Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem akkor viszik el a TR-t....de még van bennem olyan érzés,hogy nem lesz minden a terv szerint :lol:

Szerintem összejön. Ismerjük a TR leendő tulaját is :lol:

Elküldve
Beszólt a szög a zsáknak... :lol: :lol: :D :D

nem személyeskedjünk, jó??..... :D ;)

racionális döntések sorozatát hozom nap mint nap :P :D :D :D

Elküldve
én nem mondok semmit, nem pletykálok :lol: :lol: mondjuk ha este vinnének subaru talira......

Ha Anti megengedi h hátul ülj.... Mert ugye jobb1 megint stipistop :D

Elküldve
Szerintem összejön. Ismerjük a TR leendő tulaját is :D

Tegnap beszéltem vele,szerda este 8ra jönnek érte.....De ha nem akkor se lenne para,mert 4várnak még :lol: :lol: :D

Elküldve

Eddig sem volt titok de már végképp nem az.. Egy fronterát akartam megvenni. Múlthéten megnéz, átnézet szervízben, ma meg megyek ki Zsámbékra hogy elhozzam. Szerződés írás közben derül ki, hogy egy kft nevén van az autó. Az ember aki eladja az autót nem az ügyvezető és szó nélkül aláhamisította az ügyvezető aláírását. Szóvátettem, utána persze elnézéseket kért meg az ügyvezetővel meg tudom kötni a szerződést stb de mondtam h nem kell az autó, mert ha szerződést hamisít az orrom elött akkor mit várjak....

Ezért mondtam, hogy ha majd minden rendben van akkor mondom hogy mi lesz :lol: a keresés folytatódik...

Elküldve
Eddig sem volt titok de már végképp nem az.. Egy fronterát akartam megvenni. Múlthéten megnéz, átnézet szervízben, ma meg megyek ki Zsámbékra hogy elhozzam. Szerződés írás közben derül ki, hogy egy kft nevén van az autó. Az ember aki eladja az autót nem az ügyvezető és szó nélkül aláhamisította az ügyvezető aláírását. Szóvátettem, utána persze elnézéseket kért meg az ügyvezetővel meg tudom kötni a szerződést stb de mondtam h nem kell az autó, mert ha szerződést hamisít az orrom elött akkor mit várjak....

Ezért mondtam, hogy ha majd minden rendben van akkor mondom hogy mi lesz :lol: a keresés folytatódik...

Ez gáz...de szerintem tényleg sokat akarunk.Ha jó volt a kocsi,meg kellett volna venni :lol:

Linket tegyél be.

Elküldve
Ez gáz...de szerintem tényleg sokat akarunk.Ha jó volt a kocsi,meg kellett volna venni :lol:

Linket tegyél be.

Ez az. kb 400at rá kell költeni az autóra hogy tökéletes legyen. Jó meg minden de annál jobban felbaszta az agyam hogy kelljen. Azóta már sms-t is írt :lol:

Elküldve
Ez az. kb 400at rá kell költeni az autóra hogy tökéletes legyen. Jó meg minden de annál jobban felbaszta az agyam hogy kelljen. Azóta már sms-t is írt :D

Ha írt sms-t,akkor kell még alkudni :D Nem szabad ennyire becsületesnek lenni :lol: ;) :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.