Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ezek a küszöbdarabok lehet hogy nálam vannak :lol: :lol: lehet, magyar zoli csinálta ha jól emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 lehet, magyar zoli csinálta ha jól emlékszem... Igen, ő csinálta. Amikor elmásztak a telepről, akkor hozzám került. :lol: de nincs teljesen kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Szerintem egy autónál a színe másodlagos :D :lol: A műszaki tartalom a lényeg...de nem vagyunk egyformák.Az a vicc,hogy 600e alatt enyém az egyetlen olyan GSi,ami ér is valamit....... Ha úgy lenne, ahogy most sajna nincs, már itthon állna az udvaron. "Álmodozás az élet megrontója!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ha fekete lenne már rég eladtam volna...de sajnos mindenki úgy gondolkodik mint Gelko...... :lol: Engem sem zavarna,hogy sárga. :D A motorházteteje már itt van a garázsban. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Engem sem zavarna,hogy sárga. :lol: A motorházteteje már itt van a garázsban. :D :lol: Részletre veszed Tomi??? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Részletre veszed Tomi??? :lol: :lol: Elég hosszú lejáratú mert a mocitető már 3 éve nálam van. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 szept 1. van.. 2 helyen is láttam h igazoltatják csak a külföldi autókat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Nem baj az csak büntessék őket. :lol: Addig sem foglalkoznak velünk. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 kemény "Elvileg csak olyan jármű viselhet P-rendszámot, melyet még nem helyeztek forgalomba és/vagy vettek nyilvántartásba, vagy legalább ideiglenesen kivonták a forgalomból. Kevesen tudják, hogy csak az vezetheti a P-rendszámot viselő járművet, akinek a nevére kiállították az Indítási naplót, vagy a rendszámot kiváltó céggel valamilyen munkaviszonyban áll, és ezt igazolni tudja." http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/09...dodik_a_razzia/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 kemény "Elvileg csak olyan jármű viselhet P-rendszámot, melyet még nem helyeztek forgalomba és/vagy vettek nyilvántartásba, vagy legalább ideiglenesen kivonták a forgalomból. Kevesen tudják, hogy csak az vezetheti a P-rendszámot viselő járművet, akinek a nevére kiállították az Indítási naplót, vagy a rendszámot kiváltó céggel valamilyen munkaviszonyban áll, és ezt igazolni tudja." http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/09...dodik_a_razzia/ Nekem ez külön "tetszett": "A bizonyítási kényszer tehát mostantól soha nem a hatóságé, hanem a gyanúba keveredett autósé." Úgy tudom, hogy jogállamban az állítást kell bizonyítani. Innentől kezdve csak egy lépés a koncepciós perek. Megvádolnak valamivel és nekem kell bizonyítanom, hogy nem igaz? :lol: Nem mintha amúgy ez a rendszám mizéria érintene, csak az idegesít, hogy megint kitaláltak gyorsan valamit és átgondolás nélkül kinyomják törvénybe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Nem mintha amúgy ez a rendszám mizéria érintene, csak az idegesít, hogy megint kitaláltak gyorsan valamit és átgondolás nélkül kinyomják törvénybe. Igen ez a baj, hogy akarunk valamit amit aztán teljesen átgondolatlanul fogunk és lepapírozunk és egyből el is kezdjük betartatni úgy, hogy egy csomó mindenkinek kárt okozunk ezzel. A cikk végén van a Csonti nyilatkozata, őket sem sajnálom mert mindenki tudja hogy mit adnak el, de abban amit mond teljesen igaza van. Ráadásul kiváncsi vagyok most hány "rokkantkártyás szlovák X6-ost" tudnak elkapni amiért ez az egész cécó megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Én tudok valakit, aki megvenné, csak előbb a Corsáját akarná eladni (Corsa TR XE-vel). Megkérdezzem, hogy csere érdekli e? :lol: Remélem ezt csak viccnek szántad? :D :D Nem hiszem,hogy szeretnék napi 100-300km corsa tr-be csücsülni. Ma egyébként ismét fogyasztási rekordot döntöttem,6.7L/100km lett az átlag fogyim.Lassan beérem a focust :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ma egyébként ismét fogyasztási rekordot döntöttem,6.7L/100km lett az átlag fogyim.Lassan beérem a focust :lol: :D jól megy a marketing :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ha úgy lenne, ahogy most sajna nincs, már itthon állna az udvaron. "Álmodozás az élet megrontója!" :lol: Az a bajom,hogy mindenki ezt mondja...ha így,ha úgy,ha eladom az enyémet....de ez már több éve megy.Eddig 4x volt meghirdetve,és egyetlen telefon sem volt soha.Viszont ennél olcsóbb soha nem lesz.Max beparkol 3. autóként a garázsba,évi 40e forint a kötelező fizetni való rá,az még talán nem vág földhöz.Lehet 10-20év múlva milliókat fog érni :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 jól megy a marketing :lol: Tényleg ennyit tankoltam..... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 kéne vennem motoros rendszámtábla keretet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 kéne vennem motoros rendszámtábla keretet... egy motor forgatja? hol szlovák hol magyar, hol jamesbond, hol taxi 4? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Igen ez a baj, hogy akarunk valamit amit aztán teljesen átgondolatlanul fogunk és lepapírozunk és egyből el is kezdjük betartatni úgy, hogy egy csomó mindenkinek kárt okozunk ezzel. A cikk végén van a Csonti nyilatkozata, őket sem sajnálom mert mindenki tudja hogy mit adnak el, de abban amit mond teljesen igaza van. Ezt nekem kellett volna mondani ;) :P :lol: :lol: Aki ilyet használ azok 80%-a cégen keresztül nyomja, vagy lizingeli, vagy meghatalmazással. Ezzel mit fognak kezdeni? Nyilván már mindenki kitöltötte az előre dátumozott megbízásokat meg szükséges papírokat. (illetve gyanítom, mert egyetlen egy embert sem ismerek aki ilyen rendszámmal nyomulna....legalább lenne kitől megkérdezni) Érdekes lenne itt a Szépvölgyi úton egy razzia....ugyanis minden 4.-5. autó német rendszámmal megy (szlovák szinte nincs is)...az egyetlen gondot az okozná, hogy nehezen lehetne őket kiszedni a belső buszsávból :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Remélem ezt csak viccnek szántad? :lol: :D Nem hiszem,hogy szeretnék napi 100-300km corsa tr-be csücsülni. Ma egyébként ismét fogyasztási rekordot döntöttem,6.7L/100km lett az átlag fogyim.Lassan beérem a focust :lol: :D Nem tudtam mire kell neked helyette. Viszont 300Km egy XE Corsával hamar megvan ;) és a fogyasztás sem lesz vészes :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Nem tudtam mire kell neked helyette. Viszont 300Km egy XE Corsával hamar megvan :lol: és a fogyasztás sem lesz vészes :D Persze,gyereket meg a kis ajtón rakosgatom hátra,minden nap 2x. :D Köszi de kihagyom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Persze,gyereket meg a kis ajtón rakosgatom hátra,minden nap 2x. ;) Köszi de kihagyom.... :D nagyobb az ajtaja, mert 2 ajtós :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Az a bajom,hogy mindenki ezt mondja...ha így,ha úgy,ha eladom az enyémet....de ez már több éve megy.Eddig 4x volt meghirdetve,és egyetlen telefon sem volt soha.Viszont ennél olcsóbb soha nem lesz.Max beparkol 3. autóként a garázsba,évi 40e forint a kötelező fizetni való rá,az még talán nem vág földhöz.Lehet 10-20év múlva milliókat fog érni :lol: :lol: :D Ha harmadiknak maradna, es összejönne idovel a ravalo, biztos keresnelek. Ez tuti. Amugy hihetetlen, hogy ennyiért nem akad rá fizetőképes vevő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ha harmadiknak maradna, es összejönne idovel a ravalo, biztos keresnelek. Ez tuti. Amugy hihetetlen, hogy ennyiért nem akad rá fizetőképes vevő. nehéz dolog... 550ért festős-munkás karavánt venni??? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ha harmadiknak maradna, es összejönne idovel a ravalo, biztos keresnelek. Ez tuti. Amugy hihetetlen, hogy ennyiért nem akad rá fizetőképes vevő. Ha marad harmadiknak,akkor itt fog elrohadni :lol: :D Hely van neki bőven :lol: Hidd el,hogy a színe miatt nem akarja senki megvenni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 nehéz dolog... 550ért festős-munkás karavánt venni??? :lol: :lol: :D :D A vectra egy burkoloé lett, munkás kombinak. A kacsasárga meg gondolom olyan, hogy ha megveszi valaki, csak vezetni es tankolni kell, nem súlyos pénzeket beleölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts