Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Igazad van,de ezt már megbeszéltük...de ha a havi 50e elnyaralom havonta amit a hitelre költenék,vagy tartok bejárónőt,vagy kertészt vagy bármit,többet ér egy szaros autónál....

Arról nem beszélve,hogy a 60e üzemanyag mellett,még 50e hitel,már havi 110és akkor még nem ment rajta semmi tönkre....Azért lássuk be,hogy ez kicsit luxus lenne :lol:

ez igaz....

Elküldve

ezeket én is ugyanigy szoktam számolni....

csak annyi ami beleszólhat az elméletbe, ha valami csúnyán beszarik az autóba, és emiatt se autód nincs se pénzed...

Elküldve
ezeket én is ugyanigy szoktam számolni....

csak annyi ami beleszólhat az elméletbe, ha valami csúnyán beszarik az autóba, és emiatt se autód nincs se pénzed...

Azért Te is tudod,hogy 1 misit elég nehéz elkölteni egy autóra.....ami nem új.Az alkatrész árak már elég viccesek hozzá.Nem úgy mint egy C vectránál,mondeonál vagy bárminél ami 0-5éves.

Elküldve
Ha jól tudom 300 k körül van az új kábelezve 3-4 progival felírva az autóra... ehhez mérten ez egy használt kusza bekötetlen cucc.

én is 300körül tudtam, csak azt nem h az már a kész cucc... azt hittem igy zacsiba kapod azt is.... :lol:

Elküldve
kéne mennem a C vel egy kört, de nincs kedvem lemenni :lol:

amig ezt beírtad páran éhenhaltak, pár újabb faj pusztult ki, pár tucat ember ismét a kilátástalanság küszöbére került....de látom a nyomor téged sem hagy békén aludni ebéd után :lol: :D

Elküldve
kéne mennem a C vel egy kört, de nincs kedvem lemenni :lol:

Ne legyémá lusta, gyere be tevébe, megrendeljük az egész classicpartsot.

Elküldve
amig ezt beírtad páran éhenhaltak, pár újabb faj pusztult ki, pár tucat ember ismét a kilátástalanság küszöbére került....de látom a nyomor téged sem hagy békén aludni ebéd után :lol: :D

pont ahogy elaludtam csörgött a telefonom.... :lol:

Elküldve
pont ahogy elaludtam csörgött a telefonom.... :lol:

gonoszabbak az ördögnél ezek az ügyfelek, hogy munkaidóben képesek fölhívni....a pofátlanság netovábbja...hát hová lesz így ez a világ?

:lol:

Elküldve
gonoszabbak az ördögnél ezek az ügyfelek, hogy munkaidóben képesek fölhívni....a pofátlanság netovábbja...hát hová lesz így ez a világ?

Redi... fórumozgatás helyett, járj erre, csináld meg a kamerás gépet, meg a negyediken a routert... aztán mehetsz szabira... :lol:

Elküldve

Ja nálunk is ez megy...

Elküldve
Redi... fórumozgatás helyett, járj erre, csináld meg a kamerás gépet, meg a negyediken a routert... aztán mehetsz szabira... :lol:

nem vagyok TV szerelő leírtam mivan :lol:

ojrót meg eladtátok amikor nekem is kellene.......

Elküldve
nem vagyok TV szerelő leírtam mivan :lol:

ojrót meg eladtátok amikor nekem is kellene.......

olyan országba mész nyaralni ahová euro kell? csalódtam... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.