egy egész percig tartott amíg meggondoltad magad :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts