Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Már a focusba van :D köszkösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Már a focusba van :Pű szurkolok, hogy gond nélkül menjen minden! majd csörgess meg :D ( vagy írj ide :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Hát a kecódolog nem olcsó... én ezért csináltam mindent saját kezűleg... csomót spóroltam... :D de a panelba te martál betont a kábeleknek? én életembe nem szedtem ki ajtót úgy hogy másik megy a helyére és még csukódik is, max Dinynek segítettem, vízvezetékelést sem csináltam és naggyából azt se tudom milyen anyagok kellenek ezekhez a dolgokhoz. máshoz értek valamennyire de az építőipar..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 mert nem kell mindig a Kadettomat szerelni... :D :P :P szerintem az én kadettomnak negyede annyit sem volt nyitva a motorházteteje mint a te astrádnak :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Elvitték...holnap megyek a másikért :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 hivtad már a pözsóst? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 hivtad már a pözsóst? Már 7kor felhívtam...azt mondta tartja holnapig.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Az autó vételnél csak az eladás a nagyobb öröm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Elvitték...holnap megyek a másikért :P :P grat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Az autó vételnél csak az eladás a nagyobb öröm :D Mindent érzek,csak boldogságot nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 grat :P Sok jó emlék,de mindennek vége van egyszer.Majd lesznek új élmények :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Sok jó emlék,de mindennek vége van egyszer.Majd lesznek új élmények :P majd ha a gyerek megy motorozni, v gokártozni :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 vagyinkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Itt még Bazsnál volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Itt még Bazsnál volt :D igenigen.. minap kerestem vmit és kiadta google... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Mindent érzek,csak boldogságot nem :D :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Sok jó emlék,de mindennek vége van egyszer.Majd lesznek új élmények :P :P :D :D :D Új élmények??? Hát ezt ettől ne várd... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 :P :P :D :D Új élmények??? Hát ezt ettől ne várd... :D :D Szopásmentes élményre gondolt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 :P :P :D :D Új élmények??? Hát ezt ettől ne várd... :) :D Nem feltétlen az autóba voltak az élmènyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 :P :P :D :D Új élmények??? Hát ezt ettől ne várd... :D :D Az is élmény ha befér a babakocsi meg a kutya egymás mellé a csomagtartóba :) Tegnap nem néztem fronterát....megbeszéltem az emberrel hogy f7köül találkozunk de elötte hív hogy mikor pontosan. n7kor hív h ráér és menjek ki a XV.kerbe....mondom fasza mert akkor pont sötétedésre érek oda :D Aztán meg mondta hogy neki nem lesz ideje elvinni sehova sem átnézetni....mondom akkor meg sem nézem... válasz : akkor van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Az is élmény ha befér a babakocsi meg a kutya egymás mellé a csomagtartóba :P Tegnap nem néztem fronterát....megbeszéltem az emberrel hogy f7köül találkozunk de elötte hív hogy mikor pontosan. n7kor hív h ráér és menjek ki a XV.kerbe....mondom ######a mert akkor pont sötétedésre érek oda :D Aztán meg mondta hogy neki nem lesz ideje elvinni sehova sem átnézetni....mondom akkor meg sem nézem... válasz : akkor van :D hátezkész :D :P Itt tényleg mindenki fordítva és fejjel lefelé ül a lovon? Aztán meg meglepődik ha csak lóf@szt kap a képébe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mindent érzek,csak boldogságot nem :D Mesélte a srác, hogy nem nagyon kérdezősködött meg ilyesmi. Tudja ő milyen egy XE. Ha esetleg úgy jött le, hogy nem érdekli vagy valami, akkor tévedsz. Eléggé autób*zi, szóval szerintem nem került rossz helyre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mesélte a srác, hogy nem nagyon kérdezősködött meg ilyesmi. Tudja ő milyen egy XE. Ha esetleg úgy jött le, hogy nem érdekli vagy valami, akkor tévedsz. Eléggé autób*zi, szóval szerintem nem került rossz helyre :D De kicsoda ő? Ismerhetjük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 hátezkész :P :D Itt tényleg mindenki fordítva és fejjel lefelé ül a lovon? Aztán meg meglepődik ha csak lóf@szt kap a képébe? Az emberek nem akarnak autót eladni és nem kell nekik a pénz....lehet kereskedőtől jobb autót venni :D Pilisvörösváron van egy Galloper azt kéne még megnézni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts