coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 A vectra egy burkoloé lett, munkás kombinak. A kacsasárga meg gondolom olyan, hogy ha megveszi valaki, csak vezetni es tankolni kell, nem súlyos pénzeket beleölni. Azért egy tankbetöltőt tavasszal nem ártana cserélni :lol:
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Azért egy tankbetöltőt tavasszal nem ártana cserélni :lol: affene pedig ki volt latyakolva annó rendesen :lol:
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 affene pedig ki volt latyakolva annó rendesen :lol: 5éve :D Használom télen nyáron,hóban....Csodák nincsenek :lol:
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 5éve ;) Használom télen nyáron,hóban....Csodák nincsenek :D úristen az már öt éve volt :lol: :lol: :D
Pehi Csabi Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Mondtam én, hogy volt rajta küszöb spoiler csak eltűnt róla.
Pehi Csabi Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Nekem az astra 90nél 5,4et eszik 100km alatt, az se szar csak ritkán megyek 90el vele :lol:
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Ha marad harmadiknak,akkor itt fog elrohadni :D :D Hely van neki bőven :D Hidd el,hogy a színe miatt nem akarja senki megvenni.... :D Egy full fény megint? Feketére? :D Tankbetöltő.. ehh. ne is mond.. kell nekem is egy jó lakatos-fényező. Eladni már nem éri meg, igaz, ha lefényeztetem,(nem csak a betöltő bibis), akkor meg ahogy nézem az árának a nagy része meg rá... Bár ha neked 5 évig bírta.. hátha elmegy még nekem is egy ideig.. Mondjuk már ezen is látszik a kor, rendesen. De húgyé-fosé eladni... akkor már inkább használom.. nagy bajom nincs vele,bár a klímát meg kellene csináltatni, ha már van benne.. Az a vicc, hogy ugyan nem láttam már jó ideje élőben, de könnyen lehet, hogy a tied sokkal jobb állapotban van az enyémnél, illetve több benne az "extra". (konik, toronymerevítő, már ha marad, optika.. működő klíma :D, nincs rajta horpadás.. stb), és ennyiért nem megy el... eh... Bele se gondolok, az enyém mennyiért menne el.. (jó, a tiednél ott a szín, meg hogy caravan, de akkor is.) am: tényleg senki nem tud egy normális ajánlható lakatost, fényezőt? :D :lol: úristen az már öt éve volt ;) :P :D Marha gyorsan megy az idő.. néha én is csak nézek.. pl. ááá nemrég cseréltem a fékeket... bár eléggé kopottak a tárcsák. aztán megnéztem.. jah..kb. 3 éve, 40e km-rel ezelőtt kb. tényleg most... :D (betétek viszont tényleg nemrég voltak cserélve) BC szerint nemrég nekem is összejött egy 7.1-es fogyasztás.. rég láttam ilyet. Igaz, nem pesten, és nem is én vezettem :lol:
Pehi Csabi Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Azért ez a mondat is érdekes, miért különböztetik meg a ccm-et?: "Az összeg kétszeresére számíthat, akit kétezer köbcentinél nagyobb hengerűrtartalmú kocsival kapnak el, minden egyéb járműfajta vezetőjét egy százasra bírságolják"
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 De húgyé-fosé eladni... akkor már inkább használom.. nagy bajom nincs vele,bár a klímát meg kellene csináltatni, ha már van benne.. cslsk-ban is ugyanúgy szopat a klíma, tavaly is és idén is klímakompresszor szét, valami kicserél (két különböző dolog), gázzal feltölt, majd mehet. tavaly 45 + klimahűtő(20) volt, idén már csak 35...
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 cslsk-ban is ugyanúgy szopat a klíma, tavaly is és idén is klímakompresszor szét, valami kicserél (két különböző dolog), gázzal feltölt, majd mehet. tavaly 45 + klimahűtő(20) volt, idén már csak 35... Nekem elvileg megy a kompresszor, nincs vele baj, "csak" a "pajzsoknál" lévő tömítést kellene cserélni.. ott elengedte az anyagot... igaz, ez már tavaly..elött :lol: volt.. és azóta áll.. az meg nem C vitamin neki... Akkor mondtak rá egy 50-est munkadíj,gáz, anyag.. De sajnos az a baj, hogy öregek ezek a rendszerek már.. valamit felújítasz.. bírja a strapát, viszont lesz egy másik öreg gyenge láncszem ami megadja magát... Viszont ha már van benne, csak b@..tatja az ember agyát, pláne 38 fokban, hogy meg kellene csináltatni..
Stefan Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Azért ez a mondat is érdekes, miért különböztetik meg a ccm-et?: "Az összeg kétszeresére számíthat, akit kétezer köbcentinél nagyobb hengerűrtartalmú kocsival kapnak el, minden egyéb járműfajta vezetőjét egy százasra bírságolják" Számoljunk csak... papíron 1998 ccm, akkor 3997 köbcentiig jó vagyok :lol: Ez a "minden egyéb járműfajta" is elég érdekes megfogalmazás így önmagában (igaz önmagában az első mondat is). Vagyis, ha stimmel minden akkor is megbaxnak? :lol: Nem csak az a baj, hogy nem gondolják át a törvényeket, hanem, hogy a magyarórákról is hiányoztak :D
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Azért egy tankbetöltőt tavasszal nem ártana cserélni :lol: elhiszem, viszont gondolom a "Frédi-Béni" verziótól sokkal távolabb áll, mint a hasonló korú társai.
sárgaGSI Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Én tudok valakit, aki megvenné, csak előbb a Corsáját akarná eladni (Corsa TR XE-vel). Megkérdezzem, hogy csere érdekli e? :lol: hol hírdeti????
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Akkor mondtak rá egy 50-est munkadíj,gáz, anyag.. Viszont ha már van benne, csak b@..tatja az ember agyát, pláne 38 fokban, hogy meg kellene csináltatni.. Itt csináltattam szerintem normálisak nemtom mennyire esik ki Neked a XVI-XIV-X határa http://www.antarktiszklima.hu/kapcsolat/index.php és ha ötvenért megcsinálják jóra akkor mire vársz? nyáron megdöglesz a fekete kocsiban, és aki klímás kocsit keres nem fog megvenni egy olyat amiben sz@r, úgyhogy mindenképp meg kell csináltatnod. max vidd el több helyre vagy kérdezz körbe hol a legolcsóbb
Stefan Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 hol hírdeti???? Sehol, csak agyal rajta, hogy inkább összerakja a kocka GTi-t és mellé vesz mászkálósnak valami Caravan-t.
rtomi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 :lol: Szerintem valaki ölében ült. Vezetés közben nem látszott a háttámla és egy pillanatra elfordult a kamera a végén akkor ki is szállhatott a szülő.Az is lehet,hogy tanulókocsi volt amiben dupla pedálsor van vagy tán még dupla kormánymű is.
Albert Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 BAM! számláló egyéni 833km Ez megfelel: 155 kg CO2 18.985 kalória 17.485 Ft benzin 77 napnyi tekerés Azt nem tudom a benzinpénzt mi alapján számolja mert 385Ft-os benzinárral 5.5l jön így ki http://bam.hu/index.php/
Pehi Csabi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 direkt nem néztem az első félidőt erre 1:0, elkezdtem néni a másodikat 1:1, de a végén csak nyertünk 2:1re :lol:
redline Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 direkt nem néztem az első félidőt erre 1:0, elkezdtem néni a másodikat 1:1, de a végén csak nyertünk 2:1re :lol: A másik csapat eljött egyáltalán? :lol: :D
Pehi Csabi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 A másik csapat eljött egyáltalán? :lol: :D :lol:
Lanti Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 ezt a jelentéktelennek tűnő problémán is túllendültünk hála Tas-nak
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 ezt a jelentéktelennek tűnő problémán is túllendültünk hála Tas-nak http://kepfeltoltes.hu/110903/2011-09-03_1...ltoltes.hu_.jpg Jópézé minden van! :lol:
Recommended Posts