Vktr Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Az sokat eszik :lol: :lol: Nekem tetszik :D :D Sztem tök jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 István... mondom én, hogy várj azokra a Volvo buszokra... :lol: Baszki... végignézed a teljes francia kínálatot??? Mi jöhet még??? :-D Egy jó Rönyó??? Mondjuk egy Master? :D :D Azért nem így van :D de olcsó,és jól felszerelt autó csak franciában van..... ;) A combo,ami nekem nem tetszik 1.5től indul. Sajnos ennyi pénzért csak kompromisszum van :lol: de a lehetőségekhez mérten szeretném a legjobbat...amúgy meg te is teherautóval jársz dolgozni :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 várjunk estig :lol: Nem erről volt szó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Sztem tök jó. Komolyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Komolyan? Ár-értékben igen, belsejében vannak borzasztó megoldások de sztem elmegy. Egy jó combo tour nem rossz szerintem, legalábbis nem rosszabb ennél, de tény, hogy drágább. Baj meg van mindkettővel, csak az Opelnél általában könnyebb a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Az sokat eszik :lol: :lol: Nekem tetszik :D :D ez nem kényelmetlen főleg hosszú távon? Nekem nagyon nem volt kényelmes mikor vezettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Számomat tudod? Asse tom mit kérdeztél :lol:. Ezé kérek mindenkit, hogy hívjon fel ha kő vmi. :lol: calling.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ár-értékben igen, belsejében vannak borzasztó megoldások de sztem elmegy. Egy jó combo tour nem rossz szerintem, legalábbis nem rosszabb ennél, de tény, hogy drágább. Baj meg van mindkettővel, csak az Opelnél általában könnyebb a megoldás. Mit értesz könnyebb megoldás alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ez nem kényelmetlen főleg hosszú távon? Nekem nagyon nem volt kényelmes mikor vezettem 7éve ezzel dolgozom...de az két üléses.Abban nem lehet hátra tolni az ülést.Ha 6óránál többet kell benne ülnöm,akkor már gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ha valakinek van valami ötlete 1.3milkáig,akkor hajrá :lol: :lol: Ami fontos:Klíma,ABS,elablak,nagy csomagtér,dízel(kis fogyasztás),G astra nem érdekel :D Hétvégén meg kellene oldanom,a kocsi vásárlást :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ha valakinek van valami ötlete 1.3milkáig,akkor hajrá :lol: :D Ami fontos:Klíma,ABS,elablak,nagy csomagtér,dízel(kis fogyasztás),G astra nem érdekel :D Hétvégén meg kellene oldanom,a kocsi vásárlást ;) :P ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ??? :lol: reméltem a tiédet linkeled, de ez még annál is rosszabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ha valakinek van valami ötlete 1.3milkáig,akkor hajrá :D :D Ami fontos:Klíma,ABS,elablak,nagy csomagtér,dízel(kis fogyasztás),G astra nem érdekel ;) Hétvégén meg kellene oldanom,a kocsi vásárlást :P :D ott van a kék-fekete kaszni Muhánál, bele egy diesel moci meg klíma és kész is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ??? :lol: Kis fogyasztás....Az évjárat sem az igazi...jó lenne 2000feletti :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ott van a kék-fekete kaszni Muhánál, bele egy diesel moci meg klíma és kész is :lol: :lol: nem, nincs ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ??? :lol: képek alapján nagyon szép állapotban van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 nem, nincs ott nemrég még ott volt (nyáron), lemaradtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 tessék, sárgának zöccségesmerga.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 nemrég még ott volt (nyáron), lemaradtam... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 képek alapján nagyon szép állapotban van Persze ebbe nem számít,hogy 235000km van bevallva :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 reméltem a tiédet linkeled, de ez még annál is rosszabb :lol: Nekem is ez volt az első gondolatom, aztán gondoltam szar poén lett volna :D Kis fogyasztás....Az évjárat sem az igazi...jó lenne 2000feletti :D ;) Szerintem túl sok mindent akarsz egyszerre. Egy tepsi sosem lesz kis fogyasztású, akármilyen dízel van benne. Márpedig neked a pakolhatóság is szempont ahogy értelmezem. Valaminek a rovására fog menni a dolog mindenképp szvsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Persze ebbe nem számít,hogy 235000km van bevallva :lol: :D :D 1,3 a büdzsé. Lealkudod és máris lesz még félmillád rendberakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Nekem is ez volt az első gondolatom, aztán gondoltam szar poén lett volna :lol: Szerintem túl sok mindent akarsz egyszerre. Egy tepsi sosem lesz kis fogyasztású, akármilyen dízel van benne. Márpedig neked a pakolhatóság is szempont ahogy értelmezem. Valaminek a rovására fog menni a dolog mindenképp szvsz :lol: mikor németbe mentem a superb 1.6dvel autopálya csak 5l.... városban átlag 6l.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 mikor németbe mentem a superb 1.6dvel autopálya csak 5l.... városban átlag 6l.. Most nézegettem berlingo fórumot...ott is 5.5-6L írnak.120LE simán lehet chipelni,és akkor a fogyi is lejjebb megy ha ugyanúgy használod tovább.Robinak a 406110ről 136LE chipelve 5.3-6.5L között van a fogyi.Szóval nem lehetetten,csak meg kell találni a megfelelőt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 mikor németbe mentem a superb 1.6dvel autopálya csak 5l.... városban átlag 6l.. Lehet, hogy tévedek :lol: De mondjuk egy emelkedőhöz nem tudom mit szólnak ezek sebesség/fogyasztás tekintetében is, illetve milyen szervízköltség vonzata van egy ilyen motornak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts